verdwaalde ooievaar

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
berit
afbeelding van berit
23 mrt 2009 - 14:07
verdwaalde ooievaar

Hoi hoi,


Langzaam word ik gek van het wachten,....ik ben nu 41 weken en 1 dag zwanger van de tweede en deze laat ook op zich wachten. Bij de eerste was ik ook al 2 weken overtijd en ben ik uiteindelijk ingeleid. Ik hoop dat het deze keer nog net wel op tijd is, zodat ik deze keer wel thuis een waterbevalling kan hebben........ Ondertussen heb ik al vanalles uitgeprobeerd om de weeen op te wekken, (vooral veel vrijen en wandelen) maar het wil allemaal nog niet echt helpen. het vrijen lijkt wel steeds voorweeen op te wekken. En op zich zijn voorweeen natuurlijk gunstig: er gebeurt iets, maar ze zijn ook erg deprimerend als ze dan weer ophouden,.....weer niks. Ik geloof straks pas dat ik aan het bevallen ben, als ik persweeen heb denk ik !!


Ondertussen moet ik me menig, nog niks, nou die laat ook op zich wachten laten wel gevallen. Ik weet het: het is lief bedoeld, maar de omgeving begon al te vragen met 37 weken of het nou nog niet geboren was, dus ik moet echt mn best doen om zelf niet te gaan geloven dat het echt heel lang duurt.....en dan ook nog die rot hormonen,...ik swing echt heen en weer tussen happy en huilen. Nou ja nog even en dan ben ik het allemaal snel weer vergeten..


Maar wie heeft mijn ooievaar gezien???

berit39895.5473032407
sas76
afbeelding van sas76
23 mrt 2009 - 15:16

Arme Berit, als ik hem zie, stuur ik hem meteen naar je toe! Ik ken het wel een beetje: bij Levi werd mij met 7,5maanden al gevraagd: goh, dat duurt vast niet lang meer? Ik was het ook zo zat en hij kwam 5 dagen te laat. Da's natuurlijk niet zo lang als bij jou, maar als je het zat bent is elke dag te lang. Anyway, ik hoop dat het snel komt. Heb je al ananas en tonic (of was het bitter lemon?) geprobeerd? Wie weet helpt het?


Groetjes Saskia