Nieuwe poging zwangerschap

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Luna1990
afbeelding van Luna1990
21 mrt 2016 - 17:33
Nieuwe poging zwangerschap

Hello people, ik wil graag mijn verhaal kwijt!

Mijn 1e zwangerschap was ik bevallen van een dochter met 36+2 in 2014.. Alleen de enigste complicatie wat ik daarbij had was dat mijn placenta vast bleef zitten en operatief verwijderd moest worden.. Verder ging alles goed..

En ik was weer in verwachting van ons 2e kindje.. Ik had regelmatig last van voor weeen wat langzaam was begonnen in week 36.. Week 37 begon het echt te rommelen in mijn buikje en had ook al veel last van weeen alleen zette de bevalling maar niet door en ik had al wel 1cm ontsluiting..

Maandag 7 Maart was ik precies 38 weken zwanger.. Ik had snachts last van weeen en smorgens wat regelmatig werd en bleef en ik voelde de baby niet.. Smorgens controle gehad van vk bijna 2cm en hartje geluisterd die aanwezig was gelukkig! Later in de ochtend (rond kwart voor 11) heb ik haar weer gebeld omdat mijn weeen heftiger werden en ik zo niet de heledag meer kon volhouden.. Ondertussen nog steeds geen baby gevoeld weer controle gehad en had ik 3cm ontsluiting en hartje was nog om 11 uur aanwezig (Opluchting) Dus ik kon mijn koffers pakken en richting het ziekenhuis!

Bijna bij aankomst waren mijn weeen al behoorlijk heftig en dacht ik nog even en dan komt ze al.. Bij aankomst op de kamer had ik mijn kleding gauw uitgetrokken omdat ik het behoorlijk warm had.. En ik had al 10cm ontsluiting! Dus van huis naar ziekenhuis (kwartiertje hooguit) 7cm erbij gekregen! Jaja heel snel dus.. Op bed heeft verloskundige met haar apparaat hartje geprobeerd te luisteren/vinden lukte niet.. Apparaat van ziekenhuis erbij gehaald.. Ook niks te vinden.. Ondanks dat ik ondertussen zwaar aan het lijden was aan de weeenstorm die ik had zonder enige pauze..

Gynaecoloog werd van de gang geplukt en kreeg ik een echo net voordat ik mocht persen.. kregen we het nieuws te horen dat ons kindje was overleden.. Vruchtwater laten knappen en met 2 persweeen was ze geboren om half 1 smiddags..

Na lang moeten wachten wat een mooie dag had moeten worden werd veranderd in een nachtmerrie!! In een tijdsbestek van anderhalf uur is het ergens wat mis gegaan waardoor ze het niet heeft kunnen halen.. Vruchtwater was ook ''sterk'' Meconiumhoudend.. Toen ze 1 week oud was hebben we definitief afscheid moeten nemen van haar.. Ja dan loopt alles in 1x anders dan we verwacht hadden.. Ze kan ook nooit vervangen worden.. We zitten nog in rouwprocess.. Ondanks alles willen wij straks over een tijdje een nieuwe poging gaan doen voor een 3e kindje.. Ik wil zo graag dat mijn dochtertje een speelmaatje heeft later :) En toch een babykamer kunnen vullen wat nu een leegte is...

#We pakken langzaam onze dagenlijkse dingen weer op, we moeten door voor onze oudste dochtertje! (2jaar)

...mama...
afbeelding van ...mama...
21 mrt 2016 - 23:04

Wat heftig, van harte gecondoleerd!

Ons kindje overleed in de zwangerschap, daarna was ik al snel weer zwanger. Ook dat kindje overleed, tot ons grote verdriet.
Daarna mochten we na twee jaar een gezond kindje in onze armen sluiten.

Wens jullie ontzettend veel sterkte!

Mijnticker.com Tickers

Luna1990
afbeelding van Luna1990
21 mrt 2016 - 17:38

Heeft toevallig iemand ervaring met een dood geboren kindje en toch weer snel zwanger was, of een poging tot?