te klein hoofd

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
mala-685031
afbeelding van mala-685031
13 jun 2012 - 21:16
te klein hoofd

Ik ben 36 weeken zwanger. Op 20 weeken echo was leuk en alles perfect. Mijn baby was groot en gezond. Paar weeken geleden verlooskundige heb mij verstuurd op extra groei echo. En sinds dat dag ik blif met stres. Echo resultat was.. baby groei langzam. Zelfte dag nog Echo in ziekenhuis.. baby is 2 weeken achter in groei. Ik dacht... zo is betje klein. Stres in werk.. Maar laatste week ik heb controle echo gedan en... is nog te klein. Blijf 2 weeken achter , maar hoofd is bijna 4 weeken te klein. Daar is geen probleem met hersen of gezicht. Zo ik hoop mijn baby gezond is.

Ljochtsje
afbeelding van Ljochtsje
13 jun 2012 - 23:24

Ik kan me voorstellen dat dit zeer stressvol is. Ik weet niet hoe ze alles meten, maar ik weet wel dat het gewicht redelijk vaak verkeerd wordt ingeschat. Zo zou een vriendin van me een baby van hoogstens 7,5 pond krijgen, maar bij de geboorte was de baby maar liefst 10 pond! 

Als de baby verder wel gezond is en alleen maar klein is, dan haalt hij/zij dat meestal later wel weer in. Het enige wat jij in de tussentijd kunt doen is volgens mij normaal gezond eten en genoeg rust te nemen. 

Lilypie Third Birthday tickers