Uitgerekend December 2021

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
joyc-1609123
afbeelding van joyc-1609123
10 apr 2021 - 14:57
Uitgerekend December 2021

Hi lieve meiden, 

Ik dacht, ik open een nieuw forum. Ik zal mezelf eerst even voorstellen! 
Ik ben Joyce getrouwd met Daan. Wij zijn een jaar bezig geweest om zwanger te worden ivm PCOS. Deze maand mijn eerste eisprong mogen ervaren en: ZWANGER! Dit hadden wij nooit durven hopen! 
4 dagen geleden ben ik er achter gekomen, erg vroeg dus. Ik voelde aan alles dat ik zwanger ben. 
Vandaag ben ik 4 weken, en het is dus nog erg pril. Maar ik kan mijn geluk niet op! Het lijkt me leuk om een groepje te starten met de vrouwen die ook in december zijn uitgerekend. 
Ik hoop dat we misschien wat ideeën kunnen uitwisselen en elkaar kunnen steunen! 
 

liefs

Joyce 

Nass09
afbeelding van Nass09
8 mei 2021 - 08:59

Wat leuk deze groep! Ik ben zelf zwanger van ons eerste kind smiley heeft best lang geduurd, meer dan twee jaar en ik ben met een IUI, inseminatie zwanger geworden. Voel me eigenlijk best prima, sochtends nergens last van, savonds wel helemaal moe en beetje kwaaltjes. Meestal hoor ik juist andersom! Leuk om elkaar vragen te kunnen stellen en elkaar op de hoogte te houden

Liefs  

dina-1613565
afbeelding van dina-1613565
2 mei 2021 - 07:42

Hallo lieve en sterke vrouwen! Mijn naam is Dina en ik ben voor het eerst zwanger. Het was totaal onverwacht omdat ik met mijn vorige partner 5 jaar lang onbeschermde gemeenschap heb gehad. Mijn huidige partner is al papa van een slimme, lieve en actieve peuter die gek is op dino's. Ik was dus al een beetje mama. Vanaf het moment dat ik niet ongesteld werd wist ik al dat er iets aan de hand was. Ik was in shock maar de baby is wel zeer gewenst! We hebben het aan mijn schoonouders verteld en die waren in de wolken, dit stelde ons heel erg gerust. 18 mei heb ik mijn eerste echo, ik ben zo benieuwd! Ik ben gelukkig maar 2% van de dag misselijk, wel heb ik last van "menstruatie achtige" krampen maar dat was het ook. Mijn smaak en reuk zijn wel veranderd en alles smaakt mij heerlijk en ruikt ook lekker. Hebben jullie dat ook? Liefs! D

Nikooltje
afbeelding van Nikooltje
1 mei 2021 - 21:25

Hoi dames,

Ik sluit me hier ook graag aan. Zwanger van mijn 4de. Het blijft toch een geweldige ervaring... ondanks die vervelende misselijkheid.

Vorig jaar 2 vroege miskramen gehad, maar zit nu op 9,5 week en een kloppend hartje gezien bij de eerste echo. Dus vol goede moed...

Memuitfryslan
afbeelding van Memuitfryslan
21 apr 2021 - 19:05

Heee meiden! 

Super leuk dat deze geopend is! Hier ook zwanger van een 2e wonder! Uitgerekend op 1 december en gister bij 7weken en 5 dagen een goede echo gehad. Dacht zelf 8.2 te zijn maar ben dus ietsje terug gezet! 11 nei opnieuw een echo en dan echt voor het juiste termijn! 

Hebben jullie ook last van kwaaltjes?

Hier gelukkig weinig! Af en toe een vlaag misselijkheid en vooral een  eeerrugg opgezette buik! Zo erg dat ik hem echt moet inhouden voor mijn gevoel!

 

Groetjes! 

Barbje
afbeelding van Barbje
18 apr 2021 - 19:05

Ik schrijf graag mee :-) 
Zwanger geworden van een tweede wondertje. Wederom via een lang ivf traject. Ik voel mij gespannen en kijk erg uit naar de eerst echo in verband met herhaalde miskramen, maar we zijn ook heel erg blij!