bloeding na bevalling

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
twizzeld
afbeelding van twizzeld
14 feb 2011 - 17:00
bloeding na bevalling

Ik ben 9 maanden geleden bevallen van een gezonde zoon, maar helaas moest ik zelf met spoed naar het ziekenhuis. Na de bevalling bleef ik bloeden en verloor zo meer dan 1,5 liter bloed. Het idee van fijn thuisbevallen en blijven zat er dus helaas niet in. Het bleek dat doordat mijn placenta laag zat mijn baarmoeder de wond die de placenta achterliet niet goed kon dichtknijpen waardoor ik dus bleef bloeden. Verder was het ambulancepersoneel ook absoluut niet goed op de hoogte van deze complicatie!! Ik moest zelf lopend naar beneden gaan... maar je raad het al ik haalde het einde van het bed niet. Ze hebben toen een stoeltje uit de ambulance gehaald en me daarmee van de trap af getild, maar ik was maar wat blij dat mijn man op tijd naar boven keek (hij was natuurlijk druk bezig met onze kleine) en ze toch maar even kwamen sjouwen... En ik vantevoren nog zeggen dat hij wel sterk is en hij me anders wel wilde tillen. Had ik maar doorgezet, want dit was doodeng!


Al met al heb ik een goede bevalling gehad (4 uur bevallen zonder veel pijn) maar het einde was een stuk minder rooskleurig. Hopelijk kan het volgende keer toch thuis en kan k dan wel rustig genieten van onze kleine...

Eev
afbeelding van Eev
9 mrt 2011 - 14:44

Hey...ik zie net dat je 9 maanden geleden al bevallen bent.....Ben je toevallig ook in juni bevallen? Ik nl. wel. Op 15 juni 2010.


Eev
afbeelding van Eev
9 mrt 2011 - 14:43

Wat vervelend zeg.....gatsie!


Ik ben in het ziekenhuis bevallen maar bleef na de bevalling ook behoorlijjk bloeden. Bleek dat er een fikse wond zat. Ik was ook wat ingescheurd tijdens de bevalling dus toen de gyn wou gaan hechten kon hij het niet goed zien door het vele bloed dat bleef stromen. Ik heb een aantal tabletjes rectaal ingebracht gekregen en toen stopte het bloeden gelukkig. Maar doordat ik natuurlijk al in het ziekenhuis was een hele fijne verpleegster en gyneacoloog erbij had was dit voor mij geen nare ervaring maar ik kan me heel goed voorstellen dat het sowieso al een domper is dat je na een thuisbevalling alsnog met complicaties naar het zh moet en dat je dan op zo'n manier geholpen wordt maakt het nog erger.


Ik hoop dat je ondanks deze nare ervaring nu lekker kan genieten van je baby.