Tabel voor "geboorteclubjes"

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

1 bericht / 0 nieuw
webmaster wij.nl
afbeelding van webmaster wij.nl
6 nov 2015 - 15:59
Tabel voor "geboorteclubjes"

Hoi gebruikers van het WIJ forum,

In de "geboorteclubs" is het altijd leuk als de eigenaar van het aangemaakte topic een tabel bijhoudt met daarin de gegevens van alle dames die in dezelfde maand zijn uitgerekend. Hiervoor kunnen jullie onderstaande opzet van de tabel gebruiken. Kopieer deze tabel en vul aan waar nodig in je eigen topic. Op deze manier blijft de tabel 'schoon' van HTML en is de tabel ook redelijk goed op mobiel te bekijken. Heb je hulp nodig voor extra rijen of kolommen? Dan kun je een berichtje sturen naar Webmaster WIJ.nl, ik help je graag verder.

Ben jij een topic gestart, maar wil je toch niet de tabel bijhouden om wat voor reden dan ook? Geen probleem! We kunnen het topic altijd overzetten op iemand anders zijn naam, probeer dus niet je topic te verwijderen o.i.d., dat zou jammer zijn voor de andere leden van je topic. Plaats een oproepje in je geboorteclub en laat mij weten op wie zijn naam ik het kan overzetten.

Tot slot, wil ik jullie nog even wijzen op onze huisregels. Altijd goed om even te lezen :-)

Veel plezier op ons forum, hopelijk doe je er leuke contacten op en kun je informatie uitwisselen. Heb je suggesties of vragen? Ik hoor ze graag.

Groeten, Webmaster WIJ.nl

 

Naam Leeftijd Hoeveelste kindje Uitgerekend op