tas inpakken

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Ikkebc
afbeelding van Ikkebc
11 jul 2016 - 16:47
tas inpakken

Afgelopen week is er besloten dat ik ga bevallen via een keizersnede omdat mijn kindje in een stuit ligt.

nu had ik mijn tas al ingepakt voor een gewone bevalling, maar wat komt er nog extra bij kijken bij een keizersnede?? wat moet er nog meer mee, en waar moet ik nog aan denken?

IN81
afbeelding van IN81
12 jul 2016 - 09:12

Wat meer kleren en verzorgingsproducten dan je in eerste instantie mee zou nemen (voor jezelf en je baby), je blijft waarschijnlijk toch zo'n dag of drie in het ziekenhuis. Verder gewoon de dingen die je prettig vindt, maar ik neem aan dat die al in je tas zitten ;-) Spannend! Nog even en je hebt je kleine in je handen!!

Breon
afbeelding van Breon
11 jul 2016 - 21:23

De lucht in het ziekenhuis is erg droog, dus ik was erg blij met mijn hand- en gezichtscreme en lippenbalsem.
Die elastieken broekjes die je aan krijgt schuurden in mijn liezen en zaten niet lekker rond de wond, dus ik droeg al snel grote naadloze mannenboxers (zeeman, wibra, primark, etc).
Sokken of sloffen waarop je niet uitglijdt. Dat linoleum op de vloer is glad als je op sokken loopt en je wil je pas niet hoeven corrigeren als je uit bed bent. Is me een keer overkomen toen ik van de wc terug naar bed ging en dat zijn geen grappen!

andr
afbeelding van andr
11 jul 2016 - 19:48

Ha, bij mij is het een spoedkeizersnee geworden. Ik heb niet veel in mn tas gemist omdat mn man tussendoor wel naar huis ging af en toe. Maar je moet er rekening mee houden dat je ong 3 dagen in het ziekenhuis blijft. Dus wat extra kleding/pyjama voor jezelf en iets extra voor de baby. Achteraf had ik graag het knuffeltje wat ik in de wieg wilde bij de baby mee willen nemen. Dat bedacht ik pas een paar weken later hoor ;-) maar dat zou ik een volgende keer wel doen. Het knuffeltje meenemen wat al een paar dagen in mijn bed gelegen had. Waar dus onze geur aanzat. Kon ze dat in het ziekenhuis bij zich hebben. Maar zonder is ook goedgekomen hoor :-)