Ineens keizersnede

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
shar-1459198
afbeelding van shar-1459198
1 aug 2019 - 18:24
Ineens keizersnede

Ik vind het erg raar om dit te typen maar misschien hebben meer dit mee gemaakt, of is het wel goed om het er over te hebben. Afgelopen zondag had ik groen slijm en kreeg ik weeen, ik was net het weekend naar huis gestuurd weer vanaf het ziekenhuis en voelde mij totaal niet op mijn gemak thuis. Zondag terug naar ziekenhuis, ik had savonds 1 cm ontsluiting daar geslapen. Volgende dag was alles nog het zelfde en hebben ze een ballon geplaatst. De weeën bleven komen en werden sterker, ik had ook telkens hoestbuien en tijdens het hoesten verloor ik een paar uur later de ballon. Ik had ineens 6 a 7 cm ontsluiting. Ik moest door naar de speciale kamer werd onderzocht en alles was goed. Ik was erg ontspannen en had een douche genomen daar, ook kreeg ik een klisma op dat moment. Dat alles samen duurde een kwatier a half uur. Ik had daarna nog geen wee gevoeld en was gewoon aan het netflixen. Dat vond ze een beetje raar dus ik werd weer aangesloten. Ik had hele sterke weeën van 2 minuten lang maar voelde alleen maar heel iets druk op mijn buik ik had ineens ook 9cm ontsluiting. Ze wou me aansluiten aan de machine om de hartslag van de baby te zien. Die konden ze bijna niet vinden. Er werden meer en meer mensen bij gehaald, ze draaiden me op mijn zei drukte erg hard op mijn buik. De arts kwam naar binnen gesnelt de baby was verder omhoog haan liggen 3 mensen drukten de baby naar beneden. De arts brak mijn water, het water was bruin de baby had gepoept en was benauwd. Ik moest op het bed gaan liggen en werd naar de ok gehaast. Daar moest ik over op het operatiebed, ik kreeg gelijk alles toe gediend ze hebben niet eens de piercings uit gedaan. Ze hebben gelijk de baby gehaald, en hij ademde niet. Ze hebben gereanimeerd en hij was super snel en alles ging snel omhoog. Mijn vriend en moeder hebben hem nog even mogen zien maar hij lag met 10 artsen om hem heen. Toen die stabiel was is die overgevlogen naar het ziekenhuis in oslo, aangezien ik in noorwegen woon. Ik kwam bij uit de narcose zonder baby en hoorde later de heli vertrekken. Ik wist niet dat die daar in lag maar raakte heel er in paniek. Toen de heli net weg was vertelden ze dat mijn baby er in lag. Nu krijgt die een behandeling dat die gekoeld word en vanacht warmen ze hem heel langzaam op. Alles was voor ons aardig zwaar mijn vriend heeft het beeld van ons vechtende kindje in zijn hoofd en ik weet bijna niks. We hopen dat die het straks goed maakt en zijn positief. Maar vinden het toch wel heel erg eng.

shar-1459198
afbeelding van shar-1459198
3 aug 2019 - 22:11

Vandaag een deel van de uitslag van de mri gekregen er was schade te zien en ze zeiden dat het meer aan de zware kant zit en blijvend is. Het gekke is niemand had dit eigenlijk verwacht, hij heeft geen tekenen gegeven dat er iets was niet tijdens de koelings behandeling, het opwarmproces en nu. Hij is nu zonder beademing en medicijnen maar laat niks raars zien en lijkt een hele normale baby. Hoe erg zou dit kunnen zijn?

shar-1459198
afbeelding van shar-1459198
3 aug 2019 - 09:15

Hij heeft een speciale behandeling gehad waar die 72 uur op een temp van 33,5 graden werd gehouden. Ze hebben hem donderdag in de nacht langzaam opgewarmd. En hij heeft gister de mri gehad. Hij is gelukkig elke keer stabiel en ze hebben nog niks raars gezien. Maandag komt de uitslag van de mri, dus daar moeten we nog op wachten. Maar hij ademt helemaal zelf, hij reageert op papa en mama, hij is wakker en alles ziet er gelukkig eigenlijk goed uit. Dus volgens mij heeft die echt een engeltje op zijn schouder gehad.

...mama...
afbeelding van ...mama...
2 aug 2019 - 07:40

Ach.. wat heftig. Hoe gaat het nu?

Mijnticker.com Tickers