Bevalling begonnen?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Silly2204
afbeelding van Silly2204
20 jun 2016 - 00:07
Bevalling begonnen?

Hallo dames,

Ik ben op dit moment 37.1 weken zwanger van mijn eerste kindje. Kindje ligt al helemaal ingedaald, en ik heb ook al een aantal weken last van harde buiken en -wat ik denk- voorweeën. Nu kreeg ik vanavond opeens een ontzettende kramp in mijn buik, die ik echt aan voelde komen. Het werd steeds erger en hield ongeveer 30 sec tot een minuut aan. Zo'n 3 uur later(nu een half uur geleden) kreeg ik precies hetzelfde. Weer voelde ik de kramp "aankomen" en op het hoogtepunt wegtrekken. Ook nu duurde het zo'n 30 sec tot een half uur. Voelde het ook een beetje in mijn rug trekken. Van wat ik gedurende mijn zwangerschap een beetje heb gelezen, klinkt het een beetje alsof het weeën waren. Ik maak me er verder niet zo druk om. Als het begonnen is, is het begonnen en dan merk ik het vanzelf wel. Zo niet, dan niet. Maar vraag me het toch af.. :)

Dus zijn er nog meer dames waarbij het ook op deze manier begon? Gr.

Marilynn
afbeelding van Marilynn
3 jul 2016 - 22:06

Ook bij mij al is het de tweede keer, weer spannend wanneer.... Ik ben benieuwd! ♡♡

Silly2204
afbeelding van Silly2204
24 jun 2016 - 18:36

Ben nog steeds zwanger haha :)
Sinds zondag komt het wel iedere dag weer terug, maar na een half uurtje/3 kwartier is het vaak weer weg. Onder de douche gaat het wel maar gaat niet helemaal weg.
Vandaag bij de vk geweest en die zei dat het inderdaad voorweeën kunnen zijn en dat echte weeën minimaal een uur aanhouden(en dat ik dan inderdaad moet bellen).
Gezien ik het nu al bijna een week heb, denk ik(of eigenlijk hoop ik) dat het niet lang meer duurt..!
De laatste paar dagen kan ik ook echt werkelijk niks meer behalve op bed liggen of op de bank hangen :(
Morgen ben ik 38 weken dus ben benieuwd...
Vind het nu wel erg spannend haha