IUI - jeetje wat spannend

10 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Laura-Eliza
afbeelding van Laura-Eliza
21 mei 2012 - 20:28
IUI - jeetje wat spannend

Goedenavond iedereen,

Het is nu een week geleden dat ik geinsemineerd ben.. Ik moet zeggen dat ik aardig rustig ben! Had gisteren m'n eerste instort dag, was ineens zo zenuwachtig..! 

Mijn man en ik zijn nu in totaal 4,5 jaar bezig.. We denken de oorzaak gevonden te hebben, mijn follikel springt namelijk als hij ongeveer 14,5 mm is.. Dit is dus lang nog niet groot genoeg.. Heb mezelf 2 weken met cetrotide ingeinjecteerd en daarna een Ovitrelle erachteraan..

Wie heeft iets soort gelijks meegemaakt? Nog een weekje wachten en dan weet ik of ik zwanger ben..

Liefs Laura Eliza

Laura-Eliza
afbeelding van Laura-Eliza
4 jun 2012 - 19:01

sorry wat late reactie, had het druk van het weekend.. ja mailen is ook goed..! Mijn email adres is: lauramonart@hotmail.com

zie je mailtje wel tegemoet.

:-)

grtjs Laura

ikke5
afbeelding van ikke5
2 jun 2012 - 16:51

Ik ben wel lid van facebook, maar doe er eigenlijk niks mee. Wellicht vind je 't een idee om te mailen? Ik geef liever mijn e-mailadres niet, maar als je de jouwe geeft, mail ik je wel.

 

Groetjes!

Laura-Eliza
afbeelding van Laura-Eliza
1 jun 2012 - 18:13

Heb jij toevallig ook facebook? Vind het fijn om met je in contact te blijven...!

Als je je volledige naam liever niet wil noemen op dit forum moet je het maar zeggen dan geef ik je de mijne..

groetjes Laura 

ikke5
afbeelding van ikke5
1 jun 2012 - 14:47

Hoi!

 

Ja, super he? Eindelijk! We hebben er een tijdje geduld mee moeten hebben, maar dat is toch beloond! Ik snap je reactie wel, maar mensen hebben toch hun oordeel klaar.

 Ik durf eigenlijk ook nog niet zo goed heel erg blij te zijn, jij wel? Ik ben zo bang dat het misgaat...En op internet word je gek gemaakt. Ik probeer me daar ook niet te veel van aan te trekken.

 

Ik heb ook nog weinig klachten. Wel voel ik mijn buik, af en toe zo'n menstruatie-achtige buikpijn. Ik heb dat vooral 's avonds en 's nachts. Dat zal er wel bijhoren, denk ik. Af en toe voel ik ook zo'n trekkerig, vol gevoel in mijn buik. En mijn borsten groeien, die doen pijn!

 

Hoeveel rijpe follikels had je afgelopen keer? Ik 2, en misschien 3. Ik heb dus kans dat er tweeling komt!

 

Heb jij de verloskundige al gebeld? Ik wel al naar het ziekenhuis, maar geen idee of en wanneer je de verloskundige mag bellen...

 

Dat ons, na alle narigheid, bloed, zweet en tranen maar een rooskleurige zwangerschap en gezond kind mag worden bezorgd ;-)

 

Groetjes en een fijn weekend!

Laura-Eliza
afbeelding van Laura-Eliza
1 jun 2012 - 13:32

YEAAAHHH! Oh wat ben ik blij voor je..! Hoe voel je je? Ik voel me goed, nog niet overdreven moe ofzo en heb ook "nog" geen last van misselijkheid.. Wel heb ik bijna elke dag last van zeurende buikpijn en rugpijn.. De assistente van de gyneacoloog gebeld en dit is waarschijnlijk het rekken van m'n buikspieren en banden..

Weet je wat ik trouwens heel erg vind, mensen die dan blij voor me zijn maar wel zeggen; mocht het toch nog mis gaan weet je in ieder geval dat je zwanger kan worden. Ooh daar wordt ik zo boos en verdrietig van..  Heb namelijk best wel moeite om m'n gedachten positief te houden, ben soms best bang om m'n kleintje alsnog te verliezen.. Je leest namelijk best veel op internet..

Maar heb de tip gekregen van de assistente om niet meer te googlen en proberen te gaan genieten en moet zeggen dat ik vandaag behoorlijk ontspannen ben..

Genietse en tot snel!

Groetjes Laura

ikke5
afbeelding van ikke5
30 mei 2012 - 19:14

Hallo!

 

Ik had vandaag op z'n laatst ongesteld moeten, en dat was ik vanochtend nog steeds niet. Ik heb vanmiddag toch nog maar een test gedaan, en ook ik ben zwanger!!!!!

 

Groetjes!

ikke5
afbeelding van ikke5
29 mei 2012 - 19:33

Hoi!

 

Gefeliciteerd!!!!! Super nieuws!! Hopelijk kun je snel gaan genieten!

 

Groetjes en veel succes/plezier tijdens je zwangerschap!

Laura-Eliza
afbeelding van Laura-Eliza
28 mei 2012 - 18:33

 

YEAAHH IK BEN ZWANGER!! Eindelijk! Na 4 1/2 jaar zelf proberen en na de eerste poging inseminatie is het gelijk raak..! Oh ik ben zo blij..! Moet nog wel ff ontstressen van de spannende tijd waar we net uitkomen en dan op naar de volgende fase, GENIETEN..!

Vind het naar om te hoor ikke5 dat het bij jou nog niet gelukt is..! hoop dat de 5e poging ook jullie laatste poging zal zijn en dat je ook zwanger bent nu! Veel sterkte toegewenst! Laat het me maar weten!

 

grtjs laura

ikke5
afbeelding van ikke5
24 mei 2012 - 19:56

Hoi!

 

Wat spannend zeg! Wanneer is je nod en wanneer ga/mag je eventueel testen? En hoe voel je je, al last van kwaaltjes? Of last gehad van de hormonen die je moest gebruiken?

 

Ik zit hier in hetzelfde schuitje, niet wat diagnose betreft, maar wel wat iui betreft. Ik heb vijandelijk slijm, vandaar dat wij met iui zijn begonnen in januari. We hebben vorige week dinsdag onze 5e poging gehad en ik heb volgende week dinsdag/woensdag mijn nod. De eerste keer vond ik het ook superspannend! De keren daarna had ik er zelf al niet zo'n goed gevoel over en dat neemt dan al spanningen weg.

 

Succes!!