geen menstruatie

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
21 mrt 2010 - 19:53
geen menstruatie

hallo allemaal.


ik ben nu al meer dan 5 jaar bezig voor kinderen te krijgen


ben sinds kort weer begonnen om naar de gyn te gaan.. want ik ben er een tijd mee gekapt omdat ze toch niks naders deden dan primolut en clomid tabletten te geven en geen onderzoeken..


dinsdag was weer me eerste afspraak en gelijk die donderdag der na kreeg ik een eileider/baarmoeder onderzoek om te kijken of me eileiders open waren en dit is gelukkig wel het geval


mijn probleem is dus echt dat ik geen menstruatie heb.. ze gaan nu over 3 weken verder bespreken wat ze willen gaan doen.


is er hier iemand die een soort gelijk probleem heeft?

Lieke82
afbeelding van Lieke82
22 apr 2010 - 13:03

Oh wat herkenbaar allemaal!


Toen ik in eind 2008 was gestopt met de pil bleef mijn menstruatie ook uit... 10 weken dan 8 weken geen touw aanvast te knopen. Ik wist dus nooit wanneer mijn eisprong was en of ik er uberhaubt wel eentje had!


We zijn vrij snel naar het ziekenhuis gegaan omdat ik voelde dat het niet klopte! Ik had toen ook verhoogd prolactine in mijn bloed en pco dus mijn eitjes kwamen niet los! Heb toen wat meer onderzoeken gehad en uiteindelijk met clomid begonnen en na 3 maanden zwanger! ik ben nu 16-11-2010 uitgerekend! Dus volhouden meiden! Geef de moed niet op!

mama-lieke
afbeelding van mama-lieke
27 mrt 2010 - 13:40

Hoi Tinkerbel,


Ik heb ook bijna geen menstruatie. Misschien 3 keer in het jaar als ik geen pil slik. Dit wist ik al toen ik 16 jaar was. Ik ben toen onderzocht bij de gynocoloog en wat ik heb is PCO. Toen ik graag zwanger wilde worden mocht ik meteen door naar de gynocoloog. Want zelfstandig zwanger worden lukt nooit, je weet namelijk niet wanneer je eisprong is omdat je die niet (of bijna nooit) hebt.
Ik heb er bijna een jaar over gedaan om zwanger te worden. Eerst inderdaad met clomid aan de sl*g, maar dat lukt niet goed genoeg. Mijn eitjes gingen niet groeien. Ik heb heel veel kleine eitjes in mijn eierstokken. Maar geen een wil gaan groeien. Door clomid zou dit kunnen, het zijn hormonen. Maar omdat dit niet genoeg effect had, ben ik geopereerd. Ze hebben gaatjes in mijn eierstokken gebrand zodat ze meer aan de oppervlak kwamen te liggen. Met nog een clomid behandeling wilde er 1 eitje groeien! Hierdoor ben ik nu zwanger. Dus geef de moet niet op en informeer eens naar zulk soort operatie. Je gynocoloog weet wel of dit ook iets voor jou is, dat weet ik niet.

Groetjes mama-lieke

Moeder van Roel en Dirk!wink

babyluck
afbeelding van babyluck
23 mrt 2010 - 22:26

KAN !


je kan zelf al kijken he naar "klachten"en symptomen ik beschrijf hier onder mijn symptomen !


met de pil steeds mindere menstruatie ... na stoppen van pil WEGblijven menstruatie


stuwings/pijnlijke borsten


natte plekken in me bh (vettig) kleine plekjes en als ik in me tepels kneep (voor borstonderzoek) kwam er "colustrum" terwijl ik niet zwanger was en lacteerde


slechte visus (trilling op me oog/iris ging ook weer weg) (hij groeit op je oogzenuw)


overigens was ik METEEN zwanger !!! en geef bijna 3 jr borstvoeding dus daar heeft het verder geen invloed op ...en ben in augustus (dus na 2.4 mnd na bevalling) weer op nieuw gaan menstrueren ondanks dat ik geen medicatie slik (PARLODEL) en nog borstvoeding geef.
liefs Ineke en Lisa x
Tinkerbel
afbeelding van Anoniem
23 mrt 2010 - 20:27

hoii bedankt voor je antwoord..


oww ik heb daar nog nooit van gehoord..? ga het zo even opzoeken via google.. en zal het ook gelijk even opschrijven en aan de gyn voor leggen..


ja ik ben het onderhand wel een beetje zat hoor. maar heb nu dan die donderdag die HSG onderzoek gehad en ben zondag weer een keertje beetje ongesteld geworden.. maandag haast niks en vandaag weer een beetje met veel buikpijn tussen door.. miss dat het door het onderzoek komt..??

babyluck
afbeelding van babyluck
23 mrt 2010 - 20:16

laat je eens testen op je PROLACTINE gehalte !!


ik was gestopt met de pil en werd niet meer ongesteld (had geen partner!!!) na half jaar geen menstruatie kreeg ik een onderzoek en is bij mij een PROLACTINOOM vastgesteld (een goed aardig gezwel aan je hypofyse!!! je kan er 100 mee worden hoor dont worry)


deze verhoogde waarde prolactine (nodig voor bv) hindert ook je eisprong DUS geen menstruatie ! maar wat raar dat daar al niet opgetest is !!!!! typisch !
liefs Ineke en Lisa x