hechting complicatie na 2 jr.

8 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
26 sep 2009 - 12:08
hechting complicatie na 2 jr.

beste mamas,


Na de geboorte van mijn eerste heeft de verloskundige mij te strak gehecht waardoor de binneste s.lippen aan elkaar zijn gegroeid, hieraan ben ik geopereerd en het is weer open gemaakt en gehecht. De wond was wel genezen maar de plek zelf deed enorm pijn doordat er zenuwen aan t opp. zaten volgens de gynaecoloog. Nu wilde ik toch dolgraag zwanger worden en dat is me met verdoving gelukt... ik ben zwanger vanaf 14 februari...


Hierna heb ik zoals voor deze zwangerschap, geen gemeenschap meer gehad tot nu toe, omdat dit gewoon nog steeds pijn doet..maar nu is het sinds een paar dagen ineens opgezwollen en erg gevoelig op de plek waar het geopereerd is. Ik spoel altijd met water nadat ik naar de toilet geweest ben dus ontstoken ofzo is het niet.


Zou het komen door de druk van de baby die nu steeds zwaarder wordt? Ik zat eerst ook te denken aan de hoeveelheid bloed die ik nu méér heb, maar dat heb je volgens mij al vanaf het begin van de zwangerschap en het is nu pas opgezwollen en pijnlijk.


Gaat t dan niet enorm pijn doen dan met de bevalling? Als ik er druk op zet met mijn vinger schiet ik al de lucht in terwijl ik echt niet kleinzeerig ben..


Iemand ervaringen hiermee?? Ik ga het zowiezo melden bij de verloskundige maar ik heb 1 okt pas de volgende afspraak en ik ben toch wel benieuwd, vandaar dat ik het hier maar geplaatst heb..


melika

DELETED_Reentje...
afbeelding van DELETED_Reentje_anonymized
19 okt 2009 - 16:06

Als mosterd na de maaltijd: klinkt als een schimmelinfectie, geirriteerd, veel afscheiding... misschien dat het bij jou wat geïrriteerder was vanwege die operatie.

liefs en veel succes en plezier verder met je zwangershap


melika
afbeelding van Anoniem
17 okt 2009 - 14:55

Bedankt voor de reacties, ik had uiteindelijk maar de huisarts opgebeld en het bleek een infectie te zijn.


Vraag me nog steeds af hoe dat kan omdat ik al jaren na elk toiletbezoek het goed met water spoel zodat alles goed schoon is.


Maar het komt waarschijnlijk door de zwangerschap dacht de huisarts, de ph waarde zou dan verstoord kunnen raken ofzo.. Afin ik had een pilletje gekregen en daarna was het weer over. een week later kwam het echter weer terug, toen maar 3 pilletjes gekregen LOL en nu heb ik nergens last van. Dus het heeft niet aan die operatie gelegen, ik denk omdat het daar na die ingreep wel gevoelig is het zowiezo meer geirriteerd aanvoelde daar.

wilma71
afbeelding van wilma71
16 okt 2009 - 17:26

Ik zou gewoon ff langs de huisarts gaan als je dat inmiddels nog niet hebt gedaan, of de verloskundige/gyn bellen.
Bij de eerste zwangerschap had ik ook pijn en zwelling, bij de tweede weer. Maar bij mij had het dus niks met hechtingen te maken, het zouden spataderen zijn is mij door de huisarts. Het was beide keren direct na de bevalling over.


groetjes
Wilma

Lja
afbeelding van Lja
14 okt 2009 - 15:35

Idd een heel nare nasmaak aan je eerste zwangerschap! Zelf ben ik na mijn 2e bevalling ook gehecht, en nu zwanger van de 3e. Ik heb geen problemen gehad met de hechtingen, maar het voelt nu wel strakker en pijnlijker tijdens deze zwangerschap.


Ik denk dat het voor jou vooral door de "verkeerde" en opnieuw gehechte plek komt dat het bij jou nu ook pijnlijk is. Idd door het beter doorbloeden. Maar ik zou als ik dit had ook meteen een afspraak maken bij de Gyn. Ik wens je vooral nog een hele fijne zwangerschap (voor zover het kan) en succes!


Elja

Anne3e
afbeelding van Anne3e
6 okt 2009 - 18:12

Klinkt heel naar! Wat rot voor je dat je 1e zwangerschap zo vervelende nasmaak heeft en dat je 2e zwangerschap er nu door overschaduwd wordt. Ik zo echt per direct naar de gyn gaan. Straks wordt het erger of komen er ernstige complicaties voor je kindje. Gaan! Erger kan het niet worden, toch?!


Anne


Suus-en-Roos
afbeelding van Anoniem
26 sep 2009 - 23:20

Wat vervelend!! Denk je na het hechten dat het goed is.. Confused
Ik zou zelf inderdaad gewoon langs de arts/gyneacoloog gaan..
Dan weet je of het iets is, misschien toch een infectie van e.a.


Succes!

melika
afbeelding van Anoniem
26 sep 2009 - 22:45

niemand een idee wat het is ??


ik verlies ook wittig vocht... begin me toch wel af te vragen wat het nou is misschien dat ik maandag maar gwn moet bellen anders...