Inleiden van zwangerschap

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Krystle1982
afbeelding van Krystle1982
10 feb 2011 - 23:14
Inleiden van zwangerschap

Vandaag naar de gynaecoloog geweest. Ik blijk

zwangerschapsvergiftiging te hebben. Morgen urine

opsparen van een dag. Zaterdag naar het ziekenhuis

en als mijn waardes niet goed zijn moet ik blijven. Dan

gaan ze me inleiden. Mijn baarmoedermond is nog niet

week. Heeft iemand dit ook meegemaakt? Of iets van

gehoord? Ik moet zeggen dat ik het enorm eng vind en

weet niet wat me te wachten staat. Ik wil graag weten

hoe het gaat, baarmoedermond week worden, inleiden

enz enz dank je!!!

zoe85
afbeelding van zoe85
13 feb 2011 - 23:34

Gretha balen dat die wee opwekkers te hoog stonden, dat was dan denk ik mijn geluk dat het kraantje niet openstond en de weeen van me zelf waren anders was ik denk ik ook in een weeen storm beland en misschien nog eerder bevallen. De pijnbestrijding was bij mij een minpunt maar dat had met andere dingen te maken.


Je moet het gewoon zelf mee maken de 1 beleeft het zo de ander weer anders de 1 vind het niks de ander vind dat het prima is gegaan. Maak je er geen zorgen over de kleine moet/komt er hoe dan ook uitlavendel1985
afbeelding van lavendel1985
12 feb 2011 - 23:41

ik ben bij 2 kinderen ingeleid, mijn eerste was kz, maar ik weet niets anders, ik wil je niet bang bang maken maar mijn moeder is ook een paar keer ingeleid en een paar keer gewoon bevallen , die vond gewoon veel natuurlijker, die vond inleiden echt geen pretje.


het scheelt ook of het je eerste is of niet, of je overtijd loopt of niet en of het van onderen al wat zachter is.hoelang moet je nog dan

moeder van 3 heerlijke schatjes
Gretha
afbeelding van Gretha
12 feb 2011 - 22:52

stelt weinig voor ??
fijn dat dat jouw ervaring was
ik kreeg een flinke weeenstrom omdat de weeenopwekkers flink hoog stonden. dit kan lager en kan je dus aangeven als je het gevoel hebt dat het te veel is!! (ik had t besef niet meer dat die ipv omhoog ook weer wat omlaag kon met t idee dat hun wel weten wat ze doen.. tja maar zij voelen t niet...) ging voor kleine ook wat te snel zo.
zal geen lang verhaal houden hier. maar het is net als elke bevalling gewoon afwachten en vertrouwen op het zh personeel. en geef aan wat jij vindt, voelt en wil!!

Lilypie First Birthday tickers

zoe85
afbeelding van zoe85
12 feb 2011 - 22:47

Het verschilt per ziekenhuis, ik zou ingeleid worden (was al niet meer nodig) en bij mij zouden ze het met vaginale pillen doen die dan iedere 3 uur ingebracht zouden worden. Omdat ik al 4 cm ontsluiting had toen ik in het zh aan kwam hebben ze me wel aan de ctg gelegd en om 09.30 hebben ze me vliezen gebroken. Ik kreeg een infuus met (dat dachten hun) wee opwekkers maar het kraantje van me infuus was niet open gedraaid dus alle weeen waren van me zelf. Om 13.30 kreeg ik persweeen en om 14.07 lag daar een mooie knul op me borst. Het stelt eigenlijk weinig voor en bij de 1 duurt het wat langer dan bij de ander. Ik ging totaal onvoorbereid naar het zh en had geen flauw idee wat me te wachten stond. Met 39 weken wilden ze me dus inleiden omdat ik hele zware bekken instabiliteit had en gewoon niet meer op of neer kon.


Sommige zh gebruiken idd een gel om de baarmoeder rijp te maken en in andere ziekenhuizen gebruiken ze een veter en in de ander weer pillen.


SuccesEev
afbeelding van Eev
11 feb 2011 - 21:17

Hoi.


Ik ben met 40 wk en 4 dagen ingeleid omdat ik steeds een wat verhoogde onderdruk had en tijdens de laatste controle ook iets eiwit in mijn urine had. Ik zag er ook heel erg tegenop omdat ik had gehoord dat inleiden vaak een heeeeeeele lange bevalling tot gevolg heeft. Mijn baarmoedermiond was ook nog niet verweekt. Ik zou worden ingeleid m.b.v. gel. 3 uur na de eerste x gel inbrengen hebben ze nog een x gel ingebracht omdat ik nog geen ontsluiting had. 3 uur na de 2e x gel inbrengen gingen ze weer controleren en had ik 2 cm. Ze hebben toen mijn vliezen gebroken en later weer gecontroleerd maar de baby had zijn handje op zijn hoofdje gelegd en toen werd er besloten om een infuus aan te brengen zodat de weeen sneller op gang kwamen(ik had nl. nog geen weeen) zodat de baby meer ruimte kreeg om zijn handje zelf weg te halen. na het infuus ging het razendsnel: 2,5 uur weeen en toen een half uurtje persweeen en daar was Billy . Achteraf is het me meegevallen omdat het een snelle bevalling was.


Weet je al hoe je wordt ingeleid dan?