in afwachting van bevalling

12 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Mamma van Noa Sophie
afbeelding van Mamma van Noa Sophie
27 mrt 2012 - 10:28
in afwachting van bevalling

Hallo allemaal,

 

Ik ben nu 39 weken en 3 dagen zwanger en merk echt dat ik de bevalling afwacht! Ben ook zo benieuwd wie daar binnen zit!

heart

 

Hebben meer vrouwen hier last van? Want het is toch wel lastig als je bij elke samentrekking van je buik denkt: Nu begint het!

 

pinksterbloempje
afbeelding van pinksterbloempje
12 apr 2012 - 10:08

Hey hey,,, Ik ben bevallen hoor, We hebben een meisje, zo gezond als wat, wat een droppie, ze heet Lisa Lilly Joy,

Maar wat een belevenis, heb er 30 uur over gedaan, Begon woensdag om 16:50 met gebroken vliezen, om 22:00 had ik al volledige weeen storm  halverwege de bevalling naar ziekenhuis gemoeten want de ontsluiting wilde niet komen, na 15 uur zat ik nog op 3 a 4 cm. Daar een ruggeprik gehad en om 00:00 had ik 10 cm, vanwege de ruggeprik voelde ik geen persweeen dus nog een uur gewacht voor volledige indaling ( dan zou het persen een stuk beter gaan ) na een uur persen zonder weeen, merkte we dat dat ook niet ging werken, dus gynecoloog er weer bij en de vacuum erbij, ruggeprik uit, na veel moeite ( ze lag vast met haar arm in mijn bekken ) is ze om 02:51 geboren... gehecht en genieten, zaterdag mocht ik dan eindelijk naar huis.

helaas werd ik maandag heel ziek, dus weer het ziekenhuis in, na fikse antibiotica kuur en allerlei testen ben ik gisteren weer thuis gekomen, voel me een stuk beter, maar ben nog niet zoals het wezen moet. Maar ze is er,, Ik hoop dat het bij jou is door gaan zetten en dat je me binnenkort alles kan vertellen, heel veel succes!!!!

Mamma van Noa Sophie
afbeelding van Mamma van Noa Sophie
10 apr 2012 - 16:44

Hey nathalie

 

En? intussen al wat veranderd?

 

Hier niet! Alleen die druk daar beneden ervaar ook  ik steeds meer! Morgen wordt ik gestript dus het kan nu echt niet lang meer duren!

 

X

pinksterbloempje
afbeelding van pinksterbloempje
3 apr 2012 - 13:17

Kan me voorstellen dat je liever geen 1 april wilde, dat idee had ik zelf ook wel een beetje, het blijft toch een aparte dag. fijn dat je wat meer weet, dat men je wil gaan strippen spannend hoor, zie je er tegenop? Ik heb het ook gehad, het is geen prettig onderzoek maar zeker te doen. afwachten maar, hopelijk begint het voor die tijd nog lekker op de spontane manier.

Primen is dat ze op de medische manier de baarmoedermond gaan rijpen, kan dmv gel, veter ballon. Ik weet niet welke manier ze gaan toepassen, ga het wel zien, Ik hoop ook nog steeds op de spontane bevalling. Maar goed we hebben sommige dingen helaas niet zelf in de hand, ( zou wel fijn zijn )

Voel jij ook dat als de kleine flink beweegt dat je het idee het dat het er zo uitkomt ( van onderen dan ) ik lees daar maar weinig over maar oooh wat een druk kan er op die plek ineens onstaan.

Mamma van Noa Sophie
afbeelding van Mamma van Noa Sophie
2 apr 2012 - 14:56

Haha

Nee gelukkig geen 1 april kindje, was er wel een beetje bang voor. Mijn man zijn broer en tante zijn op 1 april geboren.

Ook ik ben vanmorgen bij de verloskundige geweest, alles prima in orde dus in principe niets te klagen. Als het er volgende week woensdag niet is wordt ik gestript en donderdag als het er dan nog niet is ingeleid. Kan niets anders doen dan afwachten, maar voel me er nu al wel beter onder.

Vervelend dat je zo'n pijn hebt, maar hopen dat dat gauw over gaat!

Wat is primen? (misschien een rare vraag maar heb geen idee).

