Clomid

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

188 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
15 jun 2008 - 21:02
Clomid

Ik heb vorige maand 5 dagen clomid moeten slikken omdat ik al vanaf oktober niet meer ongesteld ben geworden. Ik kon op dit forum geen topics vinden die hierover gaan. Dus vandaar dat ik het hier maar even plaats. Ik heb nog geen eisprong gehad en de clomid heeft niet geholpen dus nu gebruik ik duphaston voor 10 dagen. En dan maar hopen dat er een bloeding komt!


Groetjes Astrid

KMJMRotman1995
afbeelding van KMJMRotman1995
17 nov 2019 - 10:44

Ik heb inmiddels hulp gehad met de puregon pen. En ben nu 22 weken zwanger van een meisje.
Niet alle behandelingen zijn even slecht natuurlijk. Onze meid doet het goed!

Anna-1297472
afbeelding van Anna-1297472
17 nov 2019 - 10:41

Wat ik je kan aanraden is om een verwijzing te vragen naar de kliniek in Düsseldorf. Daar gaat een hele nieuwe wereld voor je open en daar zijn ze ook totaal geen fan van clomid. Ze hebben daar gewoon een compleet Nederlandse staf met artsen en assistentes en ze kunnen jullie daar zeker verder helpen!
Ik heb destijds ook clomid gebruikt met alleen maar ellende, miskraam op miskraam en een dochter met een ernstige afwijking (waarbij we met 20 weken de meest onmogelijke en moeilijke keuze moesten maken om de zwangerschap te beëindigen) ...ik ben er nu ook heilig van overtuigd dat dit allemaal met die vieze clomid te maken heeft gehad. Heb vorig jaar ook een heel medisch artikel gelezen van artsen die vrouwen met clomid volgden en daar kwamen miskramen of heel kindjes met afwijkingen voor.
Nu ben ik 32 zwanger en deze zwangerschap is gewoon puur natuur zonder poespas! We hebben in Düsseldorf alleen nog maar onderzoeken gehad en we zouden een gesprek met de arts krijgen over hoe verder en welke behandeling, maar toen bleek ik al zwanger te zijn!
Ons kindje is gewoon gezond!

Dames: Als zwanger worden niet lukt, vraag een verzwijging naar Viva-Neo in Düsseldorf!
Ze zijn daar zoveel verder als in Nederland en er gaat echt een medische nieuwe wereld open! Er is daar zoveel mogelijk en de kans op slagen is ook vele malen groter als in Nederland!

KMJMRotman1995
afbeelding van KMJMRotman1995
14 okt 2019 - 14:15

De puregonpen heeft bij mij geholpen! Na de errste keer al! Ben inmiddels 17 weken zwanger! En onze man groeit goed!

mlie-1489857_an...
afbeelding van mlie-1489857_anonymized
14 okt 2019 - 14:12

Bij mij werkte clomid ook niet. Over op gonal-f, daarna menopur. Menstruatie is er zelden, behandeling is veel meer gefocust op eisprong, vandaar gonal-f en menopur.

KMJMRotman1995
afbeelding van KMJMRotman1995
1 jun 2019 - 18:20

Ik heb idd contact gezocht met de kliniek en heb een andere behandeling gekregen. Ik moet binnenkort beginnen met puregon. Dus ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken!

madi-1460135_an...
afbeelding van madi-1460135_anonymized
1 jun 2019 - 18:08

Hoi hoi,

Begrijp ik dat je wel een eisprong hebt gehad? Waf je eventueel kunt aanraden als je wel een eisprong hebt maar de bevruchting elke keer niet plaatst vind. Door vragen naar iui dan wordt je elke keer als je een eitje hebt gecondoleerd op de goede grote dan mag je spuiten om het eitje los te laten en dan brengen ze het zaad van je vriend direct op de goede plek zodat ze niet zover hoeven te zwemmen. Ik weet niet of je vriend zijn zaad gecontroleerd is?

Ik zelf heb ook pcos en 2 behandelingen sloegen niet aan. Veel downs met hoe ik me voelde veel onderzoeken voorafgaand gehad. Maar je raar het nooit met de 3de behandeling toch zwanger geraakt het is nog pril en hoop dar alles goed gaat. Maar blijf hoop houden hoe moeilijk het ook is!!!

Mijn tip dus als je al tegen die 6 maanden aan zit gewoon aangeven dat je er doorheen zit en vragen na een andere optie. Misschien kunnen ze iui bij je doen?

Succes

KMJMRotman1995
afbeelding van KMJMRotman1995
4 mei 2019 - 13:54

Is deze toppic nog actief??

Ik ben 23 jaar, mijn vriend 28. Zijn al een tijdje samen en willen nu sinds 2 jaar dan ook al erg graag kinderen!
Ik ben in het verleden zwanger geweest, en we waren dolblij! Helaas met 8 weken een miskraam gehad..
Dit heeft een behoorlijk impact gehad op ons leven, die van mij meer dan die van mijn vriend.

Uiteindelijk maar contact gezocht met de huisarts omdat het ons niet wou lukken, wij zijn door verwezen naar de Fertiliteitskliniek. Na veel onderzoeken van MAANDEN... Eindelijk er achtergekomen wat ze nou moesten doen.
De uitslag was dat ik PCOS was, met mijn lichaam ja dan vind ik dat niet zo gek. Ik was 98 kilo op mijn hoogst, zo veel had ik nog nooit gewogen.
Ik had een tijd ook veel stress in mijn leven. Mijn beide ouders verloren, famillie die uit elkaar is gevallen. Maar desondanks dit allemaal, had ik mijn leven snel op de rit. Misschien omdat ik wist dat ik eindelijk rust had van de dingen die mij in het verleden dwars zaten en me beperkte om kind te zijn. Jaren lang voor beide ouders gezorgd. Voor famillie etc. De arts vroeg me of ik last had van stress, en ik zei heel eerlijk dat het een last van me schouders was dat ik mijn famillie grotendeels niet meer sprak, omdat ik me er totaal niet in thuis voelde en ik alleen maar als poep behandeld werd. De enige die me steunde die waren er niet meer.

