Mama's gezocht Kampen/Zwolle/Dronten

17 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Roswithaa
afbeelding van Roswithaa
13 aug 2015 - 21:10
Mama's gezocht Kampen/Zwolle/Dronten

Hoi, ik ben Roswitha van der Meer 23 jaar en woonachtig in Kampen.

Ik heb sinds 2012 een relatie en in 2013 zijn wij getrouwd, in 2014 mochten wij onze dochter Danique verwelkomen op de wereld! Ze is nu anderhalf jaar oud.

Ik ben sinds kort weer werkzaam in de thuiszorg, en werk 12,5 uur per week in de morgens.

Nu is het zo sinds dat we ouders zijn dat we onze vrienden van toen eigenlijk gewoon weg nooit meer zien, en dat is misschien ook best begrijpelijk aangezien we nu zelf andere prioriteiten hebben dan feesten, en geen verantwoordingen hebben thuis.

Maar toch mis ik het nog wel eens iets leuks doen, en daarom dat ik het via deze weg eens wil proberen om te kijken of er toevallig nog meer mama's zijn die zich ook wel eens 'eenzaam' voelen en gewoon eens een keer wat leuks willen doen buitenshuis. En dat kan van alles zijn koffie/thee drinken, naar de speeltuin met de kleintjes, shoppen noem het maar op.

Dus voel je hetzelfde als mij en vind je het ook wel eens jammer dat je eigenlijk niet veel tot eigenlijk nooit meer wat hoort van je toenmalige vrienden, en toch denkt van hey, ik verdien ook wel eens een leuke morgen/middag/avond weg doe dan een berichtje en misschien kunnen we eens afspreken en nieuwe mensen leren kennen.

Hopelijk tot horens!

Groetjes

Roswithaa
afbeelding van Roswithaa
30 okt 2015 - 13:28

Hoi Kelly, aangenaam kennis te maken.

Hier hetzelfde een avond in de week een x voor onzelf al hoewel ik smorgens ook nog werk dus eigenlijk niet altijd thuis ben of zit.

Ik ga meestal ook bij moeders of bij een zus op visite om dan even mn ei kwijt te kunnen, en het dan toch nog een beetje gezellig te kunnen hebben, (het zijn tenslotte ook soort vriendinnen)

We gaan eind November een midweekje weg met zn tweetjes (cadeau voor zn verjaardag/ons jubileum) zonder de kleine meid en vinden het zelf wel heel erg spannend, Mama heeft vooral het gevoel dat ze het niet kan maken om zonder dochterlief weg te gaan terwijl anderen juisst zeggen dat het ook wel eens goed is voor ons...

Sorry voor de late reactie, op de telefoon opende wij.nl niet en de laptop heb ik echt zelden aan! :P

kellysharita_an...
afbeelding van kellysharita_anonymized
21 okt 2015 - 22:11

hoi Roswitha, ik ben kelly, 24 jaar en heb een zoontje van 2,5 en een dochtertje van 5 maand, Ik herken me ook in je verhaal. Veel van de mensen waar ik mee om ging heb ik geen of heel weinig contact mee, de een is bijvoorbeeld verhuisd naar het buitenland. En veel anderen snappen niet dat je andere prioriteiten hebt wanneer je kinderen hebt. Ik heb samen met mijn vriend wel afgesproken eens in de week iets voor onszelf te doen, hij heeft zijn voetbal en ik ga dan wel eens een avondje op de koffie bij een van mijn zussen of moeder ofzo, maar daar blijft het ook bij!

gr kelly

Roswithaa
afbeelding van Roswithaa
14 sep 2015 - 14:53

Hoi Anna,

Hoe gaat het met jullie, lukt het met solliciteren of nog steeds niets gevonden?
Hier gaat het zn gangetje vorige week wat minder toen ik op het werk telefoon kreeg dat mijn schoonvader een harstilstand gehad heeft. Naar alle omstandigheden gaat het nu alweer heel wat beter met hem en begint hij weer echt een beetje de oude te worden. (Gelukkig maar)

Jammer is dat dat wanneer je vrienden Kids hebben maar ze niet van dezelfde leeftijd zijn. Is dus eigenlijk alweer heel anders.
Sorry voor mijn late bericht en het lijkt me ook leuk om verder te contacten.

