zwanger worden praathoekje

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem1985
afbeelding van Anoniem1985
23 mei 2014 - 09:57
zwanger worden praathoekje

Hallo, Wie kletst er mee?

Zijn er meer dames die "bezig zijn met zwanger worden"? Lijkt me leuk een praathoekje te maken. 

Mijn vriend (25) en ik (25) hebben nu 1 dochter van bijna 2 jaar. De zwangerschap was ongepland, verwarrend (leek een miskraam te hebben, nooit gecheckt en later was ik 'opeens' 6 maanden zwanger). De bevalling was voor mij een nachtmerrie.

Toch gaan wij nu voor een 2e kindje. Na een gesprek bij de vk (heb nog angst voor bevalling door ervaring) waar ik enigzins gerustgesteld bent, gaan we ervoor.
Ik ben gestopt met de pil (cerazette), slik nu foliumzuur/visolie van davitamon, en hebben nu een paar keer onveilig gevreeen. 2 weken geleden heb ik enkele dagen heel lichte menstruatie gehad.
Nu ben ik voor de 2e ochtend misselijk. Maar ik weet niet of dat door de spanning komt, of door een eventuele zwangerschap.  Want zou dat wel zo snel kunnen?? En telt die menstruatie als menstruatie?

Doordat tijdens de zwangerschap/bevalling van onze dochter alles ging hoe het niet volgens het boekje ging, ben ik nogal gespannen/op mijn hoede, wil dat als het deze keer lukt ik niets misloop. 
 
 

peet86
afbeelding van peet86
23 mei 2014 - 10:18

hallo,

Kom gezellig mee kletsen bij het wachthoekje van mei. Daar zijn nog meer dames die zwanger willen worden en delen we onze ervaringen met elkaar!

Ik kan me voorstellen dat je het nu allemaal heel spannend vind, zeker als het de eerste keer alles zo anders ging. Ik hoop dat je snel een positieve test zal hebben en een fijne zwangerschap!