Jeuk over heel mijn lichaam

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
annemarie73
afbeelding van annemarie73
14 jan 2008 - 18:58
Jeuk over heel mijn lichaam

Hallo


Even een vraag met nog 2 weken te gaan voor ik moeder wordt, zit ik met iets en wilde vragen of dat bekend bij iemand voor komt.Ik heb namelijk kriebels over heel mijn lijf armen benen hoofd en ik heb al wel wat geprobeerd goed insmeren met bodylotion anti irritatie maar niks helpt. Ik hou ook best veel vocht vast misschien heeft het daarmee te maken dikke handjes, voetjes en dikke kop hahahaha..Heeft iemand een tip want vooral voor ik ga slapen is het heel vervelend en ben ik maar aan het wrijven maar het helpt niet..


Groetjes een kriebelende a.s moeder

babyluck
afbeelding van babyluck
17 jan 2008 - 14:27

met sudo creme op de plekjes helpt ook goed........ en goed vet houden het is ook omdat je een droge huid hebt. Ik kreeg ook nog een hormoonzalf toen ik extreem uitsl*g had op mijn rug.......... ik krabte me ziek!! met een pasta lepel (om op te scheppen) ging ik op mjin rug krabben zo gek werd ik.....en dan werd het alleen maar erger... wat goed helpt is computerspelletjes doen........van die fanatieke dingen dat leid erg af hihihihihihi (heb wat bejeweld gespeeld hoor in mijn verlof............nu heb ik geen tijd meer hahahahhahah)
liefs Ineke en Lisa x
annemarie73
afbeelding van annemarie73
17 jan 2008 - 12:48

Hallo,

Bedankt voor jullie reacties, het troost me dat er iedergeval meer meiden last van hebben ( gedeelde smart is halve smart hahahhaha)

Ik hou nog even vol en kriebel maar terug tegen de jeuk!!

groetjes Annemarie

kathinka
afbeelding van kathinka
16 jan 2008 - 15:25

Hey meiden,

Ik heb wel last van jeuk maar niet zo erg als bij jullie dus weet niet wat je er aan kan doen. Sorry!

Ineke ik heb eerst een meisje gehad en jeuk en nu zwanger van jongetje en weer jeuk. Wordt er nog niet gek van maar klopt dus niet dat het alleen bij meisjes is .

Helaas geen nieuw bakerpraatje dus.

Groetjes Kathinka

Esther 6-3-2007 en Manuël 22-04-2008
www.kathinka1984.hyves.nl
babyluck
afbeelding van babyluck
16 jan 2008 - 14:45

Hoi hoi Ik had echt onwijs erge jeuk............... enne over bv is niet waar want ik geef al 7 mnd bv en ik had geen jeuk meer zodra ik beviel (trouwens 2 dagen er voor al niet meer).. Menthol gel helpt goed (niet te dik anders bevries je hahahahha) succes meid.......


Vraagje.......krijg je een meisje?? iedereen die ik ken met jeuk kreeg nl een meisje... hahahhaa nieuw baker praatje
liefs Ineke en Lisa x
Jannebezwangerd
afbeelding van Anoniem
14 jan 2008 - 23:19

Hoi Annemarie,

Heeeeel bekend in de oren, kep ook vreselijke jeuk, overal, in het begin van mijn zwangerschap begon het op alleen mijn tepels, breidde zich uit tot over mijn borsten en buik en nu gewoon overal, om knettergek van te worden idd. Vooral tegen de avond en snachts is het erg, ik kan geen kleding velen of alleen heel zacht katoen, beha's zijn een crime. Ik heb zelfs op aanraden van de vk mijn leverfunctie laten testen, soms kan het zijn dat je lever het niet aankan allemaal, maar dat was verder goed, kep er geen uitsl*g bij, ja af en toe een klein bultje maar niet zoals pupp aandoening dat je helemaal onder zit dus dat is het ook niet, kweet alleen dat t heel vervelend is.

Kzou zeggen sterkte ermee, je hoeft gelukkig nog maar 2 weekjes al heb ik gelezen dat als je borstvoeding geeft de klachten nog wel ff kunnen aanhouden.

Ik moet zelf nog 6 weekjes dus ook nog ff volhouwen!!

Succes met de bevalling!!

Groetjes Janne