Ik begon met afvallen, het gaat soms nog moeizaam omdat ik veel last heb van de Clomid die ik nu slik.
Ben inmiddels als wel 10 kilo afgevallen. Dus onder een BMI van 30.
Voordat ik Clomid mogt gaan gebruiken, moest ik eerst een onderzoek beginnen bij het Ziekenhuis, ik had blijkbaar van mezelf al hormoon teveel. Niet zo gek in de achtbaan die ik in het verleden heb gezeten.
Maar desondanks dat ik hormoon teveel had, was niet niet zo heel erg voor de behandelingen bij de Fertiliteitskliniek.
Zoals je als las kreeg ik later Clomid, de eerste maanden gingen wat stroef en had ik ook erg veel last van opvliegers en behoorlijke bitch momentjes.
Ik kreeg een dubbele dosis waar ik nu nog op zit, en het werkt niet.. Ik krijg wel een eisprong, maar het lukt helaas niet om de bevruchting plaats te laten vinden.. Wat me behoorlijk voor me kop slaat. Want wij zijn inmiddels 2 jaar bezig om zwanger te worden.. en de klok begint langzaam te tikken voor mijn vriend. Hij zegt altijd dat hij niet ouder dan 32 kinderen wil krijgen, en waarom? Als ons kind 12 is, is hij in de 40, hij zegt dat zie je mijn waarschijnlijk niet meer leuk spelen met ons kind, hij is grondwerker.
Dit alles duurt VEEEEL te lang, en ga langzamerhand ook denken dat er misschien toch echt wel veel meer aan de hand is dan we eigenlijk weten. Ik denk dat mijn lichaam gewoon de Clomid niet zo goed pakt. Maar als ik hier mee naar de Kliniek ga, komen ze altijd met het zelfde antwoord. Eerst 6 maanden proberen.. Terwijl we er nu denk ik toch wel dik tegen aan zitten met de Clomid...

Ik word er erg onzeker over, en kan dan ook wel janken..

Iemand een Tip, of ervaring?

Danielle35
afbeelding van Danielle35
3 jun 2009 - 20:03

Hoi Nicole en Astrid,

Ik denk echt veel aan jullie, en ik voel me bijna schuldig dat ik nu wel geniet van een zwangerschap en jullie dat nog niet kunnen, ik gun het jullie zo ontzettend......

@Nicole, wat raar dat je nog niet ongi bent geworden, maar ook negatieve testen hebt, ik ben heel benieuwd wat ze hier nu weer van gaan zeggen. Het is en blijft zo wel een zoektocht. Ik kan me wel voorstellen dat je weer aan het clomid wil.

En weet je, ik kan me zo boos maken over al die artsen die willen dat je afvalt.... Weten ze dan niet dat als je hormoonhuishouding niet op peil is, dat het dan gewoonweg bijna niet lukt om af te vallen, dat heeft niets met je eetpatroon te maken.

En alsof je nog meer stress erbij wil hebben, proberen zwanger te worden kost al genoeg energie, zonder dan ook nog te willen afvallen!

@ Astrid, jeetje, ineens ongesteld, ook wel weer dubbel, want je bent wel 'vanzelf' ongi geworden, is ook wel weer een teken dat je lichaam naar behoren functioneert..... Maar natuurlijk ook balen, ik kan me voorstellen dat je even een break wil. Ik zat er vorig jaar november/december goed doorheen. Mijn gyn had dat goed door en stelde toen ook voor om in februari met KI te starten, maar ja, toen was ik ineens zwanger, ook weer heel apart.

Mijn verhaal blijft spannend, nu heb ik ineens zwangerschapssuiker..... ook weer niet zonder risico. Morgen moet ik naar de dietist en dan hoor ik wat voor dieet ik moet volgen. Dan volgende week weer een glucosecurve en hopen dat het dieet aanslaat, en anders..... geen idee, ik leef maar van controle naar controle.

En ja, het risico dat de placenta weer loslaat is zeker aanwezig en we moeten daar ook echt rekening mee houden. We hebben sinds vorige week (26 wkn zwanger, dus kindje levesnvatbaar) ook een koffertje klaarstaan voor mij, voor het geval dat. Alert zijn betekent in mijn geval dat ik weet waar mijn placenta zit en als ik daar ook maar iets vreemds voel, moet ik naar het ziekenhuis. Bij het minste geringste zullen ze me opnemen en het kindje al gaan halen, er worden dan geen uren verspeeld door rust houden of iets.

Inmiddels werk in nog maar halve dagen, om meer rust te kunnen nemen, ook weer om alles voor te zijn.

Het is en blijft spannend, maar volgende week ook iets leuks: we hebben dan een 3D-echo gepland. Gewoon even iets leuks, zonder al dat medische gedoe er om heen. Ik heb deze zwangerschap nog geen controle gehad, zonder dat daar weer een onderzoek uit volgde.

Maar wat klaag ik tegen jullie, ondertussen ben ik wel zwanger...... en dat is en blijft een supergevoel. Ik wil dan ook echt er optimaal van genieten, tussen alle ziekenhuisbezoeken door.

hee meiden, hou je taai, ik blijf aan jullie denken!

groetjes,

Danielle

Danielle

L]
NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
3 jun 2009 - 15:36

Hoi hoi,


Nou nee... Ben afgelopen week naar HA geweest en ook daar was de test NEG. Ik ben nog steeds niet ongi. Ik heb ook morgen een afspraak bij de Gyn, controle na de curretage. Maar ga hem ook meteen vragen hoe nu verder. Ik wil toch wel heel graag aan de Clomid, maar hij wil dat ik eerst een aantal kilo afval. Mijn beste vriendin is nu hoog zwanger en ik gun haar het echt van harte, maar het doet mij wel pijn, dat het bij mij niet lukt, nadat ik toch 2x zwanger ben geweest. 1e keer door de pil heen en de 2e keer ook zonder toestanden, duurde ook wel iets langer, maar niet zolang.


