baby namen

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
D-S.K
afbeelding van D-S.K
19 jun 2015 - 15:10
baby namen

Wie vind het nog meer zo moeilijk om een naam te bedenken?

Wie heeft inspiratie?

femkeismaria_an...
afbeelding van femkeismaria_anonymized
30 jun 2015 - 12:13

Bij onze eerste twee kinderen waren we er vrij snel uit. De derde jongensnaam werd al een stuk moeilijker. En nu bij onze vierde knul weten we het ook echt niet meer. We hebben onszelf ook nogal wat beperkingen opgelegd, maar bij de vierde is het nogal sneu om voor een totaal andere naam te gaan.  Wij zoeken een leuke Friese jongensnaam met een J. Dus ik sta ook open voor tips.

Heb je op de site van Wij al gekeken bij het onderdeel namen verzinnen? Wij hebben eerst in de familie gekeken of er leuke namen bij zaten. Vervolgens in een namenboekje kijken en alle mooie namen op een papiertje zetten. Als je partner hetzelfde doet kunnen jullie kijken of jullie smaak ook overeenkomt. MIsschien hebben jullie wel een aantal namen hetzelfde. Dan kun je die ook weer op een ander briefje zetten. Soms is het ook handig om het briefje weer een tijdje weg te leggen. Soms vind je dan een naam toch opeens niet zo mooi meer. Of juist elke dag even op het briefje kijken. Dan groeit een naam soms ook naar je toe. Het is en blijft een hele verantwoordelijkheid om de naam voor je kind te verzinnen. Hij/Zij moet er tenslotte zijn/haar hele leven naar luisteren...

LadyC.
afbeelding van LadyC.
30 jun 2015 - 10:04

Mijn vriend en ik zijn onze favoriete artiesten van vroeger en nu afgegaan.. Daardoor was het al heel snel duidelijk hoe we ons kindje zouden noemen als het een meisje zou worden. Als het een jongen wordt, krijgen we het nog wat lastiger, maar er staan er wel drie namen op het lijstje waar we nog uit moeten kiezen. 
Succes! 

X Char.