tijdens de bevalling

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
31 jul 2009 - 16:24
tijdens de bevalling

hoi moeders van deze tijd,


ik had eigenlijk een vraagje...


hoeveel mensen mogen er tijdens een bevalling aanwezig zijn?


word voor mij de eerste keer dus ook allemaal nieuw voor mij.


Mijn moeder en mijn vriend zijn zowiezo aanwezig maar wil ook heel graag dat de beste vriendin van mn moeder erbij is.


hoop dat iemand wel weet hoe dat in zijn werking gaat.grtz mamajesje

sas76
afbeelding van sas76
31 jul 2009 - 18:27

Hoihoi,


het ligt er ook een beetje aan hoe je bevalling verloopt. Thuis mag je erbij hebben, wie jij wilt, maar houd er wel rekening mee dat het niet te druk wordet. Je verloskundige is er, een kraamhulp, je partner. Veel mensen om je heen kan ook te veel afleiding zijn.


In een ziekenhuis zit je sowieso aan meer regeltjes gebonden. Bij de oudste moest ik uit voorzorg naar de operatiekamer en daar mag echt alleen je partner (en het OK-team) erbij zijn. En als je met spoed geopereerd moet worden, mag je partner er ook niet eens bij zijn. Maar bij Levi beviel ik op de verloskamer en daar mochten mijn man en mijn moeder er wel bij zijn (+mijn eigen verloskundige+ de assistent gynaecoloog+verpleegkundige, dus dat was ook volle bak).


Ik ben het met Gretha eens: overleg met je verloskundige. Die vindt het misschien ook niet prettig als het zo vol staat.


Groetjes Saskia
Gretha
afbeelding van Gretha
31 jul 2009 - 17:16

ligt eraan of je thuis bevalt, in een ziekenhuis in een kraamhotel etc.... en geen id of het per ziekenhuis ook nog verschilt misschien? sowieso t beste om je verloskundige even te vragen ;)

Lilypie First Birthday tickers