Ik hoop dat ik morgen meer weet.


Liefs NicoleJaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
assie82
afbeelding van Anoniem
3 jun 2009 - 15:15

@ Nicole hoe was de uitsl*g bij de ha? Ik hoop dat ik je mag feliciteren!!!


Bij mij is weer ***. Ik was er zo zeker van. Ik mocht van het zkh 8 juni gaan testen. Maar tot mijn grote verbazing werd ik 1 juni 's avonds ineens ongesteld. Ik was er eerst helemaal naar van maar het slecht nieuws is nu al een beetje verwerkt. Het is nu eenmaal niet anders.


We gaan volgende week donderdag een weekje op vakantie. Ik mag morgen weer naar het zkh en daar ga ik even overleggen wat we nu gaan doen. De poli is in de bouwvak ook gesloten dus dat wordt allemaal lastig. Als het aan mij ligt wil ik eerlijk gezegd wel ff 2 maandjes rust...NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
28 mei 2009 - 22:20

hoi hoi,

Tis onderhand bijna 2 maand geleden dat ik ben

gecureteerd en ben nog steeds niet ongesteld

geweest. Wij zijn constant aan het klussen, haha.

Ik heb 2 weken geleden een test gedaan die

negatief was. Ik heb wel steeds pijnlijke borsten

maar ja dat kan ook tussen mn oren zitten.

Morgen ga ik na de huisarts en ga daar testen,

dus wie weet...

Ik houdt jullie op de hoogte.

Liefs Nicole

P.s. Danielle, ben blij dat alles goed gaat.Jaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
assie82
afbeelding van Anoniem
28 mei 2009 - 21:20

@Danielle, hoe gaat het met je? Kan je er al volop van genieten of is er nog steeds een risico dat de placenta los gaat laten? Ik gun je echt dat alles helemaal goed gaat!


@Nicole, hoe gaat het klussen zonder hulp bij jullie? Het zou toch fantastich zijn als het zo zou lukken!


En ja hoe het nu met mij is... Er is ondertussen al weer heel erg veel gebeurd. Ik heb in totaal 53 dagen Puregon moeten spuiten. Tot vrijdag 22 mei, toen mocht ik weer naar het ziekenhuis voor een echo. Tot nu toe waren de eitjes zo goed als niet gegroeid, op een gegeven moment waren ze 13 mm. maar ze horen minimaal 18 mm te zijn. Gelukkig was mijn vriend op die vrijdag mee want ze zagen dat er 5 eitjes verder waren gegroeid, tot bijna 18 mm!


Maar met om 5 goede eitjes te laten springen vonden ze natuurlijk ook weer niet zo'n goed idee, dan is de kans op een meerling ontzettend groot... Ze hebben bloed geprikt om te kijken hoeveel hormonaal actieve eitjes er bij zaten. 's Middags werden we gebeld over de uitsl*g........ Waarschijnlijk was er gelukkig maar 1 goed eitje bij ! Ik had een waarde van 1300 in mijn bloed, en bij 1 goed eitje hoort de waarde tussen 500 en 1500 te zijn. Dus we kregen groen licht om diezelfde avond nog pregnyl te spuiten voor een eisprong. De volgende ochtend mochten we een potje sperma inleveren in het ziekenhuis. Daar hebben ze de A en B cellen dus de beste eruit gefilterd. Een paar uur later kreeg ik een inseminatie! Dat was helemaal pijnloos, ze bracht het sperma met een spuitje met een rietje eraan in mijn baarmoeder. Mijn vriend mocht op het spuitje drukken, zodat hij het toch nog zelf heeft gedaan haha! Daarna moest ik 10 minuten blijven liggen en ze liet ons even alleen.


Nu moet ik wachten tot 8 juni, dus het is verschrikkelijk spannend! Hopelijk test ik die dag positief, als ik al zo lang kan wachten met testen... Ik ben vanmorgen ook nog bij die paranormaal therapeute geweest. Volgens haar is dit eitje bevrucht en moet het nu in mijn baarmoederslijmvlies innestellen. Dus het blijft spannend! Ik houd jullie op de hoogte!


assie82
afbeelding van Anoniem
14 mei 2009 - 11:29

Hoi dames,


@Nicole, wat vreemd dat er oud slijmvlies zat! Wat een eng gedoe ineens dan allemaal joh! Als dat idd in de weg heeft gezeten, dan zal het toch binnenkort wel een keertje raak zijn? Ik vind het trouwens ook hartstikke knap dat je met alle medicatie bent gestopt. Zo natuurlijk mogelijk is toch het mooiste en beste denk ik... Hoe lang ben jij nu al aan het klussen?


@Danielle, wat fijn dat het goed gaat met jou en je baby, ik ben echt blij voor je! Wat je schrijft lijkt me ook heel erg spannend, dat er een kansje is dat de placenta weer los gaat laten. Wat bedoelen ze met weer alert zijn, ik denk dat je dat altijd wel bent? Moet je ook zowiezo in het ziekenhuis bevallen dan?


