Natuurlijk de bevalling opwekken

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Deborahx97
afbeelding van Deborahx97
21 apr 2016 - 11:00
Natuurlijk de bevalling opwekken

Ik ben 38 en halve week zwanger, heb al voorweeën gehad en heb helaas behoorlijk veel klachten. Het liefste wil ik zo snel mogelijk bevallen maar niets werkt. Veel dingen kan ik niet meer en alles wat ik doe is zwaar of doet pijn. Nu heb ik meerdere dingen gelezen om een bevalling zelf op te wekken maar het werkt niet.. Seks, orgasmes, wandelen, voetmassage en bepaald eten en drinken. Ik wil eigenlijk niet wachten tot de uitgerekende datum.. Iemand tips of ideetjes voor me?

anne8389
afbeelding van anne8389
22 aug 2016 - 14:00

En met hoeveel weken uiteindelijk bevallen?

OnePurpleBanana
afbeelding van OnePurpleBanana
7 aug 2016 - 12:51

Ik las dat tepelstimulatie echt zou kunnen helpen.
Maar alleen als je kindje ook klaar is om te komen. Net als vaak gehurkt gaan zitten, juist niet te ontspannen op bed of bank hangen maar zwaartekracht werk laten doen om baby fijn op de baarmoedermond te laten drukken.

Bij voldoende druk moet de baby wel willen komen, maar ja alles helpt alleen als je kindje er klaar voor is. Zolang kindje er niet klaar voor is kun je seksen, orgasmes krijgen en tepel massages uitvoeren wat je wilt, maar heeft het geen effect. Behalve dat je jezelf misschien gek maakt van de stress dat het niet helpt en je daardoor juist je bevalling uitstelt.

Adem in adem uit, niet aan denken, het komt wanneer het komt...

(Zegt een mama in spe, 38+1 die der tepels in geïrriteerde harde knoppen masseert.)

IN81
afbeelding van IN81
21 apr 2016 - 11:47

Volgens mij zijn het allemaal fabeltjes en dient de baby zich vanzelf aan ... Geduld hebben dus ... (en hopelijk raak je niet overtijd) Sterkte!