5weken non stop huilen

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
nrei-1549748
afbeelding van nrei-1549748
16 dec 2020 - 19:16
5weken non stop huilen

Hallo allemaal.

ik ben radeloos en voel me niet begrepen door huisarts en consultatieburo,

mijn zoontje 5weekjes nu huilt non stop! Dit is me 2de dus ben krampjes slapeloze nachten,huilen wel bekend mee . Maar dit met me 2de radeloos.

ik geef flesvoeding Nutrilon! Kraamweek ging goed hij sliep en dronk ze fles en deed ze poepie wat me opviel was dat die zo verkouden klonk zo knorrig! Volgens de kraamhulp volkomen normaal ze ruiken van alles ! Maar na die week begon het en kwam er maar geen ontlasting dus stapte we over met advies

Nutrcia over op Nutrilon Omneo met Nutriton omdat me zoontje altijd de hik had.. vandaar dacht ik ook het gehuil als het niet lukt om te poepen. Ontlasting kwam de hik verdween maar het huilen niet.

hij huilt in de voeding erna en de hele dag wel door ontroostbaar Ook hoest die tussen de voedingen, spugen heeft die nooit gedaan of weg slikken van omhoog komende voeding.

veder onrustig over de dag ook bewegelijk met armpjes als ik hem inbaker lijkt er ern soort paniek bij hem te komen dus heb dat gelaten .. maar wat is er met mijn jongen aan de hand?

ik was bij het consulatieburo alles verteld en gaf ook aan van ze verstopte klinkende neus het advies probeer maar een neusspray en hij ruikt van alles en baby's huilen nu eenmaal en hebbe krampjes.

Ik begrijp dat baby's huilen en veel kunnen huilen maar zoveel en zoveel wakker zijn voor 5weken lijkt me niet! En zo extreem rond de voeding tijdens en erna een verstopte neus of wat het ook is?? Na 5weken nog steeds en hoesten? 
huisarts het zelfde moet maar even door zette

veder namelijk gezond kindje

stel ik me aan of herkent iemand dit en wat kan ik nog doen

iemand wees me op koemelkallergie. Kan dit het echt zijn? Kan ik dan zelf overstappe? Of hoe laten testen?

Ik voed hem rechtop laat hem na de voeding in hoeverre het lukt door het gehuil zo lang mogenlijk recht op, hij boert in de voeding even een pauze

herkent iemand dit? Of stel ik me aan en hoort dit er echt bij en had ik geluk met me dochter En is het met 3 maanden voorbij.

Groetjes Nikky

marl-1292018
afbeelding van marl-1292018
29 dec 2020 - 21:53

Nikky,

ik heb je een privé bericht gestuurd!

Terugkomend op bovenstaand. Een kindje kan ook allergie hebben zonder spugen en uitslag. Dit was bij ons zoontje het geval en heeft dus lang geduurd voor diagnose gesteld kon worden! 
Mijn tip: vertrouw op je moedergevoel!!!

MeJulie
afbeelding van MeJulie
23 dec 2020 - 07:11

Hoi Nikky,

Wat een lastige situatie voor je. Het is een tijdelijke fase dat een baby op die leeftijd veel huilt. Troosten en knuffelen is belangrijk. Pas na de leeftijd van 6mnd kan je een baby daarmee 'verwennen. ik had toevallig net 2 berichten gelezen daarover, met tips over een huilbaby en 'troosten of laten huilen'. Bij onderwerp baby en ontwikkeling. Wellicht heb je daar wat aan.

Als je zoontje een allergie oid zou hebben, dan zou hij hij spugen en uitslag krijgen, dat is nu niet het geval. Dat scheelt.

Misschien helpt het om even zachtjes klassieke muziek af te spelen, dit werkt kalmerend. Of voor hem te neuriën of zingen, of hem op je borst te leggen ivm je hartslag, hij herkent de klanken vanuit de zwangerschap, geeft hem een veilig gevoel. Dat werkte bij mijn dochtertje. Rust in huis en de kamer iets donkerder maken helpt wellicht ook, een rustige omgeving creëeren, niet teveel spullen om hem heen en geen felle kleuren. Een zacht doekje of knuffeltje kan hij wellicht vasthouden, dit kan ook troost geven.

En erg belangrijk ook op zijn leeftijd: je eigen gemoedstoestand. Dit neemt hij over, dit voelt hij aan. Als jij rustig bent en geduldig dan werkt dat door op hem. Voel je spanning, stress of irritatie dan neemt hij dat over.

Hopelijk heb je hier iets aan en gaat het gauw beter.