x

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Nana81
afbeelding van Nana81
15 okt 2011 - 16:09
x

xNana8140884.7535648148

RNJ
afbeelding van RNJ
22 okt 2011 - 12:50

Jeetje wat een nare ervaringen zeg! Ronduit onbeschoft! Vooral die verloskundige met dr collum kan ik echt niet over uit! Voel je dan niet de behoefte om daar is een boekje over open te doen of een opmerking te maken naar haar..


Zo erg was het bij mijn 1e niet, maar moet wel zeggen dat ik 1 week in een kraamhotel heb gelegen toen en niemand thuis over de vloer heb gehad. Toch lijkt het dat veel kraamverzorgsters een ´ik weet het beter dan jij´ houding hebben. Zeker mbt borstvoeding e.d. ben ik daar flink onzeker van geworden. Voor hun is het gewoon hun werk, terwijl ze dagelijks te maken hebben met extra gevoelige vrouwen..

Nana81
afbeelding van Nana81
15 okt 2011 - 22:48

Bedankt voor je verhaal Sandra, jij begrijpt ook heel

goed hoe zulke ervaringen een verder mooie tijd

kunnen verpesten. Zeker wat jij hebt meegemaakt in

het ziekenhuis!

wma
afbeelding van Anoniem
15 okt 2011 - 22:18

ik heb ook slechte ervaringen, maar gelukkig ook goede dat compenseert gelukkig wel wat.


ik heb niet veel tijd om nu alles op papier te zetten, ik weet wel hoe frusterrend het kan zijn bij de eerste had ik ook geen kraamhulp maar een kraamlast!! ik zei tegen haar ik voel me een aansteller haar reactie was: tja sommige stellen zich nu eenmaal aan. zij noemde me de hele week ook bij de verkeerde naam.


twee weken geleden in het ziekenhuis, na mijn derde bevalling. heb ik de gyn die de ks heeft gedaan niet meer gezien, gelukkig is mijn eigen gyn nog wel langs geweest wat ik dan weer als zeer prettig ervaren heb. ik heb mijn bevallingverhaal te horen gekregen thuis van de vlos. waarvan ik best geschrokken ben de ontslag papieren waren incompleet (bloedverlies, medicatie, ph waarde van de kleine).


toppunt vond ik ik had op de bel gedrukt in het zh, verpleging kwam, gingen weer paar minuten later was ik klaar met kolven en ik had hulp nodig met naar het toillet gaan ivm morfinepomp en rae huilde. na 20 minuten nog niemand ik huilend mijn vriend thuis gebeld, niet dat hij me kon helpen maar ik wist niet wat ik moest doen en intussen bloedlink mijn vriend ook. toch nog wat zelf geprobeerd, daardoor deed ik mezelf pijn en viel mijn vers gekolfde melk om. na 3 kwartier (inmiddels ik helemaal overstuur) kwamen ze omdat mijn buurvrouw ook gebeld voor mij. ze waren met de overdracht bezig en dachten dat ze mijn bel waren vergeten uit te zetten. ik heb geen sorry gehoord.


ik heb nog een nacontrole laatst november bij mijn eigen gyn en dan ga ik toch maar ff alles navragen en toch maar ff zeggen dat ik dit keer de gang van zaken echt niet vind kunnen.


maar idd slechte hulp/last kan alles verpesten, daarom heb ik dit keer ook 18 uur zorg ingeleverd omdat het niet klikte, en ik het helemaal klaar was met anderen die het zogenaamd beter weten als de ouders zelf.


groetjes sandra

Nina23
afbeelding van Nina23
15 okt 2011 - 20:39

Wat een naar verhaal!


dat jullie het dan toch samen gered hebben.

babyluck
afbeelding van babyluck
15 okt 2011 - 16:39
liefs Ineke en Lisa x