vluchtkoffer" inpakken voor onze oudeste Kind

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Inro
afbeelding van Inro
13 feb 2016 - 17:23
vluchtkoffer" inpakken voor onze oudeste Kind

Hoi Allemaal,

Ik had een vraag…. In mei ben ik uitgerekend van onze 2e. Nou is het zo dat onze oudste 4.5 weken te vroeg geboren is. Wil natuurlijk niks zeggen maar ik ben er wel nu mee bezig dat ik mijn vluchtkoffers klaar heb mocht het toch zo zijn. Liever te vroeg als te laat.

Ik heb de afgelopen tijd het vaker ingetikt bij google maar dan kom ik alleen op wat ik voor mijzelf en de aankomende kind moet inpakken.

Mijn vraag is dan ook… Waar moet aan denken bij het inpakken van een vluchtkoffer voor onze oudste??

Wie oh wie kan mij tips, website(s) etc geven….

Groetjes Ineke

IN81
afbeelding van IN81
15 feb 2016 - 09:06

Ik dacht hetzelfde als elinemengerink; wat pak je in als je oudste bij iemand gaat logeren? Kleren, pyjama, luiers, doekjes, slaapzak, slaapspullen (bedje?), drinkbeker, slab, knuffel, speelgoed, boekje, ...

En misschien een papiertje met schema erop? Weet niet of je oudste naar een oppas gaat waar je kind vaker is zodat die het dagritme weet, maar de overdracht zal vermoedelijk wat rommelig gaan aangezien jij op punt staat om te bevallen, dus wel zo prettig als er dan iets op papier staat. 

Succes!

Bloempje27
afbeelding van Bloempje27
14 feb 2016 - 20:25

Denk aan: luiers als ze/hij nog niet zindelijk is. Knuffels, speentjes, twee setjes kleren, schoon ondergoed, favoriete dingen... maak een lijstje met spullen die er op het laatste moment nog in moeten, zodat iemand anders makkelijk de laatste dingen in kan pakken.

elinemengerink
afbeelding van elinemengerink
13 feb 2016 - 18:01

Mijn persoonlijke reactie zou zijn.. Wat geef je je kind mee als hij/zij uit logeren gaat? Nacht en ondergoed toilettas evt medicijnen. 2 setjes schone kleren. Kan de oppas evt wassen! Hopelijk heb je hier iets aan.