Slijmprop verliezen

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
27 feb 2013 - 20:44
Slijmprop verliezen

Dag ames, ik ben nu 39 weken en een dag zwange en vroeg me af of iedereen merkt dat die zun slijmprop verliest?

Want die verlies je altijd voor je bevalling toch? 

Liefs Anne

babywens74
afbeelding van babywens74
29 aug 2013 - 13:24

Ow wat vreemd allemaal dan, ik lees ook dat je dan mag/moet bellen... en bij mn schoonzus had hem ook 1 april "verloren" en na 12 uur 2 april is mn nichtje geboren....

Ik weet helemaal niet wat ik er van moet verwachten, mn docher is met 42 weken gehaald, met ween opwekkers en vruchtwater is daar gebroken... dus voor mij is het als voor de eerste keer......

marianvankeulen
afbeelding van marianvankeulen
11 mei 2013 - 15:55

Nou ik ben 3x bevallen en bij alle3 was het anders....

Bij de 1ste verloor ik hem 3 dagen voor de bevalling in 1x.

Bij de 2de heb ik hem nooit gezien.

En bij 3de verloor ik 3 weken voordat ik bevallen ben een klein stukje en de rest een half uur voordat m'n vliezen braken.

Kortom er is helemaal niks over te zeggen

Demi123
afbeelding van Demi123
20 apr 2013 - 01:24

Slijmprop.... dat vond ik ge-wel-dig!!! Ik waste mijn doos onder de douche zonder washandje en voelde alleen maar glibberigheid. Ik kon de slijmprop er zo uittrekken in 2x. Meteen erna begonnen de lichte weeen. Ik geloofde er geen reet van dat het was begonnen, maar het kwam ondanks het volgens het boekje onregelmatig was, wel redelijk regelmatig voor mijn gevoel.

Inmiddels zal je vast bevallen zijn, maar misschien is dit nuttige info voor nog niet bevallen vrouwen.

chantalvanb
afbeelding van chantalvanb
28 feb 2013 - 09:57

Bij mijn eerste ben ik na dagen voorweeën de bevalling ingegaan zonder ooit maar een slijmprop te hebben gezien. Bij de tweede werd ik vroeg wakker met lichte buikpijn. Even wezen plassen in de veronderstelling dat mijn volle blaas de kramp veroorzaakte. Na een paar minuten nóg een keer naar de wc, nog een plasje. En ik draai me om: Hee! Dus dát is nou een slijmprop! Toen viel het kwartje, dit zijn weeën. Nooit verwacht, omdat nr 1 pas met 42 weken kwam, en bij nr 2 was ik net de 40 voorbij. Hoe dan ook, het zegt helemaal niks die slijmprop. Mijn Vk wist me zelfs te vertellen dat vrouwen hem ook wel eens voor de 37 weken verliezen, en dat je lijf dan simpelweg een nieuwe aanmaakt.

Gretha
afbeelding van Gretha
28 feb 2013 - 08:19

nee je hoeft m niet perse voor je bevalling al te verliezen en niet iedereen merkt het

ook hoeft het niet te betekenen dat je binnen een bepaalde tijd erna gaat bevallen (ja ok wel uiteindeijk met max 42 weken haha)

ik heb t bij mijn dochter nie gemerkt en weet niet of ik m al verloren was

bij mn zoon gestript en die dag wel mijn slijmprop verloren en ook gezien/gemerkt maar ook dat bracht niets op gang helaas.

Lilypie First Birthday tickers