oma.s naam als doopnaam voor een jongetje

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
clau-542879
afbeelding van clau-542879
2 okt 2012 - 08:36
oma.s naam als doopnaam voor een jongetje

Hoi hoi,

Ik zit met een dilemma haha. Wij krijgen over 9 weken een zoontje en we moeten nog steeds doopnamen verzinnen. Nu is het zo dat we de 2 opa's namen al vergeven hebben aan onze eerste zoon en nu dus de oma's overblijven. Maar om een jongetje 2 vrouwennamen te geven vind ik ook niet leuk. De oma's heten carla en marion. Veranderen naar mannenamen of niet. Wie heeft er een idee??

groetjes claudia

dingetje
afbeelding van dingetje
4 okt 2012 - 18:58

Wij zaten met het omgekeerde. Onze eerste dochter had de namen van de oma's al gekregen en als tweede kregen we weer een meisje. We hebben de namen van de opa's gebruiken en omgevormd naar meisjesnamen. De opa's waren erg blij mee.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

3meidenmama
afbeelding van 3meidenmama
4 okt 2012 - 16:46

Ik zou ook zeggen: bouw de namen sowieso om naar mannennamen, anders is het inderdaad zielig...zelf dacht ik ook aan Carel en Marinus of iets in die richting.

Succes (zowel met het kiezen van de namen als met de bevalling)! :)

LITON mommy
afbeelding van LITON mommy
3 okt 2012 - 12:21

Ik zou in ieder geval idd geen vrouwen naam aan hem geven, arm kind...daar wordt ie denk ik snel mee gepest. Leuk is bijv. Carl of Carlos voor de ene oma, en Marius of Marinus of Ryan, of Arion (Arian, arjan) voor de andere oma. Dat vinden ze vast niet erg toch? Ik denk dat ze het allang leuk vinden dat ze uberhaupt zijn vernoemd al is het een jochie!