Geen duidelijke reden, maar nog niet zwanger; Ervaringen uitwisselen

7 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
M'84
afbeelding van M'84
2 mei 2016 - 23:05
Geen duidelijke reden, maar nog niet zwanger; Ervaringen uitwisselen

hoi allemaal. Ik ben nieuw hier en ben benieuwd naar jullie verhalen. 

Mijn partner (33) en ik (31) zijn inmiddels zo'n 2 jaar bezig, waarvan 1 jaar in het ziekenhuis. Na allerlei onderzoeken kwam er eigenlijk uit dat er niks ernstigs mis is! hiep hoi! Wel bleek dat mijn schildklier niet goed werkte, wat zorgde voor de onregemlatige cyclus. Nu zijn de medicijnen goed afgesteld en kunnen we optimaal proberen. We gaan positief door het leven, pakken vanalles aan en zijn gelukkig. We zitten midden in de leuke jaren van bruiloften, koopwoningen, zwangerschappen en de 1e school gaande kinderen (van anderen). Gelukkig kunnen we daar erg van genieten. Toch hoop je ook elke maand op een positieve test. Wel hebben we besloten dat we doorgaan met alles wat we willen. We zijn geregistreerd partnerschap aan gegaan, hebben een huis gekocht, gaan nu de tuin aanpakken enz. Als het allemaal even te veel wordt, hebben we afgesproken dit aan te geven en dan doen we het een maand rustig aan. Geen ovu test, geen verplichte avondjes ;). Als het wel kan, dan wel. We hebben elkaar beloofd dat we niet alles in de wacht gaan zetten. Als we het geld hebben en we zijn nog niet zwanger, is een bruiloft onze volgende stap. 

Ik ben benieuwd of er mensen zijn die zich hier een beetje in herkennen. Positief ingesteld, maar toch ook wel teleurstelling. Hoe gaat het bij jullie en hoe ga jij met de teleurstelling om? :)

liefs

M'84
afbeelding van M'84
28 aug 2020 - 23:49

Mochten mensen dit nog lezen, status update:

we hebben een huis gekocht, burn out gehad, we zijn getrouwd, op huwelijksreis geweest... na 1 miskraam die uieindelijk niet vanzelf weg wilde gaan, zijn we na 4 jaar eindelijk op natuurlijke manier zwanger geraakt. In maart 2019 bevallen van een gezonde zoon!

we raakte daarna na 9 maanden ineens "per ongeluk" zwanger door wat onvoorzichtig te zijn. Wij trachten de kans erg klein dat het dan ineens na 1 keer raak zou zijn..wel dus! Helaas werd dit weer een miskraam. Dit was heftiger ivm paniek vanuit verloskundige en ziekenhuis omdat ze het vruchtje niet konden vinden en dachten aan buitenbaarmoederlijke zwangerschap. "Gelukkig" vonden ze m na 3 dagen en was het "gewoon" een miskraaam die dit keer uiteindelijk wél vanzelf kwam.

Nu zorgen we ervoor dat we geen "per ongelukjes" krijgen en hopen binnenkort voor 4e keer zwanger te mogen worden. 
 

houd vol meiden!

MamaThara
afbeelding van MamaThara
18 mei 2016 - 21:42

Hoi Allemaal,

Ik ben nieuw hier op het forum, wel al op mamaenzo actief geweest. Ik ben 27 jaar en heb een zoontje van 4 jaar. Sinds januari 2015 ben ik gestopt met de pil en zijn we aan het proberen om zwanger te raken. Dit is tot op heden nog niet gelukt. Wel een paar MA's gehad, wat erg verdrietig is. Hier nog niet in de mmm, maar weet wel al sinds mijn tienerjaren dat ik een vergrootte kans heb op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en een aantal jaar geleden te horen gekregen dat ik een hartvormige baarmoeder heb aan de bovenkant. Dit bemoeilijkt het helaas ook. Wel al mama van een geweldig lief maar ook ondeugend ventje van 4 jaar, dus het kan ook goed gaan gelukkig :).

We blijven er wel positief in staan en genieten erg van elkaar en van onze kleine. We ondernemen ook vaak leuke uitjes en wonen sinds eind maart in ons nieuwe huis :). Hier hebben we lang op gewacht een huis met een tuin, dus ik heb erg veel zin in de zomer! Lekker bbqen met vrienden en familie en vooral genieten.

Ik gebruik ovulatietesten om mijn ei te ontdekken, want mijn cyclus wisselt nogal. Hebben jullie nog tips?

 

Gr.

M'84
afbeelding van M'84
17 mei 2016 - 15:02

Bedankt allemaal!

Ik heb deze week van 5 stellen te horen gekregen dat zij zwanger zijn. 2 daarvan vrienden dichtbij en ook zij waren al een hele tijd bezig. 1 Stel is idd ook de alternatieve weg op gegaan. Nu na een tijdje accupentuur zijn ze eindelijk zwanger. Bij hen was er medisch wel wat mis, maar is het toch gelukt op de natuurlijke manier! Hoe geweldig!

