Voorbereiding bevalling

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Ikkebc
afbeelding van Ikkebc
20 jun 2016 - 09:38
Voorbereiding bevalling

Hoi! Ik ben nu bijna 35 weken zwanger van óns eerste kindje. Nu ik met verlof ga ben ik ook al bezig met de voorbereiding... en ook mn tas die mee moet naar het ziekenhuis... 28 juli ben ik uitgerekend... maar hoe zit dat nou met de kleertjes... ik heb echt kei leuke setjes... maar kan een pasgeboren baby'tje al korte mouwtjes aan? Of moeten het lange mouwtjes zijn? En hoeveel moet ik meenemen.... ik ga er vanuit dat ik binnen een paar uurtjes weer naar huis toe kan. En hoeveel setjes heb je nodig in maat 56... ik heb nu 7 setjes... is dat niet te weinig??? Groetjes een zeer onervaren moeder in spe.

Hennetje1988
afbeelding van Hennetje1988
20 jun 2016 - 10:13

Hoihoi.

Ik denk dat elke vrouw die voor de eerste keer moeder word de onzekerheden kent. Ik ben zelf bijna 37 weken zwanger en ook doodsbang dat ik iets vergeet of niet voldoende heb.

In principe kan je kleintje gewoon een t shirtje aan, maar neem voor de zekerheid een jasje mee en een deken voor in de maxicosi.

Verder zou ik me over kleding niet te druk maken. Als je toch nog iets te kort komt, kan iemand uit je omgeving dat nog snel genoeg halen en vergeet niet dat je van kraambezoek over het algemeen nog best wel wat kledingstukken krijgt.

Komt vast helemaal goed!