Uitgerekend maart 2021

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

33 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
25 jul 2020 - 16:58
Uitgerekend maart 2021

Hoi!

Wij hadden vanmorgen een positieve zwangerschapstest in handen! laugh
Volgens eigen berekeningen 31 maart uitgeteld.
 

Zijn er al meer dames met goed nieuws?

happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
17 nov 2020 - 20:39

Ik dacht er van de week ook aan om eens een keer weer wat te plaatsen.
Fijn dat jullie een goede echo hebben gehad! En weten jullie het geslacht??

Onze echo was ook goed! Wij houden het geslacht als verrassing. 
Ik voel de kleine ook goed, maar aan de buitenkant is het nog niet te voelen. Ik heb de placenta ook aan de voorkant liggen, dus ik voelde het dit keer laat.
Vervelend dat je last hebt van maagzuur, dat ken ik alleen van de laatste weken. Ik heb nu geen kwaaltjes, wel nog steeds moe! Merk gewoon dat ik alle slaap nodig heb. 

Jongensmama90
afbeelding van Jongensmama90
17 nov 2020 - 13:54

Hee allemaal! 

Hoe is het met jullie? Hebben jullie een goede 20weken echo gehad? Bij ons baby'tje was gelukkig alles goed. Nu ben ik alweer 21.4 weken zwanger, het gaat zo hard deze keer! Hebben jullie veel last van zwangerschapsklachten? Hier komt het zuur helaas al opzetten, dat kwam met de andere zwangerschappen pas rond 28 weken dus dat viel wel even een beetje tegen, maar het is nog goed te doen door mijn voeding een beetje aan te passen gelukkig.

Hebben jullie ook af en toe last van harde buiken? En voelen je de baby al goed? Mijn man heeft de baby nog niet gevoeld maar dat gaat niet meer zo heel lang duren denk ik 

heart

happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
18 okt 2020 - 15:39

Avdwoerdt, oh wat spannend zeg! Van harte gefeliciteerd! En wat super fijn dat het ondanks je leeftijd en meerdere IUI-pogingnen, gewoon gelukt is!
Echt extra hard genieten van alles! Weet je het geslacht van de kindjes of wil je het niet weten?

Zelf heb ik over 4 weken de 20-weken echo en zoals het het nu is, mag mijn man mee. Maar het is denk nog maar afwachten hoe het verder gaat met de maatregelen. 
Bij de verloskundige mogen mijn man en dochters niet mee. 

 

meli-1556475
afbeelding van meli-1556475
16 okt 2020 - 10:28

Hoi iedereen,

Wat leuk om jullie nieuws te lezen. 
Ik ben afgelopen maandag op controle geweest en met de baby is alles goed! Met mij ook wel goed alleen de medicijnen die ik slik, werken minder goed dus kreeg afgelopen weekend wat last van epilepsie. Maar gelukkig zette het niet door. De medicijnen zijn iets verhoogd dus voel me kiplekker! Ik moet de 22e wee op controle bij de verloskundige. Ik heb geluk dat ik in Gent word in de gaten gehouden wordt dus moet om de 4 weken op controle komen. Mijn vriend mag overal mee naartoe gelukkig. 
 

Groetjes! 

Jongensmama90
afbeelding van Jongensmama90
15 okt 2020 - 09:46

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! En ook nog een tweeling, dubbele verrassing! Heel fijn voor je dat je weinig tot geen kwaaltjes hebt, dat mag dan ook wel na alles wat je hebt doorstaan toch? Al snap ik dat je er onzeker van wordt, over een poosje als je ze steeds voelt trappelen is dat ook altijd een bevestiging, daar kijk ik ook wel naar uit. 

Wij hebben over 3 weken de 20 weken echo, vind het ook wel spannend of mijn man mee mag, naar de verloskundige mag er helemaal niemand mee, maar naar de echo hoop ik het echt van wel, ik duim met je mee dat er dan gewoon iemand mee mag! 

avdwoerdt
afbeelding van avdwoerdt
14 okt 2020 - 11:14

Hi allemaal!

