Bevalling opwekken

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
ikkelijn
afbeelding van ikkelijn
24 dec 2015 - 20:14
Bevalling opwekken

Hallo, Ik heb van mijn eerste een keizersnede gehad, omdat hij niet goed in wilde dalen. Nu ben ik 39+2 en weer is de kleine niet ingedaald. Omdat mijn bloeddruk stijgt, willen ze gaan inleiden. Gelukkig, want er zijn ook ziekenhuizen die na een keizersnede niet inleiden. Maar ik wil gewoon normaal bevallen. Iemand tips op de bevalling op te wekken? Vrijen, ananas en bitter lemon ken ik al. De trap ga ik zo vaak mogelijk op en af. Alvast bedankt!

Aagje123
afbeelding van Aagje123
7 jan 2016 - 22:04

Fijn dat je toch natuurlijk (met hulp) bent bevallen. Ik neem aan dat ik je mag feliciteren. Hoe gaat het?

ikkelijn
afbeelding van ikkelijn
5 jan 2016 - 17:12

Helaas hebben ze de bevalling ingeleid. Eerst met een balloncatheter en toen die na 24 uur zijn werk had gedaan, door de vliezen te breken. En mbv weeën stimulatie. Dit alles heeft niet geleid tot een keizersnee maar ik ben natuurlijk bevallen. En daar was het om te doen.

Aagje123
afbeelding van Aagje123
5 jan 2016 - 14:42

nou, is het inmiddels al gelukt?

Volgens mij helpen al die dingen niet. De baby bepaald wanneer die er klaar voor is. Vrijen heeft ook alleen zin als je baby er al klaar voor is.. als er nog niets gaande is, dan werkt dat allemaal ook niet.

helmpie
afbeelding van helmpie
30 dec 2015 - 12:55

Weet niet of het inmiddels gelukt is? Ik ben zelf ook zwanger van mijn eerste kindje, maar kreeg gister van mijn masseuse de tip die zij van haar verloskundige kreeg (in Nieuw-Zeeland woonde zij): 4 keer in 24 uur vrijen maar dan ook echt 4 keer klaarkomen! Ik hoorde vaak vooral dat het vrijen nuttig was ivm het sperma, maar haar verloskundige zei dat het klaarkomen vooral effectief is! Dus probeer even 4 keer een orgasme in 24 uur ;-)

ikkelijn
afbeelding van ikkelijn
27 dec 2015 - 15:41

Ik heb gister op advies van mijn moeder naar de volle maan gekeken. Dat had geen zin. Dus daarstraks heb ik een ananashart gegeten. Vies!! Maar als het helpt....