Mening over naam van zoontje

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
sele-1053370
afbeelding van sele-1053370
6 feb 2018 - 12:57
Mening over naam van zoontje

Hallo allemaal,

Ik ben Nederlands en papa komt uit Curacao. Een Nederlandse naam vonden we beide niks, een naam vanuit Curacao zoals Shurendy e.d. zagen we ook niet zitten. Dus zijn we op zoek gegaan naar Amerikaanse namen en kwamen we uit op papa zijn tweede naam 'Andrew'. Het gaat mij erom dat ik twijfel of deze naam eigenlijk niet 'te' Amerikaans is.. merk dat sommigen het moeilijk vinden uit te spreken. Ben benieuwd naar jullie mening als buitenstaanders (altijd makkelijker). Ik zal het toch niet veranderen hoor ben gewoon nieuwsgierig.

step-1320390
afbeelding van step-1320390
21 mrt 2018 - 14:36

Ik vind het ook een mooie naam maar hou er rekening mee dat het vaak verkeerd uitgesproken zal worden.. Dat hij later ook zelf vaak mensen zal moeten corrigeren. (weet niet of jullie dat vervelend vinden) mijn naam werd (nu nog steeds af en toe) vaak verkeerd uitgesproken en ik vond dat erg vervelend.. Vooral in mijn tiener jaren.
Maar dat is natuurlijk een keus die jullie zelf moeten maken :) mijn zoontje zijn naam word nu ook al vaak verkeerd uitgesproken. Hij het Rafael maar word vaak uitgesproken met dubbel A. Vind dat erg lelijk klinken haha Maarja het is gewoon niet anders :) Succes met jullie keuze!