Bij mij schiet het toch echt niet op. Ik heb laatst een onderzoek gehad waarbij ze de eilieiders met vloeistof doorspuiten om te kkijken of ze niet verstopt zitten. Ik keek er verschrikkelijk tegenop, de pijn viel me mee maar wat een eng gedoe, er stond ook 5 man bij! Gelukkig was de uitsl*g goed en ze zeggen dat je na dat onderzoek op je vruchtbaarst bent. Maar die kans heb ik nog niet gehad om weer eens voor het echt te klussen. Ik ben over gegaan van clomid naar elke dag puregon spuiten. Dat slaat nog niet echt aan. Vorige maand hebben we de cyclus afgebroken met de pil. Deze cyclus ben ik al 45 dagen aan het spuiten en tot nu toe gebeurt er nog steeds niks! Er is laatst nog geen oestrogeen-stimulatie in mijn bloed gevonden, en vorige week hebben ze geprikt op FSH en daar krijg ik straks de uitsl*g ook van in het ziekenhuis, (ik kom er meestal 2 keer in de week). Ze hebben vanmorgen teamoverleg over mij gehad dus ik ben heel benieuwd! De paranormale therapeute helpt me met vanalles, het is een beetje moeilijk uit te leggen. Maar zij 'scant' mijn lichaam en vindt moeilijke plekken. En het is gewoon fijn om je verhaal kwijt te kunnen en te ontspannen bij haar. Ze heeft ook al heel veel dingen goed gehad. Dus we hopen maar weer het beste!


Groetjes Astrid


Danielle35
afbeelding van Danielle35
12 mei 2009 - 21:13

Hi Nicole en Astrid,

Wat een verhalen toch weer! Astrid hoe is het verlopen, de vorige keer had je net een klusperiode achter de rug..... Wat goed trouwens dat je naar zo'n paranormaal therapeut bent geweest, heeft ze verder nog wat voor je kunnen betekenen? Tijdens de eerste keer zwanger worden ben ik naar een meridiaantherapeut geweest en dat heeft zeker geholpen om mijn hormoonhuishouding weer wat op regel te krijgen, dus wie weet, ik duim echt voor je!

En Nicole, jeetje, dat ze niet eerder bij jou in de baarmoeder hebben gekeken, maar wel fijn dat er nu een duidelijke oorzaak is, daar kun je wel verder mee. Ook voor jou blijf ik duimen!

Ik durf het bijna niet te schrijven, maar hier gaat het gelukkig goed. Ik ben nu 24 weken zwanger, het valt me wel zwaar (maar tegelijkertijd vind ik ook dat ik niet mag klagen, ik ben tenminste zwanger.....). Inmiddels is mijn buik ook behoorlijk gegroeid, echt leuk, en voel ik een kleine kickboxer in mijn buik, heel gezellig!

Er is ons verteld dat het een meisje gaat worden, dus het blijft nog even spannend. Vanaf 26 weken moet ik wel meer alert zijn, want er is bij mij wel weer een groot risico dat de placenta los gaat laten en dan moet ik toch wel heel snel in het ziekenhuis zijn..... Een spannende periode volgt dus nog.

Groetjes meiden en nogmaals, succes!

Danielle

Danielle

L]
NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
25 apr 2009 - 17:41

p.s. Danielle hoe is het met de zwangerschap?? Groei je al??Jaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
25 apr 2009 - 17:40

Hallo dames,


Hoe is het hier?? Alweer mensen zwanger of gaat eht net als met mij niet zo snel??


Ik weet nu ook "eindelijk" waarom het bij mij niet lukte...
Ik ben 3 weken met spoed opgenomen, omdat ze dachten dat ik een miskraam had gehad, omdat ik na 8 weken menstruatie ineens helemaal leegliep. Dus ik op vrijdagochtend naar de huisarts. Daar was ik om 8 uur en die verwees mij meteen door naar de gyn (alweer) Een week daarvoor ook al, omdat ik dus al zo lang vloeide... Hij heeft mij toen een recept mee gegeven voor Provera, wat ik 10 dagen zou moeten gebruiken (niet gedaan omdat ik steeds zo duizelig was).


Week later zat ik dus weer bij hem, dat was om 9 uur en hij heeft mij meteen gehouden. Om 11.30 uur heeft hij mij gecureteerd, omdat hij iets op de echo zag wat er niet hoorde. Geen miskraam.
Nu ruim 2,5 week verder heb ik de uitsl*g gekregen en er zat oud slijmvlies, wat waarschijnlijk na de geboorte van mijn dochter (3 jaar geleden) nooit is afgestoten door mijn baarmoeder. Dus dat heeft ook de zwangerschap tegen gehouden.
In tussen zijn wij al weer druk aan het oefenen, zonder Clomid of andere hulp... Eerst maar eens kijken of het nu wel meteen lukt.
Ben blij dat de gyn. toch iets gevonden heeft, anders had ik misschien nog wel jaren zo door geklungeld, zonder resultaat.


Ik houdt jullie op de hoogte.


Liefs NicoleJaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
assie82
afbeelding van Anoniem
9 feb 2009 - 10:25

Ja hoe het met mij gaat... Ze vonden het op het ziekenhuis beter als ik stopte met clomid omdat ik dat al meer dan een half jaar gebruikte. Dus ben ik vorige maand overgegaan op Puregon. Dat moest ik elke avond zelf in mijn buik spuiten. Dat was voor mij echt een enorme stap, wat ik NOOIT gedacht had te gaan doen! Johan zei toen zelf ineens dat als IVF nodig is dat hij daar wel voor wil gaan! En dat terwijl we daar beiden niet zo veel voor voelden! Uiteindelijk viel me dat spuiten toch ook best wel mee, van de prik zelf voel je niet zo veel (vooral als je de Pregnyl gewent bent). Ook had ik volgens mij wat minder last van mijn hormonen, ik voelde me iets meer in balans.


Nu hebben we net de klusperiode achter de rug, wat klinkt dat negatief haha! Dus we moeten maar weer afwachten. Op 18 februari mag ik gaan testen. Waarschijnlijk wordt ik 2 dagen eerder, dus de 16e ongesteld. Zo gaat het al maanden achter elkaar. Maar ik probeer wel positief te blijven!