Ik denk dat het bij ons ook wel komt. Ik heb er vertrouwen in. Toch is 5 zwangerschappen in de week best veel om te horen. De aankomende 2 maanden zullen er 3 stellen bevallen en ik kom net terug van kraamvisite. Het is druk op dat gebied! Toch ook wel geweldig om het geluk te zien en een beetje  mee te mogen genieten. Het wordt steeds duidelijker dat dit is wat wij ook willen en mogen alvast voor proeven. Hoe mooi is dat! Fijn dat we niks hebben waardoor het niet mogelijk is zwanger te worden. Wij hebben hoop en dat is meer dan sommige mensen krijgen. Ik ben me daar heel erg van bewust!

Ik ben op mindfulness en yoga gegaan om meer te kunnen genieten van het hier en nu. Ik wil genieten van alles wat ik heb. Ik heb de instelling wel, alleen soms ben ik nog te veel met de toekomst en alle plannen bezig. Dat hoeft niet, nu is het ook goed en nu kan ik ook genieten. Open staan, voelen, ervaren en genieten.

Succes allemaal!

 

Kelsii65
afbeelding van Kelsii65
16 mei 2016 - 09:49

hoi meiden,

wat heftig allemaal zeg...  ! positief blijven is zeker het beste ik ben al bezig vanaf februarie 2015 in juni zwangergeraakt maar een miskraam toen tijdje gestopt om het te verwerken en nu ben ik alweer bezig vanaf oktober 2015 zonder dat ik nu zwanger ben 

en toch denk ik als je het te graag wilt lukt het niet, teveel mee bezig bent lukt het niet noem maar op nu had ik wat gegoogeld op internet bij meiden die tips hadden waardoor ze sneller zwanger waren. ik las dat meiden teunisbloem olie capsules gebruikten tot aan hun eisprong dat spul zou helpen aan verkortere cyclus en bij het rijpen van je follikel, en van je eisprong tot aan je NOD Tarwekiemolie dat helpt voor een doorbloede baarmoeder en zorgt dat het vruchtje goed kan innestellen omdat het je baarmoeder wat extra verdikt. na die positieve reacties die ik kon vinden over sommige meiden die het gebruikt hadden sommige waren binnen 1- 2 maand zwanger ze zeggen er ook bij weet niet zeker of het geholpen heeft maar wel toevallig die maand gebruik ik het en ben zwanger.  ik zeg altijd baat het niet schaad het niet. ik slik nu de teunisbloemolie pillen 2x2daags tot aan me eitje en daarna ga ik over naar tarwekiem olie en de tarwekiem mag je gedurende de hele zwangerschap slikken krijg je ook een elastische huid van ideaal ook de olie om zwangerschapstriemen te voorkomen en deze als olievorm extra op je buik te smeren. 

ik slik en zorg voor een gezonde voeding en hopen dat dat me gaat helpen en hopelijk julliie ook ! 

- Mama puur vsm zwangerschap vitamientjes 

- Teunisbloemolie capsules 2x 2 daags(verkrijgbaar bij kruidvat) tot aan je eisprong ( helpt de cyclus te verkorte en rijpen van de follikel niet slikken tijdens zwangerschap alleen maar TOT DE EISPRONG )

- Tarwekiemolie capsules ( verkrijgbaar bij kruidvat) Helpt voor goede doorbloeding en betere innesteling van je baarmoeder helpt verdikken van je baarmoederslijmvlies

- Vitamine C kauwtabletten en verder gezonde voeding. 

Ik zal hieronder een stukje neerzetten wat ik gevonden heb aan informatie erover hoeven jullie daar niet na te googlen dan kun je googlen na de reacties van de meiden die het gebruikt hebben.

Vitamine E

Tarwekiemolie bevat specifieke bestanddelen, waaronder een zeer grote hoeveelheid vitamine E. Vrouwen met een tekort aan vitamine E worden vaak niet snel zwanger. Hun lichaam is dan niet in de juiste conditie om zwanger te raken. Als het je ook niet lukt om snel zwanger te raken, dan kan het dus zijn dat je een tekort hebt aan vitamine E. Het kan dan helpen om tarwekiemolie te slikken. Dit middel bevat een grote hoeveelheid vitamine E en het kan de vruchtbaarheid dan ook bevorderen.

[tarwekiemolie zwanger raken 1]

Meer energie

Daarnaast beschikt tarwekiemolie over octanasol. Dit ingrediënt vergroot de energie en de kracht in je lichaam. Je hebt dan een beter uithoudingsvermogen. Iets dat ook weer goed is voor je vruchtbaarheid en een vroege zwangerschap.