Groetjes

Roswithaa
afbeelding van Roswithaa
14 sep 2015 - 14:47

Hoi Anja,

Nog steeds niet bevallen? Het wachten zal nu vast heel lang duren voor je.
Nou bedrust is nu ook wel lekker toch alvast even rustig aan doen voordat je kindje komt.
Dat de kinderen super nieuwschierig zijn snap ik ook al te goed voor hun heeft dit waarschijnlijk nog langer geduurd dan voor jou Haha.
Ik hoop voor je dat je snel weer opknapt en snel bevallen bent zodat je lekker kan gaan genieten.

Groetjes

Mammie.4
afbeelding van Mammie.4
14 sep 2015 - 06:57

Hey,
Nee ik ben nog niet bevallen....helaas. Nog een paar weken en dan heb zeker de kleine in mijn armen. Heb wel een paar dagen in het ziekenhuis gelegen wegens een virus. En nu met bedrust thuis.
Kinderen vinden het ook erg spannend. Mama haar buik groeit hard en ze willen weten of het broertje of zusje word. Nou mama is nu ook erg nieuwsgierig. Ben alleen erg verkouden geworden. Stomme airco in het ziekenhuis. Ligt precies boven het bed. Hopelijk ben ik er snel vanaf en dan maar bevallen.

Groetjes dames

Bannie
afbeelding van Bannie
13 sep 2015 - 23:49

Hoi dames hoe gaat het met jullie? Nu echt de laatste lootjes Anja of ben je ondertussen al bevallen?

Bannie
afbeelding van Bannie
21 aug 2015 - 22:30

Ja dat kan ik me helemaal voorstellen! Tot 8 maanden zwangerschap heb ik opgepast in een gezin met vier kinderen, twee dagen van 8 tot 6 en dan was ik kapot aan het einde van de dag en blij dat ik de rest van de week het wat rustiger had. Dus kan me helemaal voorstellen dat het zwaar is! Maar die laatste weken zijn vast zo voorbij, ik vind de tijd tenminste echt vliegen sinds mijn zwangerschap

Mammie.4
afbeelding van Mammie.4
21 aug 2015 - 16:28

Hoi Anna, leuk dat je je aansluit hier. En dat het moederschap je bevalt. Het is toch echt een wonder zo'n kleintje.

Ik ben eind september uitgerekend dus echt met laatste loodjes en ongemakken bezig. Vind het zwaarder dan de vorige keren maar dat komt natuurlijk omdat je de zorg voor nog 3 kinderen hebt. En hun was, eten, school, speel afspraakjes en bezigheden.

Bannie
afbeelding van Bannie
20 aug 2015 - 00:04

Hoi hoi

Het moederschap bevalt heel goed, nou heb ik dan ook een ontzettend leuk lief maar vooral ook makkelijk kind :) Ik ben nu zo langzamerhand weer aan het solliciteren maar dat valt ook niet mee.

Het begrijpen waar je het over hebt snap ik helemaal, ik hen wel vrienden met kinderen maar die zijn alweer veel ouder en verder hebben mijn vrienden nog geen kinderen.

Dus lijkt me gezellig om verder te contacten :)

Anna

Roswithaa
afbeelding van Roswithaa
18 aug 2015 - 15:03

Hoi Anna,

Aangenaam, hoe bevalt het moederschap?
Het is voor nu inderdaad wel lekker om thuis te zijn met je kind, dat vond ik toen wel heel erg lekker en fijn.
Maar nu ook wel weer blij dat ik aan het werk ben en ook weer sociale contacten heb buiten huis.
Ik mis alleen die soort van vriend(in) om eens lekker mee te babbelen en die dan ook weet waar je over praat,

Lijkt me leuk om verder te contacten, mocht ik soms eens laat reageren mijn telefoon geeft niet aan wanneer er een nieuwe reactie geplaatst is dus is altijd op de gok kijken! :)

Groetjes

Bannie
afbeelding van Bannie
17 aug 2015 - 23:40

Hoi Roswitha en Anja,

Ik ben Anna 25 en sinds april moeder van een dochter. Ik woon in Nunspeet en het lijkt me leuk om andere moeders hier in de omgeving te leren kennen.

