Geen natuurlijke bevalling en alles ging anders totaal anders .

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Ramona77
afbeelding van Ramona77
14 apr 2014 - 19:32
Geen natuurlijke bevalling en alles ging anders totaal anders .

Hoi,

De laatste 6 weken van mijn zwangerschap waren zwaar. Ik sliep weinig en moest veel naar zieken huis ook voor slaap prikken. Had een druk kindje in m'n buik. Mijn HB daalde rap tempo en viel flauw .

Hoop mensen dachten dat ik over dreef. Er werd besloten om met 39 weken voor een inleiding te gaan. Eenmaal in ziekenhuis kreeg ik een ballon ik moest 3 cm ontsluiting krijgen dat lukte niet helemaal .

Na 48 uur weeen had ik 3 cm. Ik mocht naar de verloskamer. Ik zou daar een infuus krijgen dat liep ook niet goed 15 keer prikken en 1 uur veder zat het infuus, mijn aderen waren kronkelig enz .

Na 6 uur kreeg ik rug weeen ik kreeg ee n ruggenprik. En dat ging ook niet helemaal oke. Ik bleef rustig. Een maal terug gingen ze voelen hoeveel ontsluiting ik had  ik zat na 7 uur nog maar op 4 cm dus na de 48 uur en 7 uur infuus 1 cm. Het infuus werd ingesteld op Max 120 normaal moet je daar behoorlijk weeen van krijgen ,om 19:00 had ik nog steeds 4 cm en minder weeen. Er werd me verteld dat ik rekening moest houden met keizersnede als ik om 21:00 nog geen 6 cm .

Tranen van verdriet die waren er ik wilde altijd thuis bevallen  heleboel stappen terug. Mijn weeen gingen met Max 120 helemaal weg voelde nog minder dan de harde buiken van de laatste weken. Om 21:00 gingen ze niet eens voelen ze keken naar de ctg en die zei genoeg .

Ik moest een keizer snede .

Een maal in de ok koste het ook nog moeite ze was nog niet helemaal ingedaald, maar uit eindelijk 62 uur van ellende kwam onze dochter Zoey op 4/4/2014. Tranen van geluk en een prachtig meisje. De arts zei dat mijn lichaam door uitputting de weeen niet aan konden. Tja ik kwam niet voor niets als die weken voor een slaap prik enz. Er werd duidelijk te licht over mijn klachten gedacht.

Ik had wel een mooie kraam tijd en alles gaat goed nu! 

doompjuh
afbeelding van doompjuh
28 apr 2014 - 22:29

hoi ten eerste gefeliciteerd met jullie dochter.

ik voel met je mee bij mij ging het in de zwangerschap ok niet zo lekker . kreeg pre-eclampsie en zwangerschapssuiker,daardoor verliep het ook allemaal niet zoals ik had  gewilt. gelukkig ging de bevalling wel goed waardoor dat enigzins de zwangerschap goed maakte ,ben 5-3-2014  trotse mama van een zoon geworden via een inleiding bij 35wk. het moeilijkste was nog dat mijn zoontje nog 1,5 wk langer in zkh moest blijven ivm dat hij prematuur  was.

dus mijn kraamtijd was een beetje leegwink maar gelukkig heb jij een mooie kraamtijd gehad mischien maakt dat het een beetje goed.

groetjes domenique