Ik ben vorige week voor het eerst bij een paranormaal therapeute geweest. Zij is hier in de buurt redelijk bekend, ze is ook erg goed mbt tot Dat heeft me erg geholpen, vandaag mag ik gelukkig weer. Dan gaat ze bezig met mijn hormoonhuishouding, best spannend allemaal hoor!

Danielle35
afbeelding van Danielle35
8 feb 2009 - 15:09

Hoi Nicole,

Het is inderdaad stil op dit forum, ik ben ook heel benieuwd hoe het met iedereen is, vooral met Astrid en Angela.....

Jouw vraag herken ik niet, maar ik ben wel heel benieuwd of je al een test hebt gedaan en wat daar uit is gekomen. Als er niets uitkomt, zou ik toch weer naar de gyn gaan, want je wil op zijn minst een cyclus hebben, of niet dan??!!

Hier gaat het z'n gangetje. Weet dat ik zwanger ben, maar het is nog niet altijd helemaal geland. Ben wel veel misselijk en heb nu al, door mijn werk, last van pijn onderin de buik. Deze week de eerste onderzoeken ivm mijn leeftijd, heel spannend.

Hee meis, succes en ik blijf mee lezen hoor!

En Astrid en Angela, als jullie dit lezen, ook aan jullie denk ik en ik blijf duimen voor jullie!

Groetjes, Danielle

Danielle

L]
NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
2 feb 2009 - 22:45

hoi hoi,


na een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele lange tijd weer een berichtje van mij.

En waarom, nou ik heb eigenlijk een vraagje...

Ik ben na de eerste kuur, heel eerlijk gezegd, niet meer bij de gyn. geweest. Maar, tijdens de kuur ben ik door Provera ongi geweest, maar na die tijd niet meer.


Nu heb ik al geruime week, dat ik heel af en toe heeeel iets vloei. Wie herkent dit??
Ik wil voor zondag een test doen, dan wordt onze dochter 3 jaar...

ik houdt jullie op de hoogte...


Hoe is het met de rest hier?? erg stil.
Hoest met de zwangere buikjes??


LIefs NicoleJaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
tamarabarry
afbeelding van tamarabarry
9 jan 2009 - 12:02

Hoi meiden,


Was ff nieuwsgierig en heb meegelezen. Vind het zo sneu voor degenen die zwanger willen worden en het lukt niet! Ben zelf zeer gelukkig met m'n dochter, maar het duurde wel 1,5 jaar voordat ik zwanger was. (en ik leef gezond, 4 x per week sporten, vegetarier, zelden alcohol, niet roken , gezond eten etc.) . We hadden in feb afgesproken om in de zomer naar de HA te gaan, maar in april bleek ik zwanger! Om ons heen bijna allemaal mensen die binnen 1-2 maanden zwanger werden, erg frustrerend. M'n zusje is na 3 jaar .m.b.v. Clomid zwanger geraakt.


Danielle, onwijs gefeliciteerd en geniet ervan!


Kaatje, succes met de echo!


Miran, m'n zusje is bij haar oudste na 3 kuren zwanger geraakt en bij de jongste binnen een maand! Ze was de eerste keer wel 6 kg aangekomen en stuiterde van de bijwerkingen -> onrustig gevoel in haar benen enzo, ging s nachts maar schoonmaken enzo, maar de 2e keer ging het prima! Good luck!


groetjes, Tamara


Tamaar
sandra81
afbeelding van sandra81
8 jan 2009 - 11:36

@angela, ik ken je achtergrond natuurlijk niet maar ik las wel dat je dolgraag wilde afvallen ivm een 2de kindje.

Kijk een op cambridgedieet en zoek een consulente in jouw buurt, ik ben zelf consulente en ik kan je vertellen het dieet werkt echt en je hoeft er niet bij te sporten. Kijk anders op onze site www.cambridgeputte.nl als je meer wilt weten erover.

Ik wil echt geen reclame maken maar ik merk aan je berichten dat je het echt dolgraag wilt. En een klein geheimpje...cambridge KAN je vruchtbaarder maken...maar wel KAN, is niet helemaal zeker. Ik zelf heb ook een cambridge baby. Flink aan het dieten gesl*gen en poef ineens zwanger door de spiraal heen...

Kijk wat je er mee doet meid...Dit is alleen maar ter info.

Dikke knuffel Sandra

kaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
7 jan 2009 - 08:30

Hoi Dames,

Sorry sorry sorry dat ik zo lang niet ben geweest.

Druk druk druk he.

Is geen excuus maar toch nogmaals sorry.

hier gaat het echt super.

Mijn echo was geweldig en 14-1 krijg ik als het goed is de volgende.

Angela kan me goed voorstellen dat het klote is om te moeten afvallen.

Heb je geen doel om naar toe te lopen elke dag.

Nou ja met dit weer is het niet bevorderlijk natuurlijk.

Maar je snapt wat ik bedoel.

Succes verder.

dikke kus Brenda


NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
6 jan 2009 - 17:02

He dames,


Nou, lang niks van mij laten horen. Maar ik ben niet zwanger. Ook nog steeds niet ongi, dus ff opnieuw afspraak maken bij gyn.


Danielle, van harte meid. Geniet er lekker van.
Angela, ik weet hoe je je voelt.


Liefs NicoleJaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
sams-19328
afbeelding van sams-19328
6 jan 2009 - 16:58

Hallo meiden,

Ik heb jullie forum gelezen. Ik was benieuwd hoe de ervaringen zijn met clomid.

Ik heb nu zelf mijn eerste kuur achter de rug en begin vandaag met de tweede kuur clomid.

De eerste kuur was niet gelukt, dus nu beginnen we weer vol goede moed met de tweede kuur.

