allergische reactie baby???

10 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
sannae2009
afbeelding van sannae2009
7 sep 2009 - 09:41
allergische reactie baby???

Hallo allemaal,


Gister met het verschonen kwam ik er achter dat Sannae (4mnd) fel rode schaamlippen heeft en het gebied er om heen ook rood is en gevoelig. Nou vraag ik me af of het een allergische reactie kan zijn op een bepaald merk luiers (Huggies) want die draagt ze pas en sinds die tijd heeft ze de uitsl*g volgens mijn, Ze heeft geen diaree en krijgt alleen nog BV en fruithapje..


Wat denken jullie???


goed insmeren met bepanthen helpt namelijk ook niet maakt het voor mijn gevoel alleen maar erger... anders toch maar langs de huisarts???

Sammie78
afbeelding van Sammie78
23 sep 2009 - 23:42


bij ons waren het de billendoekjes waar ze op reageerde....het kan zoveel zijn, das echt lastig bij die kleintjes...


suc - 6

Marlala
afbeelding van Marlala
9 sep 2009 - 23:29

O kijk aan... Ja zo ben ik ook al aan 't smeren bij Femke op advies van de ha met miconazolnitraatcrème (wat een woord.. haha).


Goed lang doorsmeren zodat het ook echt weg blijft Wink


sannae2009
afbeelding van sannae2009
9 sep 2009 - 22:48

Ik heb er een speciaal zalfje voor gekregen, deze zalf is ook tegen schimmel infecties .Ik hoop dat het gaat helpen maar volgens mij word het al weer een beetje minder en heeft ze er gelukkig ook niet meer zoveel last van.

Marlala
afbeelding van Marlala
9 sep 2009 - 00:41

Okey... da's balen! Heb je er nog wat voor gekregen? Speciaal zalfje ofzo, of een advies die je nog niet gehoord had?


Hoop op snelle beterschap!


sannae2009
afbeelding van sannae2009
8 sep 2009 - 20:23

Dames bedankt voor alle reacties ik ben vanmiddag naar de HA geweest en Sannae heeft een extreme vorm van luier uitsl*g.


groetjes Marijke (en Sannae)

sas76
afbeelding van sas76
7 sep 2009 - 17:53

Hoi!


Het zo ook nog kunnen komen door billendoekjes of heb je daar gewoon steeds het zelfde merk voor gebruikt? Als dat niet veranderd is, zou het aan de luiers kunnen liggen, sommige kinderen zijn daar gevoelig voor. Maar ik ben het met de andere dames eens, als het alleen de schaamlipjes en het gebied eromheen zijn, zou het ook wel eens iets anders kunnen zijn. Dan kun je beter even naar de huisarts gaan.


Beterschap!
frekkel1
afbeelding van Anoniem
7 sep 2009 - 14:57

Hallo.


Heeft ze het alleen rond de schaamlipjes of ook bij de billetjes. als het alleen bij de schaamlipjes is zou ik zeker even door de dokter laten kijken en anders eerst even andere luiers proberen. en bephanten wel goed insmeren maar niet dik het hoeft maar een heel dun spiegellaagje te zijn anders laat je de plekjes verstikken en gaat het broeien waardoor het zeker erger wordt.


veel sterkte.


groetjes Rianne


tjitske
afbeelding van tjitske
7 sep 2009 - 14:52

Is het rood met rode vlekjes eromheen? (eilandjes om de kust zeg maar...) Dan kan t ook heel goed een schimmeltje zijn. Dan helpt smeren idd niet! Zou je ff door huisarts of cb-arts naar laten kijken kunnen. (micanazolcreme, kun je bij drogist krijgen, is tegen schimmels)


Allergie zou ook kunnen natuurlijk! Reageert ze vaker op stoffen? Exceem ed? Heeft ze al tanden? Of zijn ze op komst? Krijgen ze erg zure luiers van. (en schimmel kan dan makkelijker komen)

Marlala
afbeelding van Marlala
7 sep 2009 - 12:38

hoi hoi


ik zou eerste gewoon eens wisselen van luier merk, ja. En mocht dat niet helpen, dan kan je altijd nog naar de huisarts.


Huggies vind ik zelf (haha voor de kleintjes natuurlijk) ook niet fijn hoor, ze voelen snel nat aan (aan de buitenkant).


Succes!