Inleiding

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
MamaMe
afbeelding van MamaMe
3 aug 2009 - 23:07
Inleiding

Hoi mama's!


Ik wordt woensdag ingeleid en ik vind het echt dood eng. Ik ben heel nerveus en wil het eigenlijk helemaal niet! Ik denk zelfs dat het door mijn eigen gespannen gevoel alleen maar langer gaat duren..


De eerste kwam met 42 weken helemaal natuurlijk en duurde 3,5 uur.. door deze ervaring hoopte ik met alles wat ik had dat dit kindje een beetje eerder zou komen en dat de bevalling misschien wel even snel of sneller zou gaan.. had me er nooit op ingesteld dat ik ingeleid zou worden..


Inmiddels ben ik 41,4 weken zwanger.. en m'n dochtertje wordt donderdag 2.. terwijl ik woensdag ingeleid wordt.. leuk is anders..


Maar goed.. ik wil heel graag van jullie weten, voor de mama's die ingeleid zijn, hoe was dat.. en als je ook een natuurlijke bevalling hebt gehad was er dan duidelijk verschil..?


Alle verhalen, tips, advies, etc. zijn meer dan welkom!


Groetjes Linda!

engeltjeextreme
afbeelding van engeltjeextreme
3 aug 2009 - 23:59

hallo linda,


ik ben ingeleid bij mijn 1e kindje omdat ik toen zzwangerschaps vergiftiging had .


om 8 uur smorgens kreeg ik het infuus en vervolgens gebeurde er niks tot 2 uur smiddags .. daarna kreeg ik ineens een weeenstorm met meteen persweeen .. ik heb toen geen gewone weeen gehad maar mocht niet persen had " pas" 5cm ontsluiting .


2 uur heb ik de pers weeen moeten wegzuchten ( nou ik geef het je te doen ) en toen werd onze mooie dochter geboren .. dus de bevalling opzicht ging heel snel binnen 2 uur was ze er van de 1e wee tot bevalling ..


maar leuk is dan echt anders ..


ik ben inmiddels nog 3 keer daarna bevallen op gewone spontane manier en dat is me veel beter bevallen . oke bevallen doet gewoon pijn dat weet iedereen .. maar ik heb er nu bij alle 3 ook 2 uur over gedaan maar dat waren "" gewone" weeen en dat is dan toch heel anders .


inmiddels ben ik zwanger van ons 5e kindje en hoop echt dat ik ook deze keer gewoon kan bevallen ..


ik hoop dat het bij jou toch nog spontaan begint..


en iedereen is anders misschien valt het jou helemaal niet tegen .


ik duim voor je meis . laat je iets weten ?


veel succes .


liefs.


Monique.