Tweede zwangerschap lukt maar niet

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Summer28
afbeelding van Summer28
9 okt 2019 - 21:27
Tweede zwangerschap lukt maar niet

Goedenavond,

Wij hebben een zoontje van (inmiddels bijna 2,5). We waren zonder echt te proberen in 1x zwanger van hem.

Een half jaar geleden hebben we de keuze gemaakt om te gaan proberen voor een tweede kindje. Inmiddels zijn we een half jaar verder en nog zonder succes. De laatste 2 maanden heb ik volledig met ovulatie testen getest en deze testen hebben geen eisprong vastgesteld. Toch word ik elke maand netjes ongesteld.

Iemand die herkent? En hoe snel was jij zwanger van je tweede (als je die hebt)?

kellyrsd
afbeelding van kellyrsd
5 nov 2019 - 10:55

Hallo, Ik heb 2 kindjes en nog een zwagerschap wat een missed abortion bleek. Wij proberen nu zwanger te worden van de derde, maar dit wil vooralsnog niet lukken. Ik heb ook moeite met ei vast stellen met ovulatie testen. En ben nu echt 6-7 dagen mega ongesteld en heb maar een cyclus van 26 dagen. Hiervoor stipt 28. Erg frustererend allemaal. Ik denk nu dat we 'te laat' klussen in de cyclus. Ik was de eerste keer na 3 maanden zwanger. Hartje stopte met kloppen bij 10,5 kwamen we bij 12 weken achter. De 2e keer na 5 maanden en 3e keer na 4 maanden en nu 8 maanden bezig.