30 weken en veel pijnlijke harde buiken

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
jody1993
afbeelding van jody1993
20 apr 2012 - 07:47
30 weken en veel pijnlijke harde buiken

Hallo dames,

Ik ben heel erg ongerust en vraag me af of jullie me een beetje verder kunnen helpen. Ik ben nu 30 weken zwanger en had al heel vroeg in de zwangerschap al erg last van harde buiken. Vooral als ik een drukke dag had gehad en ze deden ook nooit pijn. Nu heb ik al 4 dagen dat ik 's nachts gewoon wakker word van de pijn en van de harde buiken. Overdag is het al niet veel beter. Ik ben het nu aan het bijhouden en ik heb nu al 2 keer harde buiken gehad in 5 minuten met pijn in me rug, buik (ongesteldheidspijn) en heel erg in me lies wat uitstraalt naar mijn been. Ook heb ik soms een drukkend gevoel beneden wat niet echt prettig aanvoeld. Nu wil ik vanmiddag even de verloskundige bellen om te vragen of zij het weet, maar wilde eerst even weten of er mensen zijn met deze ervaringen en of ze toen een vroeggeboorte hebben gehad.

Ik hoor het graag van jullie! ik ga nu even lekker ontspannen onder de douche misschien dat dat helpt!

Groetjes Jody

ab bab
afbeelding van ab bab
24 apr 2012 - 11:00

Jeetje! Goed dat je niet gewacht hebt!! Hoe is het inmiddels?

jody1993
afbeelding van jody1993
21 apr 2012 - 20:35

Hoi anne!

Ik heb inderdaad niet meer gewacht met bellen. ik had erg veel pijn en wat scheen ik had dus al elke 3 minuten weeen en een verkorte baarmoedermond. moest gelijk naar het ziekenhuis en kreeg weenremmers. deze hielpen helaas niet en had toen elke 2 minuten ween. Ze hebben me toen een een infuus gelegd, maar ook dit helpt niet optimaal. heb nog steeds ween alleen zijn ze minder heftig. heb longrijpingsspuiten gehad en moeten nu gewoon maar afwachten.

Groetjes jody

ab bab
afbeelding van ab bab
21 apr 2012 - 19:24

Bij dit soort dingen moet je gewoon meteen de verloskundige bellen, ook al is het midden in de nacht. Niet eerst op een forum posten en afwachten, niet pas vanmiddag bellen, gewoon meteen. Ze zijn er voor en vinden het echt niet erg, ook niet als er niets aan de hand blijkt te zijn. 

 

Laat je nog even weten hoe en wat?