Ook ik ben zwanger en uitgerekend op 19-3-2021. Maar.. ik ben zwanger van een tweeling dus ze zullen zeer waarschijnlijk eerder dan in maart op de wereld komen.. Zwanger geworden via IUI (10e poging) en ik ben inmiddels 40 jaar. Zo blij dus dat het eindelijk gelukt is en ik ook nog 2 kleine wondertjes op de wereld mag zetten. Voelt allemaal zo bijzonder!!

Ik heb nagenoeg geen last van kwaaltjes (wat me, zoals jullie ook al benoemen soms, dan weer beetje onzeker maakt soms). Inmiddels al 6 echo's gehad (het voordeel van een risico groep zijn) en alles gaat tot nu toe volgens het boekje met de kleintjes. Ik begin ook al aardig een buik te krijgen inmiddels. Ik ben er zo trots op :).

Over 2 weken de 20-weken echo. Spannend maar ook wel weer heel fijn om ze op de monitor te kunnen zien. Ik ben alleen bang dat ik de echo zonder mijn moeder (ik heb geen partner) moet ondergaan, vanwege corona en de aangescherpte maatregelen. Dat vind ik heel jammer en ook wel een beetje zwaar, want ik moet alles al alleen doorstaan. Maar goed, het is niet anders en ik wil ook respect hebben voor de maatregelen. Hoe zijn jullie ervaringen met de maatregelen en de controles?

happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
5 okt 2020 - 11:01

Nee, zoals we er nu over denken willen we het geslacht niet weten. We wisten het de eerste 2x ook niet. Maar als we toch besluiten om het te willen weten dan ook bij de 20-weken echo. Aan de ene kant lijkt het me leuk om te weten, maar aan de andere kant vond ik de verrassing ook zo leuk! 

Gelukkig dat je geen last meer hebt van de Corona, het is nu wel echt een ding he... Ik ben er niet echt bang voor, ben ook niet extra voorzichtig omdat ik zwanger ben. Maar ben me wel heel bewust van de effecten die het heeft op alles. En die afstand houd ik ook echt wel.

Jongensmama90
afbeelding van Jongensmama90
2 okt 2020 - 21:36

O leuk 2 dochters! Willen jullie het geslacht weten? Wij wel heel graag maar we wachten nog tot de 20weken echo, ben ook zo benieuwd! Mijn zwangerschap lijkt tot nu toe ook op de andere, geen idee of het geslacht daarbij iets zegt? Daar heb ik nog geen ervaring mee wink  Achja dat weten we binnenkort, nog even geduld haha

Ik had in maart corona gekregen, maar heb heel lang last van klachten gehad, nu soms nog hele vage dingen, maar gelukkig heb ik er verder niet veel last meer van smiley

happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
2 okt 2020 - 21:29

Oh kan me indenken dat je dan blij bent dat het bekend is! Had je nog corona toen je zwanger raakte?

Het is mijn 3e zwangerschap, wij hebben 2 dochters. Ben ook heel benieuwd wat het geslacht nu is, mijn zwangerschap lijkt m.u.v. de eerste weken vrijwel hetzelfde, maar dat zegt niet zo veel geloof ik... wink

Jongensmama90
afbeelding van Jongensmama90
1 okt 2020 - 14:18

Weer een keer proberen te reageren, heb het al eerder geprobeerd maar hij pakt het steeds niet ofzo.

Ja inderdaad eindelijk genieten! Klopt, we hebben al 3 heerlijk ondeugende jongens, we zijn heel benieuwd of we er weer een jongetje bij mogen krijgen of dat het een meisje zal zijn! Hoeveelste zwangerschap is het voor jou? 

