zwanger raken maar het lukt niet

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
30 jun 2008 - 18:09
zwanger raken maar het lukt niet

hallo


ik wil graag weer zwanger raken maar het lukt niet....


wij zijn druk bezig maar het wil niet bate


wat nu


moet ik weer terug gaan naar gent het is me te duur en te verweg

assie82
afbeelding van Anoniem
16 jul 2008 - 22:51

Hoi Ariel, hoe is het nu dan? Ik ben ook wel benieuwd naar hoe lang je al met de pil bent gestopt. Ik ben al vrij snel naar de ha gegaan en die heeft me doorverwezen naar de gyn omdat ik al 3 maanden niet ongesteld was geworden sind het stoppen met de pil. Hoe is jouw cyclus, een beetje regelmatig of juist niet?


Je hoort mensen zo vaak zeggen dat je niet te veel bezig moet zijn met zwanger worden, maar dan mogen ze mij uitleggen hoe dat moet!!!


Groetjes Astrid

christame
afbeelding van christame
9 jul 2008 - 12:24

hoi


ik ben het wel met corrie eens 16jaar geleden heb ik na 2 zwangerschappen een miskraam gehad daarna moest en zou ik zwanger worden wat toen niet lukte ik heb het langs me neer gelegt ben gaan tempen en gelijk de keer daarop was ik zwanger ,maar ik denk ook als je 1 jaar bezig bent en het niet lukt dat je dan een gyn. moet bezoeken.


succes


christa

niek
afbeelding van niek
7 jul 2008 - 17:53

Corrie, dat is het helaas meestal toch niet. Er is onderzoek naar gedaan, maar het schijnt niet zo te zijn dat omdat je het teveel wilt of hoopt het niet lukt.


Wij hebben er bij de eerste bijna 3 jaar (en 1 miskraam) over gedaan voordat we "gezond" zwanger waren. Er is nooit een reden gevonden waarom het niet eerder is gelukt. Inmiddels zijn we al weer bijna 10 maanden "bezig" voor een tweede. Helaas tot nu toe weer zonder resultaat. Ik ben er veel rustiger en nugterder onder omdat ik al 1 gezond kindje heb. Tuurlijk wil ik heel graag een tweede, maar ik heb er al 1. Daar kan ik ook tevreden mee zijn, ook al gaan wij binnenkort misschien toch weer langs bij de gyn.


Ik zou dus zeggen, als het te lang duurt, laat het vooral nakijken. Tenminste, als je het er allemaal voor over hebt. Want al die ziekenhuis bezoeken en teleurstellingen zijn behoorlijk zwaar en je moet het allemaal wel aankunnen!


Succes


Nicole


corrie
afbeelding van Anoniem
2 jul 2008 - 23:50

klinkt lullig maar wil je niet té graag? missch moet je proberen te ontspannen... een goede vriendin van mij wou ook graag zwanger worden en bleef zich maar focussen toen ze weer eens een keer gewoon "lekker tekeer"waren gegaan was ze zwanger...