Groetjes Mir

hotvario
afbeelding van hotvario
30 dec 2008 - 23:25

nou ja, het was een beetje bij wijze van. wat betreft nicole weet ik nog van niets en volgens mij heb ik niets gemist.

in januari ga ik er weer tegen aan. het afvallen enzo.

groetjes angela

[U
Danielle35
afbeelding van Danielle35
30 dec 2008 - 22:50

Hoi Angela,

Wat frustrerend voor je, dat het afvallen niet lukt! Zijn er nog andere mogelijkheden? Een dietiste of begeleiding via het ziekenhuis? Eigenlijk zouden ze je dat moeten bieden, want het afvallen is nu een medische kwestie geworden......

Je schreef dat je de enige bent die nog niet zwanger is, maar Nicole en Astrid toch ook nog niet?

Hier is alles nog heerlijk, maar ook onwerkelijk. Ik heb vandaag de uitsl*g gekregen van de 5e ziekte die heerst bij mij op school en gelukkig heb ik die ziekte al eerder ooit gehad en is het dus geen 'gevaar' meer voor 'ons'.

Maandag 18 januari hebben we de termijnecho, ik ben echt heel benieuwd hoe het er dan voor staat.

Hee meis, en ook alle anderen natuurlijk, heel veel succes en hopelijk toch een fijne jaarwisseling en een goede start van het nieuwe jaar!

Groetjes,

Danielle

Danielle

L]
hotvario
afbeelding van hotvario
28 dec 2008 - 22:01

hoi danielle

hartstikke geweldig voor je zeg!!! gefeliciteerd.

ik denk dat ik zo onderhand de enige ben die nog niet zwanger is, want er reageert (bijna) niemand meer op deze topic.

afvallen gaat niet en sporten is te duur. had hier laatst een berichtje over geschreven op dit forum. is nog steeds niet veranderd helaas.

groetjes angela

[U
Danielle35
afbeelding van Danielle35
28 dec 2008 - 20:47

Hee ladies,

Het is wel rustig hier zeg.....

Hoe gaat het met jullie allemaal?

Brenda, voel je je nog goed en heb je al je eerste echo gehad?

En Angela, hoe staat het met je sportplannen en afvallen, vast moeilijk met de feestdagen, of niet dan?

En Nicole, hoe is het met jou? Al ongi of toch zwanger??

Wij hebben een erg spannend weekeinde achter de rug, en, niet leuk om jullie te vertellen, maar we kregen op kerstmiddag wel een heel bijzonder kadootje: een positieve zwangerschapstest.....

Ik ben die middag gelijk naar het ziekenhuis gegaan om te testen voor de 5e ziekte, en als het goed is krijg ik morgen daar de uitsl*g van, nog even spannend dus.

Maar als het goed is, ben ik nu 5 weken zwanger, wie had dat gedacht......

Groetjes, ik ga jullie niet verlaten hoor, en een fijne jaarwisseling,

Danielle

Danielle

L]
Danielle35
afbeelding van Danielle35
20 dec 2008 - 18:16

Hee Angela,

Wat frustrerend voor je zeg! Zelf vind ik de sportschool ook te duur (kan het geld wel aan leukere dingen besteden), en ik heb me dan ook voorgenomen om zoveel mogelijk op de fiets te doen. Minstens 1x, het liefst 3x per week wil ik op de fiets naar mijn werk, maar dat lukt nu even niet ivm de winter....

Speciaal hiervoor heb ik een bakfiets gekocht, echt een aanrader. Robin vindt het geweldig, en ik kan er een buggy in kwijt, en ook nog allerlei boodschappen!!

Brenda, wat een gave tijdlijn, gaat het goed, voel je je goed? En Nicole weet je al wat meer?

Wij zitten nog even in de spannende wachtdagen, vooral dit weekeinde, maar denk niet dat ik zwanger ben...... zucht. Afgelopen woensdag al een test gedaan, omdat er op mijn school de 5e ziekte is geconstateerd. Maar die was erg negatief (eigenlijk ook wel minstens 4 dagen te vroeg, maar ja, je wil geen risico nemen, en zo lang ik niet weet of ik zwanger ben, wil ik daar ook niet vanuit gaan).

Nog maar even afwachten dus, dacht gister al wel migraine te krijgen (was niet het geval, voorhoofdsholteonsteking), wat vaak een voorteken is van de menstruatie. Dus.....

Voor jullie allemaal in ieder geval fijne feestdagen en mag 2009 jullie brengen waar je zo op hoopt....

Groetjes, Danielle

Danielle

L]
hotvario
afbeelding van hotvario
19 dec 2008 - 15:03

nicole

je staat inmiddels op 18 dagen over tijd. is dat een tijdslijn die je nog moet aanpassen of ben je toch zwanger? of moet je nog steeds afwachten?

groetjes angela

[U
hotvario
afbeelding van hotvario
19 dec 2008 - 15:02

er is zo te zien niet veel gebeurd hierzo. ik dacht even dat de mailservice niet meer werkte, maar dat komt omdat er nog niemand meer geweest is.

kaatje wat een gave tijdslijn heb je daar onder je naam staan. echt leuk!!

ik moet even mijn ei kwijt.

ik wilde me inschrijven voor de sportschool om 3x per weer te kunnen hardlopen (om af te vallen en te trainen voor een wedstrijd) ik was echt superenthousiast. totdat ik hoorde wat het kost. ik wil dat voor 3 maanden doen, omdat ik weet dat een jaarabonnement echt niet aan mij besteedt is (ervaring), maar dat kost (LET OP!!) 60 euro per maand. 60 euro!!!!!!!!!!!! is toch niet normaal meer. gelukkig vervalt deze maand het inschrijfgeld want dat is ook nog eens 120 euro. gaat toch nergens over. het wordt zo nog een elite sport.

