moeders gezocht arnhem en omgeving

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
klaproosje28
afbeelding van klaproosje28
15 nov 2014 - 12:23
moeders gezocht arnhem en omgeving

 

 

 

hoi allemaal ,

Ik ben veronicque , 28 jaar en ben 7 maandjes zwanger uitgerekend in janurari. 

Vind het super spannend allemaal en vooral erg nieuw ook , want het word ons 1 e kindje :) Lees daarom ook veel reacties op het forum van andere zwangere mama s of mama s die hun 2 e kindje krijgen. En verdiep mij graag in het zwanger zijn er komen zoveel dingentjes in me op wat ik interssant vind om te weten of te begrijpen.

Daarom lijkt het mij juist heel leuk om in contact te komen met andere mama s of ervaringen uit te wisselen met elkaar op het forum.

Vind je het misschien leuk om ervaringen te delen of reacties te plaatsen op dit forum plaats dan gerust iets :) 

Groetjes veronica 

(PS: Zijn er nog meer mama s uit gerekend in januari ?)

 

Esther_H
afbeelding van Esther_H
29 dec 2014 - 15:27

Hoi Veronicque,
Leuk dat je zo snel reageert op mijn berichtje! Lijkt het je wat op mailadressen uit te wisselen? Kunnen we gezellig over de mail kletsen en elkaar leren kennen. Kan ik tevens je vragen beantwoorden ;)
Mijn mailadres is hardeman.esther@gmail.com
Je mailadres kun je ook via een privé bericht sturen op deze site.
Liefs Esther

klaproosje28
afbeelding van klaproosje28
29 dec 2014 - 14:51

Hoi Esther , wat leuk dat je een berichtje hebt geplaatst dankje ,vind het erg spannend allemaal komt nu zo dichtbij he  [Lachebekje met open mond]  ben er in me hoofd al druk mee bezig ! Wat leuk dat jij ook zwanger bent hoe verloopt het tot nu toe allemaal ?? En hoe ervaar je het allemaal ? Las ook dat je konijnen hebt Hihi hoeveel konijnen hebben jullie ? Wij hebben ook konijnen  [Lachebekje met open mond] [Lachebekje met open mond]  ze staan nu nog buiten maar als het echt gaat vriezen haal ik ze na binnen denk ik vind het toch een beetje eng! Leuke kerstdagen gehad overigens ! gaat veel te snel voorbij altijd maar de jaarwisseling kijk ik ook erg na uit  [Lachebekje met open mond]  kun je wel goed eten geen vervelende kwaaltjes !!! Hartstikke leuk om zo met je in contact te komen weet niet of ik je nog spreek voor de jaar wisseling zo niet wens ik jullie een hele fijne jaar wisseling toe ! Groetjes veronicque 

Esther_H
afbeelding van Esther_H
23 dec 2014 - 22:15

Hoi Veronica,

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Zo te lezen ben je al bijna uitgerekend, spannend!
Mijn naam is Esther (27) en ik woon samen met mijn man, kat en konijnen in Renkum. Ook wij verwachten ons eerste kindje! Ik ben uitgerekend eind april en ben nu 22 weken zwanger.
Het lijkt mij erg leuk om met je in contact te komen. Graag hoor ik van je :)

Liefs Esther