Jij ook nog even succes!

pinksterbloempje
afbeelding van pinksterbloempje
2 apr 2012 - 11:28

En is het een 1 april kindje geworden ben benieuwd,

hier ook nog niks, vandaag weer bij de gynecoloog geweest, geen verandering mbt de baarmoedermond, dus ze wilden het afwachten, heb aangegeven dat ik veel pijn heb ( mijn linker kant van de heup staat vast bleek vanmorgen bij de cesar therapie ) ze gaan donderdag kijken of ze kunnen primen, spannend ben benieuwd.

succes nog even met je laatste loodjes,,,

Mamma van Noa Sophie
afbeelding van Mamma van Noa Sophie
31 mrt 2012 - 09:08

Hoi nathalie,

 

Was het maar waar, ik denk dat die kleine hier perfect zit haha!

Nu maar hopen dat het geen 1 april wordtcheeky

 

En bij jou al iets veranderd?

pinksterbloempje
afbeelding van pinksterbloempje
30 mrt 2012 - 16:50

En al is er al iets veranderd? rommelt het bij jou al meer? ben benieuwd

Mamma van Noa Sophie
afbeelding van Mamma van Noa Sophie
28 mrt 2012 - 21:24

Hallo allemaal,

 

vannacht heeft het echt 5 uur gespookt, ik dacht echt dat ik weeen had maar nee hoor het zwakte weer af!

vandaag is de hele dag rustig geweest, snap er niks van!

misschien ben ik wel gewoon te ongeduldig.

 

Nathalie geniet er nog even van en ik hoop dat je dit weekend mag bevallen.

pinksterbloempje
afbeelding van pinksterbloempje
28 mrt 2012 - 15:53

Ik zit ook echt te wachten, vind het best spannend allemaal, as vrijdag ben ik uitgerekend en heb al sinds dec last van harde buiken, vanochtend dacht ik ook nog eens vruchtwater te verliezen, ( mijn bed was wat nat ) maar denk achteraf niet dat dit zo was.

aangezien ik veel pijn heb aan mijn banden rug en heup, hebben ze afgelopen maandag gekeken of ik evt ingeleid kon worden. Ik sliep niet meer en kan eigenlijk niks meer, zondag zat ik er zo door heen dat ik vk heb gebeld, nu gaat het wel weer wat beter dus ik wacht maar weer af, maandag mogen we weer naar de gyn, ( al hoop en bid ik dat het voor die tijd al gebeurd is thuis )

dus ik weet wat je bedoeld, sterkte met het wachten hopelijk duurt het niet meer al te lang voor je. geniet nog even van alle trappeltjes want die zullen er niet lang meer zijn....

Ljochtsje
afbeelding van Ljochtsje
27 mrt 2012 - 14:06

Nee, ik herken dit niet echt. Dat kwam ook omdat hier nog niet alles helemaal klaar was. ;)

Maar net zoals bij Nina wist ik wel na 20 minuten dat het ECHT begonnen was. Eerst had ik een halfuurtje voorweeën die voelden als een menstruatiepijn. Gewoon een zeurend onderbuikgevoel. Ik twijfelde of dat weeën moesten zijn. Na dat halfuur veranderden de voorweeën in echte weeën. En dat verschil is best wel duidelijk, omdat de echte weeën in golven komen en gaan. De pijn bouwt zich langzaam op en zakt dan weer af. Dus als je twijfelt of je al aan het bevallen bent, dan is het antwoord hoogstwaarschijnlijk nee. 

Probeer er niet te veel bij stil te staan en geniet nog maar eventjes van de rust. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar straks verlang je weer naar die goede oude tijd dat je kon uitslapen. ;)

Ach, en een beetje gezonde spanning is niet verkeerd. Het kan nooit lang meer duren. Succes en sterkte met de aankomende bevalling.

Lilypie Third Birthday tickers

Nina23
afbeelding van Nina23
27 mrt 2012 - 11:04

Ik zat ook wel te wachten hoor de laatste week. Maar heb ook nog met volle teugen genoten van de rust.

Denk niet te snel dat het begonnen is. Ik heb 5 en 4 dagen van te voren in de nacht al twee uur lichte weeen gehad die opbouwden in ernst en snelheid achterelkaar. Maar dan zakten ze ook weer af. Toen het echt begon wist ik binnen 20 minuten dat dit het echt was omdat het veel heftiger voelde dan die twee keer 'oefenen'

Succes met de bevalling straks.