Wij hadden het al vroeg verteld aangezien ik zo erg beroerd was de eerste 12 weken, het stelde veel mensen gerust aangezien ik corona heb gehad en mijn familie heel bezorgd was dat het weer terugkwam, dus het was een hele geruststelling haha.

Leuk he eindelijk kunnen we een beetje met onze buik gaan showen, bij mij ga je het ook echt al zien, vooral savonds. 

happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
27 sep 2020 - 16:15

Fijn dan kan het grote genieten beginnen he?! Zo te zien aan je profielnaam ook niet jouw eerste zwangerschap? ;-)

Hier lekker aan het genieten. Veel leuke reacties gehad op onze zwangerschap. Ergens ook gek dat iedereen het nu weet, wij vonden het geheimzinnige ook zo spannend, haha! 

Vorige week een aantal dagen buikpijn gehad, denk bandenpijn. Maar het resultaat: er is nu is een twijfelachtig buikje zichtbaar smiley

Jongensmama90
afbeelding van Jongensmama90
26 sep 2020 - 21:14

Hoi mama's!

Leuk zo'n groepje wat rond dezelfde tijd uitgerekend is! Ik ben 26 maart uitgerekend. Gelukkig zijn de meeste kwaaltjes weg nu, zo blij mee! 

Hoe gaat het met jullie allemaal? 

happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
15 sep 2020 - 10:39

Gefeliciteerd! Spannend om na 8 jaar opnieuw zwanger te zijn! En extra leuk voor jullie dochter, die maakt het nu wel heel bewust mee. 
En wat wordt het? Een zoon of een dochter?

mama.in.spe
afbeelding van mama.in.spe
9 sep 2020 - 15:50

ook ik ben zwanger en we zijn op 7 maart uitgerekend. we hebben al een dochter van 8 jaar en hopen nu weer op een kleine meid. maar we horen zaterdag wat het gaat worden. (als het maar gezond is) 

meli-1556475
afbeelding van meli-1556475
25 aug 2020 - 13:21

Wat goed!! Wij hebben over een week een afspraak over te praten medicijnen en de baby dus ik denk dat we weer een echo krijgen. Ben benieuwd of de datum, 29 maart 2021, nog goed geschat is. En anders krijgen we het horen natuurlijk laughheart

happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
25 aug 2020 - 10:57

Wij hebben gisteren onze eerste echo gehad. Alles ziet er goed uit! heart  Onze uitgerekende datum is 30 maart. Over 2 weken de termijnecho. 

happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
21 aug 2020 - 09:12

Datum toch iets naar voren. Altijd fijn, haha! Voel jij je nog oke?

Ik voel me bij vlagen misselijk en licht in m'n hoofd. Dit ken ik niet van mijn eerste 2 zwangerschappen. 
Wij hebben aankomende maandag de eerste echo. Ben nieuwsgierig, maar ook weer spannend allemaal!

ilon-620293
afbeelding van ilon-620293
18 aug 2020 - 18:36

Gefeliciteerd! wat heftig wat je allemaal heb meegemaakt, het is dan al heel bijzonder maar voor jou extra bijzonder! Geniet ervan 

ondertussen heb ik een tweede echo gehad en is mijn uitgerekende datum bijgesteld naar 7 maart 

 

hoe voelen jullie zich allemaal 

happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
18 aug 2020 - 11:13

Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Wel extra spannend allemaal dus!

Vooral heel hard proberen te genieten van alles! Zo bijzonder...

meli-1556475
afbeelding van meli-1556475
16 aug 2020 - 12:01

Hallo,

 

Gefeliciteerd!! Wij hebben ICSI gevolgd en we zijn voor de 2e poging in verwachting! Ik ben uitgerekend 29 maart 2021. Ik ben zo gelukkig! We hebben afgelopen maandag de 1e echo gehad en we zagen een kloppend hartje heart. 1 September hebben we een afspraak bij Vrouwenkliniek. Een gesprek over mijn medicijnen omdat ik 2 hersentumor heb gedaan (eind 2009 en april 2014). Ik heb er epilepsie aan overgehouden en aan één kant van mijn lichaam minder sterk. Alles gaat goed en zeker omdat ik eindelijk zwanger ben...!! 

