Moed aan het opgeven

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Wietske1978
afbeelding van Wietske1978
14 nov 2017 - 12:52
Moed aan het opgeven

Wij zijn een leuk setje wat sinds 3 jaar samen is. Ik 39 jaar manlief 33 jaar. Sinds 2 jaar bezig om papa en mama te worden. Na een bbz in 2016 en een miskraam in april 2017 en diverse pogingen om te stoppen met roken nu een beetje de moed aan het verliezen. We zijn nu samen bezig om te stoppen met roken. Het lukt mij beter dan manlief. Wat voor frustraties en irritaties zorgt. Ben echt klaar met alle teleurstellingen die je elke maand weer krijgt. Wie van jullie kan mij wat moed toespreken?? Zit er echt helemaal doorheen en sta op punt om weer te gaan roken. 

 

ikkelijn
afbeelding van ikkelijn
22 nov 2017 - 23:56

De aanhouder wint!! Probeer zo veel mogelijk te ontspannen. Ik denk dat dat wel belangrijk is. En misschien kan je huisarts of verloskundige je helpen met een gesprek. Heel veel succes en ik duim voor je. 

Onelove
afbeelding van Onelove
16 nov 2017 - 18:30

Nog even volhouden lieve Wietske....het is echt de moeite waard. Tis idd niet makkelijk om met de teleurstellingen om te gaan...maar geef het aub nog niet op. Soms duurt het bij sommige mensen iets langer. Probeer je op het positieve te richten. Gezond eten helpt al heel veel!! Op youtube zijn er ook verschillende meditatie sessies mbt kinderen krijgen en vruchtbaarheid....wel in het engels. Mogelijk zal dat je ook meer rust geven. Kus