iui tweede kindje

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Tesz
afbeelding van Tesz
27 mei 2018 - 21:17
iui tweede kindje

goede avond dames,

heel wat op internet gegoogled maar met name oude berichten over IUI.

aangezien er wachtlijsten zijn bij het ziekenhuis voor IUI ga ik er toch vanuit dat er lezers zullen zijn die in een gelijke of een vergelijkbare situatie zitten. daarom wil ik hier graag mijn vraag stellen.

wij zijn trotse ouders van ons kindje wat geboren is middels iui. na onderzoeken en operatie is er geen verklaarbare reden van het niet vervullen van onze kinderwens destijds gevonden en mochten wij vrij snel starten. ons geluk kon dan ook niet op dat wij na de eerste iui en ook voor de testdag al wisten dat ik zwanger was. Heerlijk hormonaal.... ( mijn man had het best zwaar geloof ik) .

inmiddels hebben wij  besloten door te gaan voor een tweede kindje en gezien ik na de bevalling zonder enkele klachten uit bed gestapt ben om mijn leven weer met kind op te pakken. is ons klusmomentje ook gelijk begonnen. dit met de reden dat we wisten dat het mogelijk weer lang zou duren en we graag de knoop tijdig door zouden willen hakken mocht het niet lukken. inmiddels ruim een jaar verder, nog geen enkel teken van een natuurlijke zwangerschap aanwezig geweest. nou ben ik benieuwd of er meer meiden door gaan voor een tweede kindje met IUI en of er meiden zijn die ervaringen heben. Ik ben heel benieuwd. we gaan er natuurlijk weer nuchter in , maar goed onze eerste prijs in de eerste ronde is natuurlijk vrij misleidend bij de start van een nieuw traject.

ik hoop van jullie te horen.

liefs

Loesje...
afbeelding van Loesje...
3 aug 2018 - 20:25

Hey, hier groen licht om voor 2de kindje te gaan via iui. Onze kleine meid is nu 13 maanden. Hoe gaat het bij jou Tesz? Doe je met hormonen of zonder?