Positieve invloed op stress

Dankzij de stof octanasol, heeft tarwekiemolie een positieve invloed op stress. En stress is iets dat je moet voorkomen als je zwanger wilt worden. Stress vormt weer een risico voor je vruchtbaarheid. Als je last hebt van stress dan maak je teveel oestrogeen aan. Je cyclus raakt dan verstoord. Ook tijdens je eisprong is het oestrogeengehalte dan veel te hoog, waardoor de aanmaak van progesteron weer wordt afgeremd. Je lichaam kan zich dan niet voorbereiden op een innesteling. Innesteling

Ondersteuning bij de innesteling

Tarwekiemolie bevordert niet alleen je vruchtbaarheid, maar helpt het bevruchte eitje ook bij de innesteling. Ongeveer zeven dagen na de bevruchting zal het eitje zich gaan innestelen in de baarmoeder. Tussen de tijd van de bevruchting en de innesteling kan nog van alles misgaan, waardoor de innesteling niet goed verloopt en je dus niet zwanger raakt. Tarwekiemolie biedt ondersteuning tijdens het innestelingsproces. Door het slikken van deze olie is de kans groter dat het eitje zich innestelt en je dus echt zwanger raakt.

[tarwekiemolie zwanger raken 2]

Tarwekiemolie tijdens de zwangerschap

Als blijkt dat je zwanger bent, dan kan je de tarwekiemolie gewoon door blijven slikken. Dit middel bevordert niet alleen de vruchtbaarheid, maar zorgt er ook voor dat je voldoende vitamines binnenkrijgt en dus energie hebt. Er wordt meer zuurstof naar je hersenen aangevoerd en je bent dan beter bestand tegen ziektes. Je afweersysteem gaat dus omhoog en je ervaart dan een prettige zwangerschap.

Tarwekiemolie en je huid

Er zijn capsules van tarwekiemolie verkrijgbaar, welke je kunt slikken om de vruchtbaarheid te bevorderen. Wanneer je zwanger bent, helpt de olie echter ook om je huid elastisch te houden. Hiervoor bestaat er speciale zwangerschapsolie van tarwekiemen. De olie verbetert de spankracht van je huid, waardoor deze gemakkelijker met je groeiende lichaam mee veert.

 

Mischien hebben jullie er iets aan over de teunisbloem olie is weinig te vinden alleen dat het je cyclus verkort en dat je menstruatiepijn weg of veel minder. en je mag het ook echt niet langer slikken dan tot aan je eisprong de tarwekiemolie doet de rest wel :) 

succes dames hoop dat je er iets aan hebt en als het bij mij werkt laat ik het jullie weten. 

 

gr kelsii

Babyvertel.nl
afbeelding van Babyvertel.nl
12 mei 2016 - 21:56

Heel herkenbaar, uiteindelijk hebben wij middels ICSI 2 mooie dochters mogen krijgen. Wij hebben tijdens en voorafgaand aan de trajecten erg veel gehad aan de Chinese geneeskunde. Daarbij is balans van je lichaam het uitgangspunt. Als je lichaam niet in balans is kunnen bepaalde delen niet of minder goed functioneren (zonder het te weten). Doormiddel van natuurlijke kruiden wordt je lichaam terug in balans gebracht. Het heeft ons erg geholpen en ook een groot aantal mensen in onze nabije omgeving. Ik zou zeggen zeker het proberen waard. Kijk bijvoorbeeld eens op http://www.yanschroen.com/ 

Nozzo02
afbeelding van Nozzo02
3 mei 2016 - 15:49

Hoi M84,

ik herken mij wel in je verhaal!

Wij zijn al ruim 3 jaar bezig met onze kinderwens, waarvan ook al een traject in het ziekenhuis. Ook mijn partner en ik mankeren niets. Daar zijn wij natuurlijk superblij mee, maar aan de andere kant is dat ook frustrerend omdat je er ook niets aan kunt doen om de situatie te verbeteren. Het blijft elke maand afwachten en hoop houden.

Ik sta er van verstelt dat wij zo positief zijn, tuurlijk zijn wij ook wel eens verdrietig. Maar we hebben elkaar, een leuke baan, leuke vrienden en familie. Toevallig hebben wij net de tuin aangepakt, zijn we dan ook enorm blij mee en alle dagen als ik de tuin in kijk heb ik een glimlach op mijn gezicht.

Soms vind ik het lastig om met alles verder te gaan, voor mijn gevoel staat mijn leven wel soms stil, ondanks dat we genieten. Ik zie dan vriendinnen van mijn kinderen die dan nu 3 zijn en denk, och zo groot had onze kleine ook al kunnen zijn. Ik merk dat wij door wat we meemaken nog hechter zijn geworden. De teleurstellingen pakken we de ene maand beter op dan de andere maand. Vooral veel leuke dingen samen doen, tijd voor elkaar nemen en blijven praten.

liefs