Vriendin gezocht omgeving alblasserdam

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
serientje
afbeelding van serientje
10 apr 2016 - 22:19
Vriendin gezocht omgeving alblasserdam

Hoi, ik ben 30 jaar mama van een zoontje van 3,5 jaar en 34 weken zwanger. Vriendschappen zijn verwaterd na mijn eerste zwangerschap. Ik ben op zoek naar een vriendin om leuke dingen te doen met en zonder de kinderen. Ik hou van bioscoop of een terrasje pakje. Lekker kletsen over de kinderen of over gewoon andere dingen. Spreekt dit je aan, hoor ik graag van je.

e_el-848631
afbeelding van e_el-848631
25 jul 2016 - 21:25

Heejj, wat grappig. Wil ik mijn account verwijderen (ik kom er nooit opblushwink) zie ik je oproep staan. Leuk iemand in de omgeving. Ik woon in de buurt van Alblasserdam, heb een dochterje van 2,5 jaar en vind het gezellig nieuwe mensen te leren kennen. Lijkt het je leuk om te mailen, appen of wat dan ook, laat het me maar weten wanneer je tijd heb met je pasgeboren kindjelaugh Groetjes, Esther

Selien
afbeelding van Selien
20 jun 2016 - 16:11

Hoi,

Dat klinkt gezellig, inmiddels al bevallen denk ik? Ik zal me even voorstellen, ik ben (a.s zaterdag) 28 jaar mama van een meisje van 8 maanden. Ik woon in Dordrecht samen met mijn man, 2 katten en hondje. Ik kom zelf uit de omgeving Utrecht, dus ken hier vrijwel niemand. Ik hoor wel van je als je het gezellig vindt om bijvoorbeeld eerst te mailen?

Groejtes