Uitgerekend april 2021

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
IAM87
afbeelding van IAM87
9 aug 2020 - 17:30
Uitgerekend april 2021

Hoi allemaal! 
Op 27-07 had ik een positieve test in handen en we zijn supergelukkig dat we nog een keer ouders mogen worden, op 4 augustus is onze lieve en slimme dochter 2 jaar geworden. Het lijkt me leuk om ervaringen uit te wisselen met andere moeders die ook in april uitgerekend zijn!

Er huppelt dus al een kleintje rond en m'n man werkt 40 uur. Ik werk ook 32 uur, dus ik verwacht best wat uitdagingen tijdens deze zwangerschap. Gelukkig voel ik me wel goed, ik ben een klein beetje moe, moet vaker plassen en wat rugpijn tot nu toe :) En ik kan niet meer hele grote maaltijden eten. Oja en m'n buik is al goed zichtbaar, dus ik heb het al aan veel mensen verteld! 
Ben benieuwd of ik hier meer mensen ga treffen die ook in april zijn uitgerekend! Ik ben zo rond de Pasen uitgerekend (6 april). Dat vind ik een leuke tijd, mooi symbolisch voor een nieuw begin zo rond de lente! ;)

anna-1569234
afbeelding van anna-1569234
9 okt 2020 - 12:32

Hallo! 

Mijn naam is Anna, ik ben 29 jaar en zwanger van onze 1e wonder. Wij zijn zwanger geraakt door IVF. Na 4 jaar eindelijk een positieve test in handen. Mijn man en ik zijn al 14 jaar bij elkaar. We vinden het beide erg spannend.

Door mijn IVF ben ik nog vaak onzeker. Ik heb inmiddels 2 echo's gehad (bij 7 weken en bij 10 weken), beide waren goed. Nu ben ik bijna 13 weken zwanger en uitgerekend op 18 april. Bij mij is nog niks zichtbaar (geen buikje) dat maakt mij nog wel eens onzeker, zit het nog wel goed, groeit het wel goed. Ik heb eind oktober weer een controle bij de verloskundige. Het blijft spannend elke keer. 

Veel succes tijdens de zwangerschappen dames! 

Groet,

Anna

14april2021
afbeelding van 14april2021
27 sep 2020 - 18:16

Hier een lotgenoot! 

22 jaar en aan het genieten van mijn eerste zwangerschap! Tenminste, genieten buiten de enorme misselijkheid om haha. ;) 

Hebben jullie misschien nog tips tegen de misselijkheid? Heb al van alles geprobeerd echter krijg ik al 5 weken 's avonds geen hap door mijn keel.  

Afgelopen vrijdag de 11 weken echo gehad, alles gaat goed van binnen! Enorme opluchting. 

Uitgerekend op 14 april 2021. 

IAM87
afbeelding van IAM87
21 aug 2020 - 12:04

Hoi Elke,

 

bedankt voor je reactie! Gefeliciteerd met je zwangerschap, superleuk! En wat een leuke overeenkomsten, het lijkt me zeker fijn elkaar op de hoogte te houden en ervaringen uit te wisselen :D 

 

Ik voel me verrassend goed, bij de eerste had ik best last van misselijkheid, daar heb ik nu bijna geen last van! Stiekem maakt dat het wel extra spannend, het voelt toch als een soort extra bevestiging! Wel vermoeid en ik blijf me verbazen over m'n buik, ik kan het echt niet meer voor me houden voor mensen.. Veel mensen grappen al over een tweeling, hahaha, dat zou wat zijn..

 

Ook omdat ik het al veel mensen zo vroeg dit keer heb verteld, vind ik het steeds spannender worden dat het allemaal wel goed blijft verlopen. Maar toch voel ik ook een vertrouwen in m'n lichaam, dat het allemaal goed blijft gaan. Dit keer heb ik wel veel meer last van moodswings trouwens, echt bizar!! Dat had ik bij de eerste dan weer helemaal niet! 

Aanstaande woensdag hebben we de eerste afspraak bij de verloskundige, nog geen echo, eerst intake en hartje luisteren denk ik, volgens mij is het dan nog te vroeg voor een echo. Die staat gepland  op 14-09. 

Hoe voel jij je?

 

En off topic, maar weet jij of je kan instellen dat ik een bericht krijg als er hier een reactie geplaatst is? Want ik vergeet echt te kijken anders, haha (vandaar ook m'n late reactie op je berichtje). 

Oh, ik zie nu staan houd me op de hoogte van nieuwe berichten, dat heb ik aangevinkt, dus ik ben benieuwd hoe ze dat gaan doen! 

Elke1708
afbeelding van Elke1708
13 aug 2020 - 16:01

Hoi!! Gefeliciteerd met je zwangerschap, geweldig nieuws! Hoe voel je je? 

Leuk dat jullie al een kindje hebben. Wij hadden afgelopen maandag een positieve test in handen en zijn ook heel erg blij. Ik ben nu komende zaterdag 5 weken zwanger en rond 17 april uitgerekend. Wij hebben ook al een meisje rondlopen hier, een hele lieve kleine wijsneus die 18 oktober 2 jaar wordt. 

 

Mijn man werkt fulltime en ik werk 24 uur dus voor ons wordt het ook aardig druk de komende tijd maar we hebben er heel veel zin in! 

Wanneer hebben jullie de eerste echo? Dat zal wel bijna zijn nu of niet? 

Leuk hier onze ervaringen te delen!!

 

Groetjes,

Elke