c.sc-1448632
afbeelding van c.sc-1448632
7 aug 2020 - 13:38

Heb wel last van bloed verlies, mocht gister een echo maken. Gelukkig 1 kloppend hartje gezien. Helaas geen 2, er waren 2 embryo terug geplaatst. 

ilon-620293
afbeelding van ilon-620293
5 aug 2020 - 20:20

Tot nu toe nog geen medicatie ingenomen. 
me oudste is 10 jongen ( Alessio ) 7, bijna 8 meisje ( Yanoah ) en bijna 3 Jongen ( Djanilo ) 

 

wa spannend allemaal, jullie eerste, gelukkig heb jij e niet heel erg last van 

happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
5 aug 2020 - 16:16

Gefeliciteerd c.sc! Extra fijn omdat je via ICSI zwanger bent geworden! Heel hard duimen dat het gewoon goed mag gaan! heart

 

Oh dat lijkt mij ook heel vervelend ilon! Ik heb dit bij mij eerdere zwangerschappen niet gehad, dus ik kan er niet over meepraten. 
Nu vooral moe en af en toe wat licht in m'n hoofd. Het maakte mij bij mijn eerdere zwangerschappen wel onzeker dat zo weinig klachten had. Nu sta ik er wat relaxter in, probeer extra hard te genieten, want dit is hoogstwaarschijnlijk de laatste keer.

c.sc-1448632
afbeelding van c.sc-1448632
5 aug 2020 - 12:01

Oh bah dat is vervelend, helpt de medicatie wel? Ik heb zulke nare verhalen over misselijkheid gelezen :(. Ik heb af en toe met vlagen een wat naar gevoel in mijn maag,maar denk niet dat ik daar over mag klagen haha. Voor ons zou dit de eerste worden mocht alles goed gaan. Hoe oud zijn je andere kids?

 

ilon-620293
afbeelding van ilon-620293
5 aug 2020 - 09:43

Ik ben sinds zaterdag misselijk, met andere zwangerschappen ook gehad, extreem en kreeg medicatie. Vermoeidheid valt mee.

ilon-620293
afbeelding van ilon-620293
5 aug 2020 - 09:41

Gefeliciteerd, jullie eerste? 

c.sc-1448632
afbeelding van c.sc-1448632
5 aug 2020 - 09:03

Ik voel mij prima, op vermoeidheid na.  Hoe gaat het met jou? 

ilon-620293
afbeelding van ilon-620293
5 aug 2020 - 06:53

Gefeliciteerd, voel je je wel goed? 

c.sc-1448632
afbeelding van c.sc-1448632
4 aug 2020 - 19:44

Hallo allemaal,

Ik ben via icsi zwanger geworden. 2miskramen gehad maar nu weer voorzichtig goede hoop dat 31 maart onze kleine gezond op de wereld mag komen. Allemaal a last van kwaaltjes? 

 

Gabbje
afbeelding van Gabbje
30 jul 2020 - 23:04

Hallo, 

Zaterdag 6 weken zwanger volgens de berekening 27 maart uitgerekend!

Dit word me 2de kindje

happy-mommy
afbeelding van happy-mommy
25 jul 2020 - 21:14

Fijn dat je een kloppend hartje hebt gezien! ♡

Ik ben 34 en dit wordt ons 3e kindje. Wel weer heel spannend allemaal. 

ilon-620293
afbeelding van ilon-620293
25 jul 2020 - 20:16

Hoi, 

mij ben 7 weken zwanger en uitgerekend voor nu op 11 maart 2021 

ik ben 32 jaar en dit wordt onze vierde kindje, 2 weken geleden kreeg ik een bloeding, vorige week echo gehad en hartje klopte ❤️