Momenteel ben ik helaas ook werkloos (al moet ik ook zeggen dat ik dat de afgelopen tijd ook wel heel lekker vond).

Spannend Anja dat de datum nu dichtbij komt!

Groetjes Anna

Roswithaa
afbeelding van Roswithaa
17 aug 2015 - 12:00

Hoi Anja,

Ik ken het toen ik net in verwachting raakte werd ik ook werkloos en in het begin misschien heel fijn maar uiteindelijk baal je er wel van, vooral na de bevalling omdat het toch best moeilijk is om dan werk te vinden wat past bij een kleine, meeste is namelijk allemaal in ploeg diensten. :(

Ow dat is inderdaad jammer dat je nu al niet veel meer kan, maar nog heel eventjes vol houden en dan kan dat straks allemaal weer auto rijden enzo, hoe doe je dat dan met de Kids na school brengen, Of brengt je man die weg?
Super spannend is het zeker ook voor jullie ieder kindje is weer anders en vooral omdat je niet weet wat het word! :)
Wij hebben het zelf ook niet geweten vonden we zelf ook stukken leuker.

Onze kleine meid doet het super mevrouw is aardig op ontdekking uit en een echte meid met een eigen wil die ze ook maar al te graag wil laten zien en horen, ze probeert ook al aardig wat woorden te zeggen, en ze begrijpt steeds meer zo mooi om dat te zien.

Ga je in het ziekenhuis bevallen of ga je voor een thuisbevalling?

Groetjes

Mammie.4
afbeelding van Mammie.4
17 aug 2015 - 09:23

Hoi Roswitha,

Ik ben morgen 34 weken zwanger en mijn andere kinderen vinden het leuk. Ik zelf vind het erg spannend. Mijn jongste gaat dan naar school toe dus ik begin even helemaal opnieuw. Misschien dat het zo spannend is omdat de datum steeds dichterbij komt, Wij weten niet wat het word. Ons wondertje is welkom of het nu een jongen of meid is. Het komt in een huis met liefde te wonen. 

 

Hier laat het even finacieel veel toe dit omdat ik mijn baan ben kwijt geraakt. Ik wist dat het zou gebeuren maar valt toch altijd even tegen. Na mijn verlof moet ik dan ook gaan zoeken naar ander werk. Maar nu zit ik door de zwangerschap even aan huis gekluisterd :( Last van mijn bekken en auto rijden gaat ook steeds lastiger. KLeine ligt al ingedaald.

En jou meisje. Hoe doet zij het? 

Roswithaa
afbeelding van Roswithaa
16 aug 2015 - 20:21

,

Roswithaa
afbeelding van Roswithaa
14 aug 2015 - 19:51

Hoi Anja,

Gelukkig ben ik dus niet de enigste die dit zo mee maakt en voelt.

Stappen hoeft voor mij zo zeer niet meer, een avondje op zn tijd is leuk maar zou het niet kunnen om ieder de kroeg in te moeten, zou mijn portomonnee ook niet toelaten.

We zouden best eens kunnen contacten en zien waar het op uit loopt

Hoe vinden de kinderen het dat er een broertje of zusje komt? Is weer heel spannend allemaal, en hoe gaat het met je zwangerschap? Hoe ver ben je, en weet je ook wat je krijgt, hoop dat je de hitte in ieder geval een beetje makkelijk weet door te komen.

 

Groetjes Roswitha

 

Mammie.4
afbeelding van Mammie.4
13 aug 2015 - 22:39

Hoi roswitha,
Ik ken je gevoel wel. Ik ben mama van 3kinderen. 8jaar 5jaar en bijna 4. Mijn vrienden zijn mannen of een stel waar het niet meer gelukt is om kinderen te krijgen. Ze leven dus een ander leven. Werken fulltime en gaan veel stappen. Nu hebben wij het niet zo breed dus kunnen niet altijd mee of zitten met de kinderen. Je merkt toch dat de wereld klein is. Ik woon trouwens tegenover Kampen aan de andere kant van het water in Vollenhove.
Mocht je interesse hebben in contact dan hoor ik het wel. Ik ben Anja en 29 jaar. Oohh ja en ik verwachting van mijn 4de kindje....