chlamydia

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
23 apr 2010 - 17:18
chlamydia

hoi meiden,

wie heeft hier ervaring mee.

ik ben al meer als een jaar bezig om zwanger te raken, heb al een zoontje van 2,5.

nu zijn ze via een bloedonderzoek er achter gekomen dat ik chlamydia heb. Ik zou niet weten van wie!

Nu nemen ze een kweekje om te kijken of het actief is ja of nee.

Het zal behandeld worden door antibiotica.

Nu zou ik eerst een hsgtest krijgen, maar zegt ze als de chlamydia positief is dan slaan we die altijd over en doen we een kijkoperatie.

Maar daarachteraan zei ze zover zijn we nog niet.

Ik weet niet goed wat ik nu moet verwachten en op internet zijn de meest vreselijke horrorverhalen te lezen over onvruchtbaarheid. Zijn er ook positieve verhalen of meiden die weten hoe nu verder?

Liefs sandra

Esther75
afbeelding van Esther75
12 mei 2010 - 13:06

Hoi Sandra, wat balen zeg. Vooral omdat jullie al zo lang bezig zijn. Hopelijk kan er nu wat aan gedaan worden en ben je alsnog snel zwanger daarna.

Groetjes, Esther

sandra81
afbeelding van Anoniem
12 mei 2010 - 12:05

dus bij haar was het niet actief en ook een kijoperatie gehad? En idd heb ik dat ook wel eens gehoord, dat als er "lucht" bij komt het dan wel lukt...

Dank je voor je verhaal marloes!

liefs

sandra81
afbeelding van Anoniem
25 apr 2010 - 21:22

thx meiden!!!

ik weet ook echt niet waar ik het vandaan moet hebben gehad, moet dan tijdens de zwangerschap zijn geweest, maar altijd veilig gedaan...

pff, ik ga er nu maar vanuit dat het goed komt!

ik weet nog niet precies hoe nu verder, toen ik de arts aan de lijn had zat ik met een klant dus kon ik ook niet voluit praten.

ik heb nog steeds donderdag die samenlevingstest, dan moet ik gelijk een kweekje laten doen.

volgens mij zei ze zodra de test positief was ik geen hsg meer hoefde te doen. maar een kijkoperatie was ook nog niet zover.

donderdag maar eens geod navragen allemaal.

liefs van mij!!!!!

mama-van-Roan
afbeelding van Anoniem
23 apr 2010 - 23:02

Heej San,


Allereerst bedankt voor je felicitaties met Roan. De tijd is gevlogen!


Wat een k*tnieuws zeg. Heb altijd wel begrepen dat chlamydia iets was dat je kon hebben zonder dat je het weet, dus of je er ooit achter komt waar het vandaan komt betwijfel ik.


Heel veel succes verder en ik blijf je uiteraard volgen. Hoop dat het allemaal een beetje meevalt en laat je vooral niet gek maken door allerlei horror -en doemscenario's!


Enne... er worden hier pakken met kaarsen opgestoken voor jou (en zeker ook voor Nico) dus ik blijf er op vertrouwen dat jullie op de een of andere manier toch gauw jullie wondertjes in de armen mogen sluiten


Liefs Heidi

Nico74
afbeelding van Anoniem
23 apr 2010 - 19:37

jeetje San...dat meen je niet...wat erg....dat is ook een sl*g in jullie gezicht...weet niet goed wat ik moet zeggen...

maar als ze meteen naar een kijkoperatie gaan, dat is op zich wel goed...je krijgt maar twee kleine sneetje, eentje bij je navel en eentje net boven je schaambeen...je bent wel een paar dagen afhankelijk...tenminste...ik had dat tenminste...

wat willen ze dan doen na het kweekje en de antibiotica kuur??? gaan ze dan kijken of je wel of geen hsg krijgt of een kijkoperatie?

probeer niet te veel te lezen en te luisteren naar andere verhalen...dan haal je je alleen maar dingen in je hoofd, die waarschijnlijk niet eens op jou van toepassing zijn...iedereen is anders...dus probeer je niet door al die horrorverhalen te laten beïnvloeden, maar probeer bij je eigen te blijven...wie weet valt het toch nog reuze mee en gaat het allemaal goed komen...

meissie...sterkte met dit xxxxx-nieuws...

xx

Nico