toen ik ook nog werkte (en elize niet hadden) vond ik het geen probleem dat te betalen, maar nu valt me dat toch vies tegen. ik moet nu dus toch een andere manier verzinnen om te sporten. wij hebben een huis uit 1938 dus die is van hout, als we nou een betonnen huis hadden zou ik een loopband kopen, maar met hout wil dat gewoon niet.

we zijn nu een aantal maanden verder en ik ben nog geen gram afgevallen. het ging eventjes goed (2,5 kg), maar ik ben weer terug bij af. het lukt me gewoon niet. en mijn verstand zegt dat het er gewoon af moet (gezondheid) voor een tweede, maar ik ben bang dat ik op deze manier nooit een tweede ga krijgen (tenzij het toch weer spontaan gebeurd, maar in elk geval niet mbv gynaecoloog).

ik wil van zorgverzekeraar veranderen, want ik las dat avero per zwangerschap (!) 3 ivf pogingen vergoed. dat is meer dan andere zorgverzekeraars. ik hoop het nooit nodig te hebben maar je weet maar nooit. misschien dat ik nu toch wel verder wil gaan dan bij elize.

maar goed ik zal jullie (bijna alleen maar zwangeren) niet verder lastig vallen. ik voel me soms gewoon zo alleen, omdat mijn man de enige is met wie ik er over kan praten. en hij is niet de oorzaak.

groetjes angela

[U
kaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
9 dec 2008 - 19:10

Ja nicole waar blijft je test uitsl*g.

Ik kijk 3 keer per dag

Ben zo nieuwsgierig.

Dikke knuf voor de rest.

doei


NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
7 dec 2008 - 12:15

Hoi hoi,


Ik heb wel een test gedaan, maar hij is niet goedgegaan.
Dus moet nog een keer doen.LOL

Maar denk niet dat ik zwanger ben.


Maar jullie horen van mij.


Groetjes NicoleJaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
kaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
7 dec 2008 - 11:30

en nicole weet je al iets

Dikke kus.

ps ik werk in nijmegen ook in gelderland haha.

Maar woon in venlo haha


NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
3 dec 2008 - 22:28

Nog een vraagje trouwens.


Werden jullie na de eerste keer uit jezelf ongi??

Liefs NicoleJaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
3 dec 2008 - 22:26

Wat een kleine wereld...


Wat wel leuk is, is dat we straks met z'n allen bij elkaar op kraamvisite kunnen komen, LOL.


Ik laat het jullie morgenavond weten.


Liefs NicoleJaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
Danielle35
afbeelding van Danielle35
3 dec 2008 - 21:32

en dan is het rondje compleet, want ik kom helemaal niet uit deze omgeving, heb eigenlijk overal wel gewoond.

Maar heb lange tijd gewoond in Scherpenzeel, ging vaak naar Arnhem omdat mijn moeder daar vandaan komt en heb daar uiteindelijk ook gestudeerd en op kamers gewoond.

Een erg leuke stad!!

Nicole, nogmaals succes, laat morgen maar weten.

Vanavond voor het eerst getest met een ziekenhuisovulatietest, wat een chique ding zeg.....

Negatief, dus we hoeven nog niet te klussen.

Groetjes,

Danielle

Danielle

L]
hotvario
afbeelding van hotvario
3 dec 2008 - 20:47

succes nicole... ik zal voor je duimen!!!

-----

weet je wat trouwens wel grappig is? bedenk ik me net. mijn oude buurmeisje heet nicole en haar broertje heet Robin. Echt grappig.

groetjes angela

[U
hotvario
afbeelding van hotvario
3 dec 2008 - 20:45

hey danielle en nicole.

ik woon tegenwoordig in Arnhem, maar ben geboren in het zkh van Almelo en ben opgegroeid in Rijssen. we hebben vrienden in Enschede wonen en komen er regelmatig.

groetjes angela

[U
NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
3 dec 2008 - 19:41

Gelre Ziekenhuis Zutphen.


Liefs NicoleJaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
Danielle35
afbeelding van Danielle35
3 dec 2008 - 19:07

Hee Nicole,

wat grappig, klein wereldje, naar welk ziekenhuis ga jij dan?

gr. Danielle

Danielle

L]
NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
3 dec 2008 - 16:59

He Danielle,


Dan wonen we niet ver van elkaar vandaan. Ik woon in Lochem.

LIefs NicoleJaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
Danielle35
afbeelding van Danielle35
3 dec 2008 - 16:56

Hoi hoi,

duim, duim, duim voor je Nicole!!

Ik woon in Enschede en heb een vrouwelijke gyneacoloog (dit bewust gevraagd).

Ze is nuchter, heeft humor, begrip en wat ik zo begreep ben je echt geen nummer voor haar. Ze neemt al je vragen en zorgen serieus, maar loopt tegelijkertijd niet op de feiten vooruit, zo heeft ze ons de vorige keer echt begrensd in het traject, gewoon stapje voor stapje.

Toen was ik ook nog wel emotioneel zo nu en dan, wilde zo graag, had al een miskraam achter de rug en ook dit nam ze heel serieus en besprak ze als ik daar behoefte aan had.

Ze loopt altijd enorm uit, maar neemt dan ook wel alle tijd voor je.

Toen Robin geboren was, hebben we haar een geboortekaartje gestuurd. Wat bleek: ze was al op de afd Neonatologie naar hem wezen kijken en we kregen een heel lief kaartje van haar terug.

Kortom, zo hoort een arts volgens mij te zijn!!

Groetjes,

Danielle

p.s. succes morgen Nicole

Danielle

L]
NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
3 dec 2008 - 16:16

Haha, ik wilde Danielle hetzelfde vragen.
Waar woon je??


