na 2 keer een spoed keizersnede nu een geplande..

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
step-676330
afbeelding van step-676330
30 jul 2012 - 18:01
na 2 keer een spoed keizersnede nu een geplande..

sad bijna 10 jaar geleden mijn eerste spoed keizersnede van mijn dochter rede zij te groot en ik te klein..

bijna 7 jaar geleden mijn tweede keizeresnede van mijn zoontje weer hij te groot en ik te klein... en daalde niet in...

nu ben ik 28 weken zwanger van een zoontje en weet dat ik weer een keizeresnee ga krijgen 

maar nu een geplande??? ik weet hoe een spoed gaat maar een geplande ????

maar nu moet ik wachten tot ik 34 weken ben tot ik een afspraak krijg met een gynecoloog voor dat ik meer info krijg

op internet kom ik er zelf niet uit..

wie heeft er ervaring mee???

 

mama0911
afbeelding van mama0911
3 aug 2012 - 22:11

ik heb vorig jaar mei voor de 2de keer een keizersnee gehad. De eerste was spoed. de 2de tja eigenlijk gepland voor 6juni maar is op 30 mei gehaald. Hij is toch nog een week eerder gehaald omdat hij op 29 mei nog gedraaid was naar stuitligging en omdat ik dus al een ks gehad had is een stuitbevalling niet echt de bedoeling dus tja toen werd het toch nog eerder dan de bedoeling was en maar goed ook wat op de ok begonnen me weeen. Hij was nog wel terug gedraaid dus eigenlijk hadden ze er misschien weer niet meer zon spoed van hoeven maken en had ik geen ks nodig gehad maar ja dat weet je nooit van te voren!

het verschil met een spoedkeizersnee is dat je (als het goed is dus) geen weeen hebt. Verder is eigenlijk alles hetzelfde alleen gaat het wat rustiger. ik bedoel dat er  tja zoals het woord al zegt geen spoed achter zit. ik was om 14.00 ong op de afd en werd om 18.00 pas naar de ok gebracht. dus alle tijd gehad voor infuus catheter ed.

Mama0911

margreet1975
afbeelding van margreet1975
1 aug 2012 - 19:15

hoi ik kreeg met 36 weken te horen dat ik metzowat 39 weken een geplande keizersnee zou krijgen ook vanwege groei baby. Mijn zoon wilde echter een  week eerder komen en het werd dus toch een spoedkeizersnee.Volgens mij laten ze je zo lang wachten om zeker te weten hoe hard je kind groeit. Als eenmaal de datum staat halen ze het niet naar voren, dat had ik nl nog gevraagd omdat ik het gevoel had dat mn kindje eerder zou komen maar dat is misschien per gynecoloog ook nog wel verschillend

 

MvE