bevallen bij zwangerschap van 20 weken

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
melissanda
afbeelding van melissanda
7 jun 2016 - 08:45
bevallen bij zwangerschap van 20 weken

Dag allemaal,

 

Afgelopen zaterdag 04-06-2016 ben ik bevallen van een mooie zoon.

Hij woog 175 gr. En dit was ook veelste laag. Het blijkt dat onze kleine man op een gegeven moment geen voeding meer kreeg via de navelstreng. Ook leek het bij de geboorte of er een opstopping zat in de navel.  Dat hij geen voeding kreeg bleek achteraf dat onze angst echt werd. N.l Bij de controle echos. 16 weken , 17 en een half ivm stop in de buik. Bleek het maagje niet gevuld te zijn. En bij 20 weken weer niet.  Onze kleine man is rond deze week ook overleden in de buik. 

Ik probeer veel van mij af te schrijven en erover te praten. maar emotioneel is het zo rollercoaster. IK heb hele heldere uren dat het goed gaat en ik heel trots over hem kan praten en de mooie dingen terug kan halen. En ook momenten dat ik alleen maar huil. 

Morgen gaan we definitief afscheid nemen en dan laten we onze kleine man cremeren. Met een mooie kleine dienst met een besloten kring. Pff ik mis hem zo erg . Gelukkig hebben we vele mooie foto;'s gemaakt en heb ik hem nog kunnen vasthouden. 

ZIjn er meer die dit hebben meegemaakt? En hoe gaat het nu? 

 

ps; ik was zwanger van een twee eige- tweeling De eerste overleed met 8 en halve week. 

JoyceLilySkye
afbeelding van JoyceLilySkye
25 jan 2018 - 13:56

Hey wij hebben afgelopen 10 januari ons zoontje ook verloren ik was 18 weken zwanger wij willen nu zo snel mogelijk weer zwanger worden.. zijn hier mensen die een soortgelijke situatie hebben gehad en na hoeveel tijd waren jullie weer zwanger? Ik ben als de dood dat ik onvruchtbaar ben geworden omdat ik ben gecuretteerd wegens dat de placenta niet los kwam. X

melissanda
afbeelding van melissanda
8 jun 2016 - 17:46

@​mama h jeetje wat heftig je kinders verliezen ongeacht hoelang je zwanger bent blijft vreselijk . Pff sprakeloos. Hoe ging je ermee om toen het gebeurd was. ? Wij hebben het nu wel een plekje gegeven en praten over de toekomst. En veel over deze mooie mannetje. Ik mis hem zoooooo erg.

.@inge jeetje wat heftig zo vlak achter elkaar. Bij je eerste kindje kwam toen de bevalling zelf op gang ? Of moest hij gehaald worden?. En ik stuur je een pm.

 

Trotse moeder van cherise. Geboren op 2 november 2012.

zaterdag 4 juni 2016 . Bevallen van een prachtige zoon genaamd Kilian (*)

IngeFCB
afbeelding van IngeFCB
8 jun 2016 - 15:05

Veel sterkte met dit verlies. Ik heb het ook twee maal meegemaakt. Eerste keer vorig jaar bij 24 weken, mijn zoontje leefde nog maar was niet klaar om geboren te worden. Tweede keer in januari bij 26 weken, hier was mijn zoontje gestorven in mijn buik door een navelstreng probleem. Eerste keer ben ik echt door een hel gegaan, ik gaf mezelf de schuld. Tweede keer heb ik het ietsje makkelijker kunnen plaatsen, maar het verdriet om mijn twee jongens blijft. En ik hoop dat ik volgende keer mijn kindje wel bij me mag houden... Blijf erover praten, dat heeft bij mij ook goed geholpen. Ik heb hier contact gekregen met enkele lotgenoten waar ik nog veel steun aan heb in mijn moeilijke momenten.
Liefs Inge

...mama...
afbeelding van ...mama...
8 jun 2016 - 06:35

Heel heftig , veel sterkte ! Ik weet wat het is. Twee x meegemaakt. Ene keer met 14 wkn andere x bijna 23 wkn. Beide keren een prachtig, volmacht kindje. Alles er op en er aan. Wat een enorm wonder!

De scherpe kantjes gaan eraf maar ik denk dagelijks aan deze kindjes en kan er nog enorm huilen. Je kinderen verliezen en begraven is zó intens verdrietig, daar zijn geen woorden voor.

Heel veel sterkte en kracht gewenst !

Mijnticker.com Tickers