Ik heb nog niet getest, durf nog niet goed. Ben nog steeds niet ongi, maar heb ook niet echt al klachten/symtomen.
Maar toch zou ik het nu gewoon heeeeeeeeeeel graag willen, mijn beste vriendin is zwanger, een hele goede vriendin van mijn man is zwanger en het zusje van mijn schoonzus...Confused


Ik doe het morgenochtend, ok??!!
Ik houdt jullie op de hoogte.


Liefs NicoleJaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)
hotvario
afbeelding van hotvario
3 dec 2008 - 15:45

hoi dames

@ danielle. waar ergens in het oosten van het land woon je (weet niet of ik dat al eens gevraagd heb. volgens mij wel maar geen antwoord gekregen).

ik heb zo'n idee dat de zwangeren in de meerderheid zijn wel leuk hoor. geeft je weer goede hoop zeg maar.

ik ben eergisteren weer ongesteld geworden en volgens mij heb ik een eisprong gehad, want het is echt super heftig. ik zit nog steeds te dubben over de pil. als ik er vanuit ga dat ik altijd 2 weken over tijd ben dan valt daar ook wel mee te leven denk ik. toch? ik heb altijd gezegd nooit mee aan de pil te gaan omdat ik het niet wat vind en dat zou ik het nu wel gaan doen . Daarbij is het idd wel zo dat ik al eerder spontaan zwanger ben geworden dus onmogelijk is het niet. ik denk dat ik toch maar weer een maandje wacht.

ik wil eigenlijk nog op meer mensen reageren, maar er ligt boven een peuter om me te schreeuwen (zeg maar krijsen) ik moet er vandoor.

groetjes angela

[U
Danielle35
afbeelding van Danielle35
3 dec 2008 - 15:08

Hoi allen,

@Brenda, geniet maar mooi van dit prille geluk wat in je groeit, ik ben best jaloers....... maar gun het je enorm!!

@Nicole, heb je al getest?? Zelf twijfel ik altijd heel lang of ik ga testen, die periode van hoop is ook wel lekker.......

Vanochtend ben ik naar de gyn geweest, wat een fijne en prettige vrouw is dat toch! Echt aan te raden als je in het oosten van het land woont!

Ik reageer heel goed op de clomid en krijg nu ovulatietesten van het ziekenhuis, wordt vergoed. Mijn bloedonderzoeken waren helemaal goed, dus dat zou geen extra stress op hoeven leveren als we zwanger zouden zijn, ook een enorme opluchting. Verder nog wat standaard onderzoekjes gehad, maar als controle na 5 clomidkuren.

In februari weer terug komen. Ik heb wel gevraagd wat de volgende stap zou zijn.

Dat zou zijn een kijkoperatie om alles goed na te lopen en eventueel door te spuiten, vervolgens weer clomid en spuithormonen, met waarschijnlijk kunstmatige inseminatie.

Afijn, maar hopen dat dit niet nodig is.....

Succes weer allen,

groetjes, Danielle

Danielle

L]
kaatjeb5
afbeelding van kaatjeb5
2 dec 2008 - 12:33

Hoi allemaal

nicole ik ben vandaag precies 5 weken. Dus nog maar erg pril.

Ik woon in Venlo van mij mag je komen hiih.

En succes met testen. Hoop op iets positiefs.

Assie ik hoop ook voor je dat je een heel mooi kerstcadeautje krijgt.

Danielle van die stemmingswisselingen heb en had ik ook erge last. Dat zijn de hormonen. Veel succes.

Dikke knuf van mij doeii


Danielle35
afbeelding van Danielle35
1 dec 2008 - 20:59

Hallo ladies,

@Brenda, wat goed, super voor je, vooral genieten hoor! Ik weet dat ik na mijn miskraam ook in spanning heb gezeten, maar ik had me voor genomen om elke zwangere dag als een kadootje te zien en er ontzettend van te genieten.

@Nicole, wauw, spannend hoor! Knap van je dat je zo lang kunt wachten met testen, hou ons op de hoogte, ik duim voor je, echt waar!

@Astrid, we lopen weer gelijk op...... ik heb afgelopen donderdag de laatste tablet geslikt, vandaag is dag 11, dus ga ik weer aan de ovulatietesten. Waarschijnlijk zal die morgen of woensdag wel positief zijn, dus mogen we weer klussen. En tja...... dan is het weer rekenen, 14 tot 16 dagen verder en we zullen meer weten.

Maar eerst woensdag weer naar de gyn, heb echt last van stemmingswisselingen, wil dit wel bespreken, en heb ondertussen ook weer een heleboel andere vragen.

Succes maar weer voor ons allemaal!

Groetjes,

Danielle

Danielle

L]
assie82
afbeelding van Anoniem
1 dec 2008 - 19:28

Wow kaatje, wat goed! Van harte gefeliciteerd!


@Nicole, je maakt het ook nog ff spannend zeg! Ik hoop op goed bericht!


Ik heb vandaag de laatste tablet clomid gehad. op 8 december mag ik weer voor een echo. ik krijg dan ook weer die pregnyl injectie voor een eisprong. Als ik het goed heb is mijn NOD dan op 24 december. Dus hopelijk test ik met de kerst eindelijk eens positief!

NicoleUitslag
afbeelding van NicoleUitslag
1 dec 2008 - 19:23

He liefie,


Van harte gefeliciteerd joh!!!!'
Weet je ongeveer hoe ver je bent??


Hele domme vraag misschien, maar waar woon je?? Misschien kan ik bij je komen kramen.LOL


Ik ga morgen ook maar eens een test halen en doen.
Ben nog steeds niet ongi.

IK hou je/jullie op de hoogte.


Probeer er lekker van te gaan genieten.
En kom nog eens buurten.

Liefs NicoleJaimee 5 jaar (08-02-2006)
Bryan 9 jaar (08-06-2001)

Pagina's