soms laat het op zich wachten.

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Jaimy
afbeelding van Jaimy
6 jan 2009 - 16:28
soms laat het op zich wachten.

Hallo (aanstaande) moeders en vaders,

bijna 4 jaar geleden, wilde ik en mijn vriend aan kinderen beginnen..we waren er vroeg bij, omdat we graag jong kinderen wilde en we om ons heen verhalen hoorde dat een kindje soms best lang op zich liet wachten..dus zo gezegd zo gedaan..ik van de pil af..en flink aan het oefenen gesl*gen. Tot onze verbazing bleef de eerste de beste ongesteldheid uit..en waren we zwanger!! We hebben natuurlijk meteen een feestje gebouwd :)

Het was heerlijk om moeder te zijn en ik genoot iedere dag intens van mijn dochtertje.

Na een jaar wilde we graag een tweede erbij en het leek ons het leukste als de leeftijdkloof klein zou zijn.

Ik werd in die tijd 1 keer in de 5 weken ongesteld..dus op internet uitgezocht waarneer de eisprong kwam..dus rond die tijd extra oefenen, oefenen en oefenen..maar na een paar maand nog niks...dan maar eens iedere dag seks hebben..dan moet het toch wel raak zijn?? maar ook dit mocht niet helpen..

Mijn dochter werd ondertussen 2 en nog steeds geen tweede op komst. Mensen om ons heen begonnen te vragen en opmerkingen te geven, zoals "nou, nu zal het ondertussen wel tijd voor een tweede zijn toch??" of "zal toch leuk zijn voor die kleine meid, een broertje of zusje erbij?" ja..of we dat zelf niet wilde...!!

Iets meer als een half jaar laten hebben we het opgegeven, want we mochten natuurlijk al blij zijn dat we tenminste 1 kindje hadden..

maar tot opeens..3 weken voor kerst..ik voelde me raar..niet misselijk niet moe..maar iets anders..ik ging naar de wc en zag dat ik bloedde.."chipz" toch ongesteld geworden..dus toch maar tampons gehaald in plaats van een zwangerschapstest.

uurtje laten ging ik naar de wc om mezelf te verschonen en ontdekte dat er maar een paar druppels bloed aanzat..ook de dag erna ging het maar om een paar druppels..en de derde dag was het bloedde alweer gestopt..erg vreemd, maar ik durfde er verder niet over na te denken..

Op aandringen van mijn man toch maar een week later een test gehaald en met het hart in mijn keel heb ik de zoveelste test gedaan voor dat jaar..en helaas ook weer voor de zoveelste keer een negatieve test..meestal was ik helemaal teleurgesteld en verdrietig..maar deze keer vond ik het alleen raar..ik had toch echt het gevoel dat ik zwanger was..

dus 2 weken laten nog een test gedaan..en ja hoor..een streepje..heeeel licht..maar er was toch echt een streepje te zien!

2 dagen later voor de zekerheid nog maar een test..en ook op deze verscheen er een streepje!!

eindelijk dan..zo snel als de eerste kwam..zolang hebben we op de tweede moeten wachten..

groetjes Jaimy

Jaimy
afbeelding van Jaimy
27 jan 2009 - 14:47

hey meiden,

fijn om te lezen dat mijn verhaal jullie weer iets hoop geeft..gewoon niet opgeven..het kindje komt wanneer de tijd er goed voor is :)

liefs Jaimy

~*~God kan niet overal tegelijk zijn, daarom schiep hij de moeders.~*~
Natje72
afbeelding van Natje72
21 jan 2009 - 13:44

SUPER GEFELICITEERD JAMY.


ECHT HEEL GAAF DAT HET TOCH NOG GELUKT IS!!!!!!!!!


Ook hier zijn we al alng bezig voro een tweede zonder succes.


Maar je verhaal geeft ons toch weer hoop.engeltjeextreme
afbeelding van engeltjeextreme
21 jan 2009 - 12:52

jamy,


Super gefeliciteerd meis !!!!


heerlijk nieuws en zeker voor mensen die ook al heel lang wachten op een 1e of een meerder kindje... heel positief nieuws dit ..


ben heel blij voor jullie !!


lekker genieten meid!.


liefs, Monique.
Lotje
afbeelding van Lotje
6 jan 2009 - 16:42

Jaimy, GEFELICITEERD!! Veel succes, geluk, gezondheid en een fijne zwangerschap!!

Geniet er van!!!!

Groetjes Lotte