Gezocht een unieke naam en tips

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Trotsinverwacht...
afbeelding van Trotsinverwachtingvaneenwonder
14 nov 2015 - 19:54
Gezocht een unieke naam en tips

Hallo allemaal! Ik ben na jaren niet zwanger worden nu toch echt in verwachting van een prachtig wondertje. Het klinkt heel cliché maar nadat ik geaccepteerd had dat het echt niet ging lukken en gestopt ben met roken is mijn lichaam letterlijk ontgift. En toen was het raak. Ik ben al jaren vaak misselijk en veel maag problemen maar nu bleef het maar aan houden en na 2 weken toch maar de huisarts gebeld. Hoe vergeefs het ook leek drong ze toch aan op een zwangerschapstest en terwijl er wat andere onderzoeken bij mij werden gedaan wachten we allemaal op de uitslag ik dacht het al lang te weten negatief 1 streepje whats new?! Nou dat de assistente ineens riep nou meid niet zo gek dat je je zo voelt je bent hartstikke zwanger de test is positief!! Wow.. Vol ongeloof zat ik daar en ik moet zeggen nu kan ik het nog steeds maar amper geloven. Heel bewust hebben we het al aan een aantal vrienden verteld hoe kunnen we dit wonderlijke gebeuren nu voor ons houden naast het feit dat ik echt goed last heb van de misselijkheid etc dus voor ons houden was geen optie. Nu zitten we in week 9 en a.s. dinsdag de 2e echo super spannend allemaal want ja gaat het deze keer echt allemaal goed? Omdat we alleen maar vooruit willen kijken denken we al een prachtige naam voor ons wonderlijke kleine mensje en ook ideen voor de kamer lopen over maar oh oh oh wat verschillen mijn vriend en ik in mening. Dus bij deze tips gevraagd.. Hoe kom ik de komende weken rustig door? Waar vinden jullie mooie namen met betekenis? Ideen voor een rustige non thema kamer? Welke kleuren hebben jullie gebruikt? Alvast bedankt XxX

steph1980
afbeelding van steph1980
10 dec 2015 - 22:15

Aurora betekend licht.

Trotsinverwacht...
afbeelding van Trotsinverwachtingvaneenwonder
10 dec 2015 - 20:53

Mooie naam maar wij zoeken geen bijbelse naam :)

andr
afbeelding van andr
10 dec 2015 - 20:44

Nathan, geschenk van God

Trotsinverwacht...
afbeelding van Trotsinverwachtingvaneenwonder
10 dec 2015 - 15:05

We hebben inderdaad inmiddels een namen boek geregeld want het is toch best lastig. Op zich vernoemen willen wij niet maar kan me voorstellen dat dat erg lastig is omdat je er toch ook weer iets nieuws en moois van wilt maken. Zelf willen de graag een naam met een mooie betekenis. En dan als betekenis leven geschenk oid maar om daar iets moois in te vinden ja erg lastig want het moet ook weer bij de achternaam passen natuurlijk.

We zijn nu 13 weken en nog even en dan weten we wat het gaat worden besloten om daar toch een beetje op te wachten qua kamer want is wel zo leuk om dat er in te verwerken natuurlijk.

Bedankt voor je reactie zag het dat laat maar toch hihi ;)

Marrie-Roos
afbeelding van Marrie-Roos
23 nov 2015 - 16:06

Gefeliciteerd met dit mooie nieuws!
Ik kan me helemaal voorstellen dat je al na gaat denken over een naam en de kamer. Ik ben zelf nu ruim 9 weken zwanger en daar ook al over aan het nadenken. Kamer hebben we al, dit is ons tweede kindje. We hebben destijds gekozen voor neutrale kleuren als basis, wit, zand en taupe. Ik wilde graag bobbi op de muur, maar kon nergens iets leuks vinden, dus uiteindelijk 'gewone' beertjes gedaan. En dan wel bobbi-dingen erbij, zoals badje etc.
Wij hebben bij de naam gekozen voor vernoemen. Was extra leuk, omdat onze zoon precies op de 50e verjaardag van zijn opa is geboren, terwijl we dus die opa ook wilden vernoemen. :)
Nu willen we weer vernoemen, maar we hebben nog geen idee wat we van de namen die we daarvoor kiezen gaan maken. We willen een leuke naam die lijkt op de namen van de andere opa, maar dat wordt nog lastig. Gisteravond een namenboek doorgebladerd, maar we zijn er nog echt niet uit. We hebben gelukkig de tijd nog! En die namenboeken brengen je wel soms op ideeën waar je zelf niet zo snel aan hebt gedacht.