Jonge moeders baby (5mnd) omg R'dam/B'drecht/R'kerk

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Mama2day
afbeelding van Mama2day
2 okt 2015 - 14:34
Jonge moeders baby (5mnd) omg R'dam/B'drecht/R'kerk

Ik ben 1 mei 2015 voor het eerst moeder geworden van onze lieve zoon, hij is nu 5 maanden. Graag zou ik wat meer contact hebben met andere moeders met een kleintje van ongeveer de zelfde leeftijd. Ik vind het fijn om o.a. ervaringen uit te wisselen en te kletsen over alle fases die we tegen komen. Ik vind het ook leuk als mijn kleintje in contact komt met andere baby's omdat hij niet naar de opvang gaat maar naar opa en oma. Ik heb wel zwangerschapscursussen gedaan en één cursus met de baby erbij maar socializen komt er weinig van omdat iedereen na de les vrijwel snel naar huis gaat. Zelf wonen wij nog in Rotterdam ijsselmonde, tegen barendrecht en ridderkerk aan en hopen in de toekomst een ander huisje te krijgen in omgeving barendrecht of ridderkerk. Ik zou graag contact hebben met andere jonge moeders met een baby van ongeveer de zelfde leeftijd uit R'dam ijsselmonde, ridderkerk, barendrecht of omgeving. Ik sport in barendrecht en ik werk momenteel 4 dagen in de week. Natuurlijk is het niet altijd even snel mogelijk om wat af te spreken maar contact via email of whatsapp / facebook tussentijds vind ik ook gezellig en wie weet hebben we een klik en kunnen we eens met onze gezinnetjes leuke dingen gaan doen. Wij zijn positief ingesteld, genieten graag van het leven en krijgen stress van verplichtingen haha dus spreekt jou dit aan? dan hoor ik graag van je (pm of email mag ook).

Mama3322
afbeelding van Mama3322
12 mrt 2016 - 22:56

Hi,

Je berichtje is al van even terug maar reageer toch nog maar even. Ik ben 25 jaar, woon samen met mijn vriend en dochter van drie in Barendrecht. Vriendinnen met kinderen heb ik helaas niet en dat is soms best eenzaam want je wilt soms gewoon lekker kletsen met iemand die in dezelfde levensfase zit. Mijn dochter is gek op kleine baby's en kinderen, ze gaat van jongs af aan naar de crèche waar ze in een 0-4 groep zit. Zelf werk ik ook, wil ik binnenkort ook weer gaan sporten en vind van alles en nog wat leuk eigenlijk. Lekker ergens koffie drinken, shoppen, wandelen ..

Lijk me leuk wat van je te horen! 

Groetjes

 

arja-828682
afbeelding van arja-828682
4 nov 2015 - 09:44

Hai, ik las je bericht en dacht ik geef even een reactie aangezien ik ook een beetje in de zelfde situatie zit het lijkt me leuk om met je te leren kennen groetjes