alte

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
nanking
afbeelding van nanking
12 apr 2008 - 22:53
alte

toen ik mijn zoontje van 8 maanden gisterenochtend de fles had gegeven en hem een boertje liet doen, zakte zijn hoofdje in eens weg en toen ik keek was hij helemaal slap en helemaal weg, ik dacht dat hij dood ging. hij reageerde niet meer en hing slap in mijn armen, na 112 gebelt te hebben en een boel paniek kwam hij na een paar minuten weer bij. na onderzoek bleek dat hij een alte heeft gehad,een engelse afkorting voor een ogenschijnlijk levensbedreigende ervaring. gelukkig gaat het nu weer goed met hem en is hij thuis, mij is verteld dat reflux (wat hij ook heeft) hier mee te maken kan hebben. wie heeft er een soort gelijke ervaring en hoe ga je hier mee om? de kans zit erin dat dit weer gebeurd en ik ben graag voor bereid.

gr. christel

nanking
afbeelding van nanking
16 apr 2008 - 22:03

hoi karan

ik wil je niet aan het schrikken maken hoor.

volgens de kinderarts gebeurd het bij kinderen na een jaar bijna niet meer, omdat dan de reflux meestal over is. nu maar hopen dat dat bij ons ook het geval is.

dank je voor je reactie

groetjes christel

karan
afbeelding van karan
16 apr 2008 - 00:00

Mijn god! Ik zou gek worden van angst! Ik heb hier (gelukkig) geen ervaring mee, maar mijn dochter van 1 jaar heeft ook erg last van reflux en gebruikt medicatie Losec hiervoor. Daar zijn we 3 dagen geleden mee gestopt en we weten natuurlijk niet of zij er nog last van heeft. Nu ik dit weet ga ik het wel allemaal in de gaten houden.

Heel veel sterkte met alles! En sorrie dat ik geen tip heb voor je, maar ik ben wel blij met je bericht op het forum