Na bijna 2 jaar nog niet zwanger...

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Jilly
afbeelding van Jilly
16 jun 2011 - 22:40
Na bijna 2 jaar nog niet zwanger...

Hoi,

Wij zijn inmiddels al bijna 2 jaar bezig om zwanger te worden maar het wil maar niet lukken...

Zoals iedereen hadden we verwacht binnen een paar maanden zwanger te zijn maar na 6 maanden was het nog steeds niet raak... Toen ben ik ovulatie testen gaan gebruiken maar die gaven niks aan wat ik al raar vond dus toen we inmiddels 9 maanden bezig waren zijn we naar de huisarts geweest en die heeft ons doorverwezen naar de gyneacoloog omdat zij het ook raar vond dat de testen niks aangaven...

Eenmaal bij de IVF afdeling terecht gekomen hebben we allerlei onderzoeken gehad en bleek dat het zaad van mijn vriend goed was, gelukkig, want dat was toch wel spannend die 2 weken... Maar ik had geen natuurlijke eisprong... dat kwam toch wel hard aan want dat verwacht je niet...

We zijn eerst 6 maanden begonnen met clomiet en nu zijn we inmiddels beland bij OI ( ovulatie inductie )... Daar hebben we ook al weer 3 pogingen van achter de rug...

Iedereen om me heen wordt maar zwanger en dat is toch niet altijd even leuk... niet dat ik het voor hun niet leuk vind maar hun hoeven er niks voor te doen en wij wel en dan valt het toch wel zwaar...

Zijn er nog meer meiden die ongeveer hetzelfde hebben meegemaakt of momenteel meemaken ?

Groetjes Jill

sweet-sunshine
afbeelding van Anoniem
26 jun 2011 - 19:22

Hoi Hoi


Mijn vriend ik zijn al vanaf 2008 al bezig met onze kinderwens. Wij zijn al 3 jaar bezig. Bij ons gaat het ook niet soepel. Ik snap en begrijp jou boosheid. Mijn partner en ik hebben in de eerste poging (behandeling) zwanger geworden. we konden maar 8,5 week van onze kindje genieten. Daarna hebben de laatste twee terugplaatstingen van de eerste behandelin niet gepakt.Ze hebben 2 x 2 embryo teruggeplaats. Allebij niet gepakt.
Sinds dit jaar zijn we naar het Vu gegaan.Morgen net 2 weken geleden hebben we uit de twee behandeling onze eerste terugplaatsing gehad. Wij hadden een 8 cellige embryo en ze hebben maar 1 teruggeplaatst. Net gisteren toen ik bloed moest gaan prikken om te kijken of we zwanger zijn, wordt ik ongesteld. Echt balen.


Kan je uberhaut zwanger zijn als je toch ongesteld wordt.Boos dat we zijn dat het weer neit gelukt is. In totaal hebben we 3 terugplaatsing gehad die niet gepakt hebben. Ik ga nu aan mijn eigen lichaam twijfelen. De probleem lag bij mijn vriend maar sinds kort is hij weer vruchtbaar. Ik zelf ben 31 jaar en weeg 76kg. Voor mijn leeftijd en lengte heb ik overgewicht. Heeft iemand dit probleem ook.
Wij begrijpen echt niet meer waarom het ons niet gegund wordt. Ik ben zelf geloofig en mn vriend helaas niet.
Ik wil zo graag met lotgenoten hierover oraten. Ik begin echt de moet te verliezen en aan mezelf te gaan twijfel. Mijn vriend zeg dat ik day niet moet doen.
Helppppppppppppppp we weten het niet meer


Wij hebben besloten om het even te laten rusten. Want we zijn zo gefocus erop dat het niet lukt. Wij willen graag een gezin, maar we moeten nu ook even aan ons zelf denken.


Ik wil zo graag met lotgenoten hierover praten


Zonnestraal77
afbeelding van Anoniem
20 jun 2011 - 23:55

Hey Jill,


Sluit anders aan bij 1 jaar in de molen en nog niet gelukt (of hoe die titel ook heet) of bij IVF topic. Wat jij schrijft is enorm herkenbaar en we zitten bij bovenstaande topics in hetzelfde schuitjje. Je bent van harte welkom en wellicht vind je daar wat steun .


Liefs Esther